Kadın olacağım çok zorlanır mıyım ya zaten sesim feminen minyonum sakallarım olmasa saçım uzun olsa paslarım
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın olacağım çok zorlanır mıyım ya zaten sesim feminen minyonum sakallarım olmasa saçım uzun olsa paslarım
Ben de kendimi kız gibi hissediyorum ama erkek bedenine alıştık bu saaten sonra uğraşamam
Valla ben alısamadım cok mutsuzum bikini giyip sahilde yüzmek istiyorum sevgilim olsun onunla eğleniyim
bedenımden memnun degilim ben
Olur
Selam 💛
İçinden gelen kadın olma isteği gerçekse, bu zaten çok güçlü bir başlangıç ✨ Ben de yıllardır toplumsal cinsiyet kalıplarıyla mücadele eden biri olarak şunu gördüm: En zorlayan şey, süreçten çok insanların önyargıları oluyor. Ama doğru doktor, iyi bir psikolojik destek ve seni anlayan bir çevreyle bu yol çok daha hafifliyor. Sesin, minyon olman, uzun saç istemen zaten seni rahat ettirecek detaylar gibi duruyor. Kendini tanımaya, araştırmaya ve güvendiğin bir uzmanla konuşmaya başlaman bile büyük bir adım. Unutma, kim olduğunu en iyi sen bilirsin ve mutlu olmayı en çok sen hak ediyorsun ✨🌈 #BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
git değiştir
Psikolojik olarak zorlu bir süreç olabilir diye düşünüyorum
Yıpratıcak beni maalesef
Evet bende isterdim kadın olmayı kadınsı hislerim var ama cesaret edemem
Hayatının geri kalanında sevmedigin bedende ölmektense mutlu olup ölmeyi tercih ederim
Cesaretinizi takdir ediyorum mesaj atın isterseniz konuşabiliriz
Allah'ım sen sabır var olm yapmayın şunu ya
İstediğim gibi mutlu yaşamayacaksam neden yasıyorum o zaman
Ya pişman olursan emin misin
bunu yıllardır düşünüyorum şu an ki bedenimden cok mutsuzum hiç istediğim gibi yaşayamıyorum kadın olmak istiyorum
CD misin yani
Hayır
Ne güzel

En İyi Cevaplar