Random şekilde seçilen ve hediye Fal kazanan şanslılarımız;
Asil kullanıcı: @Adıolmayanüye
Yedek Kullanıcı : @Affedilmeyen
@Adıolmayanüye 'nin bizimle DM üzerinden iletişime geçmesini bekliyoruuz.. Keyifli fallar dileriz...
Hepinize iyi günler...

Lütfen kendini sev. Biliyorum kendinden nefret ediyorsun. Annem beni sevmiyor diye gül suyuyla intihar etmeye çalıştın. Ama aslında o seni çok seviyor ve sen bunu fark edememişsin. Annaneme sıkı sıkı sarıl. Çünkü onu ileride hatırlamak bile o kadar canını acıtacak ki. Dünyadaki en sevdiğin şeyi kaybetmenin acısı gerçekten çok kötü oluyor. İnsanların sana bir çöp parçasıymışsın gibi davranmasına izin verme. Derslerde sadece yazma dersi dinle ki iyi bir yerlere gelebil. Biliyorum bunu bilinçli olarak yapmıyorsun ama olsun. Ece diye bir arkadaşın olacak sen 10 yaşındayken. Ona sakın çok güvenme. Çok pişman olacaksın. Eğer onun canını acıtabilecek bir fırsatın varsa elinde hiç düşünmeden yap. Ve Ahsen diye de bir arkadaşın olacak 15 yaşında. Onu sakın üzme. O sana çok değer veriyor, ileride anlayacaksın ki o sana hayatın boyunca en değer veren arkadaşın. Sen onunla dost olarak kalsan da kalmasan da seni değiştiren insan olacak. İyi ya da kötü. Ve kendini öldürmek isteyeceksin, panik ataklar geçireceksin ve ondan sonra gerçek anlamda hiçbir şeyi hiçkimseyi sevmemeye başlayacaksın. Ve bu Ahsen'le küstükten sonra oluyor. Bu yüzden küsme sakın. Kendinin değerini bil. Aslında bir düşün hayatında her şey yolunda gidiyor. Kendini bu kadar kahretme ve hayattan soyutlama. Sevdiğin tüm hobilerin benliğin bir şekilde elinden alınmış gibi hissedeceksin. Ve 16 yaşına geldiğinde aşık olacaksın. O kadar mutlu olacaksın ki her gün okula gitmeyi isteyeceksin. Bir anda için neşeyle dolacak. Birlikte olmayacaksın ama birlikte olmaktan çok daha güzel şeyler yaşayacaksın onunla. Sıra arkadaşın olacak o senin. Neyse çok uzattım ben. Daha çok şey var yazacak. Belki bu yaşına geldiğinde sana yeniden bir mektup yazarım, kim bilir? Kendine iyi bak. Kendini sev. Çünkü sen buna değersin.
-bir dost
Çocukluğunun tadını sonuna kadar çıkar. Büyümeye başladığında dünyanin cok da iyi bir yer olmadigina sahit olacaksın, hayalkırıklıkları yaşayacaksın. şimdi
yere düştüğünde sana kalkmak için yardım edenler oluyor. Ancak o zaman olmayacak. Dik dur ve herşeye karşı temkinli davran.
Gelecekte çok büyük oyunlara düşeceksin. İhanetlere maruz kalacaksın. En çok sevdiklerin sana ihanet edicek. Kimse seni anlamayacak etmeyecek. Güzel şeyler olacak mı dersen evet biraz da olacak ama canını çok şey yakacak. Tavsiyem sevilmeden ne kimseyi sev.. Nede araya ücüncü kısıye soktur. Akısına bırak her şeyi kafaya çok takma takarsan hep kaybedersin. Başarabilirsin. Büyük bir sınavın var. Bu sınavı geçersen mutluluk seninle.
her şey istediğin gibi olmuyor evet..
her şeyi istediğin gibi olması için çabalama..
oluruna bırak akışına.. elinden geleni yapıp geç..
olmuyorsa zorlama sen zorladıkça kimse seni takdir etmeyecek..
sevdiklerini hayatının merkezine alma sonra gidince pek yıkılabilirsin.. ve birde çocuk..
kimseyi kendinden çok sevme harcanırsın..
Aslinda bir erkek bir hanim kullanici olmaliydi :) haksizlik olmus sanki birazcik ne dersiniz @Falsepeti
Cevap
127Cevap
Şey derdim yapmak istediğin herseyi yap önceliğin kendin olsun asla fedakarlık yapma çünkü kıymeti bilinmiyor erkeklere kolay güvenme eğer seni seviyorsa incitmez aldatmaz senin için birşeyler yapar kendine iyi bak güçlü ol spor yap abur cubur yeme akşama kadar oyna eğlenmene bak öptüm görüşürüz büyümüş ben biraz geç gel ben beklerim sen doya doya eğlen mutlu ol ha birde çok değerlisin
Annene asla güvenme. İnsanlar seninle sürekli olarak dalga geçecek ve sen bir süre sonra bunu umursamamaya başlayacaksın. Yani tüm kırılganlığını ezip geçecekler. Sakın ama sakın olduğun kişiden utanma, çünkü sen çoğu kişinin aksine iyi bir insansın. Umutların bir bir kırılacak. Boşa geçecek yıllların, eğer sen vazgeçersen.
alo sana diyorum. kumsal bak o kadar yaramazlık yalpma insanları çileden çıkarma
böyle diyorum ama hala yapıyorum ne demişler 7'sinde neyse 70'indede odur ama 18 yani 53 yıl daha çileden çikarıcam belki 71'imde değişirim 😂
Çocukluğunda omrun boyunca unutmayacağın birşey yaşayacaksın
. Sakına bunu sadece kendime saklayıp kaçmaya çalışma. Birilerine anlattığında daha güçlü olacaksın ve Kayıp yaşamadan önce etrafına sarıl
Seni çok özledim
Kendine inan ve hayatını yaşamaktan asla korkma, hayatı kafana çok takma. Sen kendine güvendikçe korkmadan hayatı yapabilirsin bunu da unutma. Yaşayacağın her olumsuzlukta senin için kıymetli bir tecrübe...
Büyüme küçüğüm hayat ve insanlar sandığın kadar temiz değil ve keşkeler istemiyorsan hayatında korkularınla yüzleş yapmak istediklerini yap kim ne der düşüncesiyle yaşama ki kim ne derlerin kurbanı olma ☺☺
Doğurmakla anne olunmuyo seni doģuran kisiyi asla ama asla bulma seni büyüten sana sonsuz sevgisini veren anne bildiğin kisinin yanindan ayrılma derdim...
Ulan babam surekli oku oku oku ne bulursam oku derdi... bir bildigi varmis... bu aralar kesinlikle intihar gunlerimi yasiyorum o yuzden..
Çok yaşa
Evden kaç, yurda verilirsen 18 inden sonra devlet memurusun. Yok, illa evimde yaşayacağım diyorsan ilkokulda çok aşırı ders çalış o bursluluk sınavına gir çünkü koleje giriş kapısıydı.
Yapraaaa yedin oğlum acilen sağlık sektöründe bir yer bulmaya çalış.. özel sektör anasın... mı gibi.. tek yol kurtuluş sağlık sektörü...
son olarak Asla o gün o düğüne gitme...
Çocukluğuma dönsem bugün ku halime nasıl mesajım olsun ki ozaman bugünü yaşamamış olacağım yine aynı şekilde günahlarımla sevaplarımla bu güne geleceğim ama dönsem asla büyümek istemiyorum dedim
Büyüyünce işler benim düşündüğüm gibi değilmiş derdim
Erkekler şu hayatta en büyük yalancı sakın onlara inanma güvenme haa birde asla sevme.
Nadir vukular seni bulmaz kızım. Hayallere veda et artık...
Keşke dememek için içinden ne geliyorsa onu yap ve yine pişman olmak istemiyorsan yapacağın şeyi iki kere düşün...
2013 yılına dikkat et sonrası zaten güzel geçicek çokta takılma geçmişe hepsi geçip gidicek güzel günler yakındır :)
Üzüleceksin çok ağlıcaksın gelsin diye. Yapma...
Öyle bir gün gelicekki gelmesin diye duaya başlıcaksın.
Sadece önüne bak ileriye odaklan...
senin safliğini kirletmeye calisanlari affetme, sessizlige kapilarak sadece sen uzulursun, uzulme uz, hakkini ara
Kimse için kendinden ödün verip özgürlüğünün kısıtlanmasına izin verme zamanla alışıyosun herkesin yokluğuna nasılsa derdim kesin😊
O okula gitmemek için diren, o kişi ile asla tanışma, daha az ye, daha az ve düşünerek konuş, çok çalış, beden ve ruh sağlığına dikkat et
Uzun boylu esmer cikacak karsina iste onunla evlenmelisin!!!
Simdi ikimizde de evliyiz.. :(
o mutlu Ben mutsuz
O kafanda şüphe uyandıran insanların hepsi geçecek, mükemmel insan seni bekliyor onu sakinliğinle bulacaksın gereksiz insanlarla zaman harcama derdim.
İnsanlara güvenme derdim ama o güvenmesem şimdiki ben olamazdım. Onun için çocukluğunu yaşa, oyuncaklar için ağlama derdim.
Çocukluğunun kıymetini bil büyüyünce uğraşman gereken sıkıntıların olcak keyfini cikar derdim heralde
"Gittiğin yoldan sakın şaşma, ileride önüne büyük zorluklar ve sorumluluklar çıkacak hepsinin üstesinden geleceksin."
Sakin ol. Hayat öyle değil derdim. Ama kendimi tanıyorum, yine bildiğimi okurdum. 🙂
2013 yilina dikkat et derdim bütün acilarin kaynağı o lanet yil
"Hep masum kal , ilkini bekle o senin sonun olsun" derdim.
Yaptığın hataları tekrar yap hatta daha fazlasını yap seni sen yapan şeylerden biride bu hatalar.
Kimseye güvenme..
Önce kendini sonra etrafını düşün..
"Hiçbir yaşta hiçbir kıza güvenme asla!!!" Derdim...
Kendimle gurur duyuyorum maşallah ne kadar güzel bir kızsın sen tütütü
Birdahakine daha hızlı bir arabanın önüne atla garanti olur derdim :/
Sakin kimseye gereğinden fazla değer verme ve inanma.
Hayat sana mutlulukda sunacak acıda hepsi geçici bunu unutma!!!
Çalış, sessiz olma, insanların seni ezmesine izin verme ve kendini küçümseme.
Tebrikler, "tüm zorluklara rağmen" olman gereken en iyi yerdesin.
keske hic buyumeseydim derdim bu hayat cok acimasiz seni harcalar cocuuugum derdim 🙏👌
Acayip moralim bozulurdu. Büyüdüğümde o zamanki arkadaşlarımın ileride nankör olacaklarını bilmek üzücü olurdu.
Diğer yandan büyük halime ne ile mesaj atacağım :) Sadece mektup vardı o zamanlar :)
Her halinle çok tatlısın ve hala çocuk kalmayı başarmışsın derdim 🥰 hatta birde öperdim 😘😝
Sakın güvenme kimseye seni çok üzecekler Büyüme çocuk
Sakın kimseye güvenme sevdiklerini kırma ve sakin evlenme 😊😊😊
Vaaay ne güzel soru 😍😍
Derdim ki, 3 5 kişi var adı lazım değil uzak dur onlardan kızım 😂🙄🙂
*kimseye fazla değer verme
*aynı şekilde güvenme
*hayatı yaşa
Kimseyi kendinden fazla düşünme , ne istiyorsan onu yap.
Bir daha görüşmemek üzere, elveda bütün olgun acılarım... 👏
mesajim deilde o yasima donsem bu dunyayi daha tanimadan kendimi otobanin ortasina atardim
Gel gel acımayacak :D Şakası bir yana mesaj falan yollamazdım, anı yaşayayım.
daha az küsmemi ve daha çok ses çıkarmamı öğütlerdim
Herkese güvenme anı yaşa keşke deme dememek için yarına bırakma
Ben yalan söylemem çünkü yalanın telafisi yok
Birde günah
Kim ne der diye umursama kendi bildiğinden şaşma kimseyi memnun edemezsin derdim
Az ye ilerde veremiycen derdim. He bide bukadar salak olma canım kendim
Nası yani derdim ama böyle deildi ki benim gelecek planım der kaygı nöbeti geçirirdim
Her insanın kalbimde yeri vardır, kiminin üstü kimininse altı çizilidir.
unutma...
İnsanları fazla kafaya takar olmuşsun özüne dön derdim galiba
Ben değil, herkes benim dediğimi, istediğimi, yapacak.
yaptığın her hatayı her yanlışı tekrar yap yine ben ol.
18 yasindaki erkegin siki nasil oluyo. 29 yasinda birini si. kebilirmi dmdkdk
Birgün gözünden sakındiğin ailen gidecek onlara iyi bak kirma incitme onları derdim..
Sen s. çtın ben oynuyorum aynen böyle devam bebeğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar