çok fazla şey yazmak istemiyorum.
Sadece kendimi partnerimden bağımsız olarak her şekilde erkek olarak görebiliyorum. başka hiçbir şekilde düşünemiyorum ve düşünmek de midemi bulandırıyor.
ameliyat olmak istiyorum ama yapay organ nasıl oluyor gerçeğinden farkı ne oluyor, aileme nasıl açıklarım hiçbir fikrim yok..
yardımcı olun lütfen
Sadece kendimi partnerimden bağımsız olarak her şekilde erkek olarak görebiliyorum. başka hiçbir şekilde düşünemiyorum ve düşünmek de midemi bulandırıyor.
ameliyat olmak istiyorum ama yapay organ nasıl oluyor gerçeğinden farkı ne oluyor, aileme nasıl açıklarım hiçbir fikrim yok..
yardımcı olun lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapay organ yapılabiliyor mu ki? Hayır diye biliyorum. Memeleri alıyorlar ama. Ve tabi hormon tedavisi.
Bir ameliyat videosu izledim de yapılabiliyormuş. Bir de onedioda bir paylaşım vardı bunun hakkında. ama nasıl oluyor bilmiyorum tam..
Allahın gazabına uğrarsın sakın yapma! verilen nimeti bozmak büyük günah
zihnim ve bedenim uyuşmadığı için yaşamakta zorlanıyorum. açıkçası saygı duyarım senin dinine fakat benim kaybedecek pek bir şeyim yok gibi geliyor.
Rüzgar erkoçlar yaptırdı
Allah akıl fikir versin, sapıttırmasın
Valla zor işler
:(
Boy kilondan mı memnun değilsin?
hayır, kategoriye bakmamışım paylaşırken. Cinsiyetimden rahatsızım.
İyide neden yani ya görünüşünden memnun değilsin ya da boy kilondan
görünüşüm ya da boy kilo değil. Hissettiğim kişilik ile bu bedende rahat edemiyorum. Sadece başka bir şekilde düşünemiyorum kendimi, bir tek erkek olarak görebiliyorum. Diğer şekilde davranmak, görünmek canımı cok sıkıyor hani bilmiyorum dayanamıyorum böyle olmaya
Çok pişman olursun