Cinsiyetimi değiştirmek istiyorum?

Merhaba ben küçüklükten beri hep kendimi kadın olarak hayal ederdim evde kimse kalmayınca kadın gibi giyinip kadın gibi davranırdım bunun bir hastalık olduğunu düşündüm başlarda kurtulmak için çabaladım ama olmadı aksine daha fazla büyüdü zaten neyden kurtulmaya çalışsam aksine ters etki yapar 16 yaşındayım biliyorum küçüğüm ama bu 25yaşımdayken de aynı olacak 50 yaşımda iken de aynı olacak 75 yaşında iken de aynı olacak annem ve babam çok iyi insanlar ama eski kafalılar o kadar eski kafalılar ki saçımı bile ilk defa 10cme yakın uzattım bunu yapmam 6 sene sürdü eğer cinsiyet değiştirirsem onların çok üzüleceğini biliyorum bu konu hep aklımdaydı ama pandemi yüzünden kendimle baş başa kalıp yüzleşince bu karara vardım son 10 aydır kötü şeyler yaşıyorum zaten hem bu karar yeni bir başlangıç olur diye düşünüyorum ama artık kadın olmak istiyorum bazen mastürbasyon yaparken bile kendimi erkek tarafı değil kadın tarafı olarak düşünüyorum ve anca öyle ereksiyon oluyorum hayatımın her saniyesiyle bununla yüzleştim öldüğümde sonsuz pişmanlık yaşamak istemiyorum
Cinsiyetimi değiştirmek istiyorum?