Hangi insan türünden nefret edersiniz ? Cevaplayan herkese +1
Havalı insanlardan
İki yüzlülerden
Patavatsızlardan
Gevşeklerden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pardon, fakat anketinizde ki "Gevşeklerden" seçeneği kişiye göre tanımı değişen bir sözcük, üşenmedim kısaca araştırdım, genelde, iki yüzlü ve insanları kullanan anlamında olduğunu düşününler ya da tiki kıvamında, 2 muhabbetten sonra kanki, kanka, panpa etiketi yapıştırıp, sülük gibi yapışan tipler.
Birde dünya yansa umrunda olmayacak bencil ve umursamaz kişiler olarak tanımlayan kişiler var.
Yapıcı bir eleştiri olduğunu düşünürekten affınıza sığınıyorum, umarım kızmazsınız.
Benim seçeneğime gelince, 2 yüzlü insanlar kolay kolay ifşa olmazlar olduklarında zaten herkes nefret eder.
Havalı insanların geneli zaten havalı olmaya çalışan tipler değildir, havalı olmak için uğraşan insanlarda ifşa olduklarında herkesin nefretini kazanır.
Patavatsızlar zaten hiçbir yerde hoş karşılanmaz, ama genelde toplulumuzda mümkün olduğu sürece idare edelir.
Gevşekler seçeneği, anlam olarak, ben çok sıcak kanlıyım ayağına, daha yeni tanışmış iken, 15 dk içinde kanka ya ben seni çok sevdim, panpa bir cigara versene gibi davranışları olan, sülüğümsü ve iğreti insanlardan tiksinmekle beraber nefret ediyorum.
Asla sevmediğim bir insana samimi davranmadım. Allahın selamı dışında günahımı bile vermedim. Karşımdaki insana sevsemde sevmesemde saygılı davrandım. Patavatsızlıktan ve iki yüzlülükten hiç hoşlanmadım.
Bu yaştan sonra etrafımdaki kimseyede karşısındakine nasıl davranması gerektiğini öğretemem. Herkes yaşını başını almış, bu kuralları öğrenmiştir.
Bu yüzden; iki yüzlü, patavatsız, yaşını almış ama hala nerede nasıl davranacağını bilmeyen, kendini diğer insanlardan üstün gören (havalı olmak ile g*tü kalkıklık arasındaki fark budur), haddini bilmez insanlardan nefret ederim. Çevremde bu tarz insanlar oldukça fazla. Hatta bazen onların gözlerinin içine bakarak ağızlarını burunlarını nasıl dağıtmak istediğimi hayal ederim.
Bir insan diğerini sevmeye bilir, havalı olabilir, sert olabilir, gıcık olabilir. Ama ne olur ise olsun karşısındaki insana saygısını koruyor ise kimse kimseden kolay kolay nefret etmez. Bu yüzden en çok saygısızlardan nefret eder, ve böyle bir durumda saygımı kimsenin göremeyeceği derecede bozarım.
Bir bok yapamamış, başarısız, başarısız olduğu gibi bir de başarılı insanları çekemeyen, hayatı boyunca her zaman ne modaysa onun peşinden koşmuş, insanların sevgisini kazanmak için şekilden şekle girmiş, başka insanların düşüncelerini savunan, fikir yürütemeyen, yeteneksiz, ailesinin seçtiği hayatı yaşayan, çoğunluk hangi taraftaysa o tarafta olan insanlar var ya, hani şu hamur gibi olan insanlar. Koy bir kaba şekil alsın. Kişiliksiz koyun sürülerinden.
Ecem Hotoglundan alinti diye yazsaydin keske kendin yazmis gibi bir gosterme cabasi haline girmeseydin.
İki yüzlülerden
iki yüzlü insanın neresi kötü çevir çevir tükür işte :D
Cevap
266Cevap
Patronun tek lafıyla kovulacağı,kağıt parçası gibi buruşturulup atılacağı bir işte daha fındık kadarken çok büyük şeyler yaptığını sanıp bundan ötürü havalanan,hareketleri değişen,duygusuzlaşan,ben hayata atılıyorum senin gibi gevşek değilim gibi lafları kullanıp bütün gerçeklerden uzaklaşan,onu seven insanı çok kolay kırabilen,yüzsüz,patavatsız,insafsız,aç köpeklerden nefret ediyorum.
Bir de böyle birine sevgilim diyen kendimden.Geç oldu ama anladım.
Hepsinden nefret ediyorum da en çok böyle havalı,kibirli,narsist,egoist insan oğullarına gıcık oluyorum.Böyle bütün kemikleri kırılana kadar dövüp,sanki içi su dolu poşet gibi yapmak istiyorum.Böyle bıraktın mı yere et yığını gibi yayılacak ama her şeyin farkında ve hissiyatında olacak.
Hepsinden nefret ederim ancak şu da bir gerçek ki her insanın içinde saymış olduğunuz şıklardan çok az miktarda da olsa bunlar bulunuyor.Bulunmuyor dersek yalan olur ancak bir tercih yapmam gerekirse tahammül edemediğim en başta gevşek insanlar geliyor
İnatçı iki yüzlü arkadan vuran ve sonra utanmadan yanından gecerken selam veren bir karar veripte uygulamayn arkadaştan zirve yapan kıskançlıktan insan gibi davranmayıp insan olanları insanlıktan çıkarmaya çalışmaktan(kasten yoldan çıkarmak) daha çok şey var ama ama tek bir cevap istiyorsan İNSANLIKTAN ÇIKANDAN
Bolca uçanlardan, yerine getirmeyeceği sözler verenlerden, sonra da "ya insanız yapamayabiliyoruz" diye geveleyenlerden... Önüne gelen erkeğe zarf atan drama kraliçelerinden... "Çapkın" denilen serserilerden... Magandalardan... Irkçılardan... Bilim kültür düşmanlarından... TV'den duyduğunu aynen tekrarlayıp bilinçli olduğunu sananlardan... Uzatılabilir. Bu tür insanlara insan demiyorum, yaratıktır bunlar benim gözümde. Bu kadar yaratıkla çeviriliyken yalnızlık kaçınılmaz
şerefsiz ve yaptığı pisliği başkasının üstüne atıp kendini aklamaya çalışan mikrop gibi yaşayan biyolojik sistem üzerinde ekolojik dengeyi sağlamak için yaratılmış insan görünümlü bakterilerden nefret ederim bide bütün insanlarda sistem olarak aynı çalışma taktiğine sahip organların sanki kendisinde farkı yapıya sahipmiş gibi lanse etmeye çalışan maniplasyon taktiğiyle insanları kandırarak kendini temize çıkarmaya çalışan o* ve o* çocuklarından nefret ederim
Kendini bir şey sananlardan, olduğunun dışında görünmeye çalışanlardan, cahillerden, ırk ayrımı yapanlardan, karşındakini dinlemeye tahammülü olmayanlardan, gereksiz yere zırvalayanlardan, insan olmayı beceremeyen insan dışı yaratıklardan, kendinden başkasını umursamayanlardan.. Genel olarak böyle..
hangisi desme bilemedim hepside bir diğerinden dandik ve iğrenç kişilik tipi :D ikiyüzlü diyelim. diğerlerinden uzak durmak bizim elimizde ikiyüzlü ise insan dost bildiğimiz insanlardan zarar görmek hissiyat ve dikkat işidir :( o yüzden bunu söyledim.
İki yüzlülerden.
Patavatsızlardan.
Gevşeklerden.
hayatı yalan olanlardan.
ne dediğini bilmeyenlerden.
kendini aşırı mükkemel harika görenler.
Başka insanları ezenlerden.
sözünün arkasında durmayanlardan.
Kısacası ben çok şeyden nefret ediyorum saysam bitmez.
Şerefsiz, vatan haini, hırsız, katil, yolsuz, din tüccarı, ALLAH korkusu olmayan, vicdansız, yalancı, kindar, paraya tapan, insanları din veya mezheplerine göre kayıran, Atatürk düşmanı, kendini padişah zanneden ve diktatör ruhlu kişilerden nefret ederim :)
ANLAYANA..!
bir insanda karakter olcak ya... evinde ayna yokmuş gibi havalılara uyuz olurum... bildiğin maymun abi... yolda yanından geçsem bana laf atacak öyle salyaları akar... ama yuruyusunu kasılmasını gör Allahım... :)) ya bir aynaya bak bir bana bak... sonra napıyorum ben salak mıyım de :))
Aslinda, öyle insanalar var ki, senin ne yaptigini ve yapmadigina bakarlar ve. Kendilerine müslüman derken, baska kisinin hakkindan konusurlar ve 5 rekat namaz kilmasa, ona 'sen müslüman degilsin' diye girisirse. ya da ben alevi oldugum icin, bana kötü davraniyorsa.. Ben Allaha inaniyorum, müslümanim elhamdüllah, bana kimse laf atmasin o yüzden. Onlar önce kendilerine degistirsin.. nerden bilecekler Allahinin düsündügü?
dilinin başka, kalbının başka soyledığı ınsanlarda
nabza gore şerbet verenlerden
egosu tavan olanlardan
kendı hatalarını gormeyıp, karşısındakı en ufak bır olumsuzluğa tahamuledemeyıp bunuda yanlışı kabuledemıyorum dıyen (bunu adı ınsan harcamaktır)
Biz Türk’ü, Kürt’ü,arapı, Laz’ı, Çerkez’i, Gürcü’sü, Roman’ı, Arnavut’u, Boşnak’ı da velhasıl beni yaratan Allah onları da yarattığı için seviyorum, ayırt etmeksizin seviyorum. Çünkü bizim inancımızda ne siyahın beyaza, ne beyazın siyaha üstünlüğü yoktur. Tamam. Ne Arap'ın Kürt'e, ne Türk'ün Kürt'e, ne Kürt'ün Türk'e üstünlüğü yoktur. Bizi yaradan Allah onları da yarattığı için seviyoruz. Onun için ne diyoruz; tek millet.
İki yüzlülerden
yalancılardan
bencillerden
salak salak konuşanlardan
kibirli olanlardan
havalılardan
cahillerden
saygısız olanlardan
ukala olanlardan
sonradan görmelerden
şımarıklardan
rüşvetçilerden
hilekarlardan
dolandırıcılardan
ve son olarak
dilencilerden
kendini birşey zannedenler kimsenin fikrine saygı göstermeyenler aynayla daha önce tanışmamış olduğu halde başkaların kusurlarıyla dalga geçenler aslında keşke anket olmasaydı ben en gıcık olduğum kişinin özelliklerini burada anlatırdım sizde görürdünüz gıcık insan nasıl oluyor
Hahahaha öyle şıklar koymuşsun ki dördünden üçü benim kendi kişiliğim :D Geriye kalan tek seçenek de iki yüzlü oluyor, bence bir insanın iki yüzlü olmasından daha iğrenç bir şey olamaz.
iki yüzlü insanlarla basetmek kolay anladıktan sonra, havalıları takan kim:d,patavatsızlarda bir yere kadar sabredilirde gevseklerin canı cehenneme bir vurucan agızlarına
bu sıkların ardından hepsini de koysan iyi olurdu cünkü bunların alayından nefret edilir zaten
bu dediklerinin hepsi olabilir kendi özelliğidir ama yüzsüzlük yaparak kendi nefsine ağır geleni bana yapmaya çalışırsa onu kurşuna dizerim öldürürüm öteki tarafta da bu yüzden hesap vermekten korkmam. Emin ol bunu yaparım
1-) Kibirliler.
2-) İki yüzlüler.
3-) Dili kalbi başka söyleyenler.
4-) Paralı cimriler.
5-) Gevşeklerden.
6-) Yalancılardan.
7-) Herşeye maydonoz olanlar.
8-) Yolda görüp selam vermeyenlerin işi düşünce karşısındakini övenlerden.
Sevgilisiyle olan mutluluğunu ve gözüme sokan ve hayattan zevk aldığını kanıtlayan fotoğrafları paylaşan insanlardan nefret ediyorum :/
mutlu Olan ve olmayan var dimi insafsız :/
Şaka bir yana Allah mutlu mesut etsin kardeşim :)
:..( kıskanmadım sadece gözüme aşk battı
Birbirinize de çok yakışmışsınız kör olmayasıcalar :/
seviyorum da kıskançlıktada ölüyom burada :D seviyorum kardeşim seviyorum ^^
Kendini bir şey sananlar ver kıskandırmaya çalışanlardan nefret ederim..
dürüst olmak gerekirse Havalıyım, (bazı zamanlarda)gevşeğim kimi zamanlardada iki yüzlüyüm (Tabikide çıkarlarım doğrultusunda,napıcan işte zaman koşulları)ama asla patavatsız, laubali değilim ve onlardan nefret ederim
Tabiki iki yüzlülerden havalı insanı,patavatsızı,gevşeği 1-2 günde tanırsın ama iki yüzlü insanı anlamak ve kendini korumak zordur...
Hepsi itici. Birini barındırıyorsa kişiliğinde, o benim arkadaşım olamaz.
Bu yüzden az ama öz bir çevrem var.
kendini beğenmiş, ne oldum delisi, engellilerle ya da kendinden daha altta düşündüğü kişilerle dalga geçen tipler var ya işte onların tohumunu kurutmak lazım..
Patavatsız insanlardan iki yüzlü insan lardan havalı insanlardan nefret etmem kıskaçlar nefret eder ben kıskanmam hatta tam tersine başarılar dilerim gevşekten kastını anlamadım :D
İkili oynayanlardan, fitnecilerden, patavatsızlardan, kendini bir bok sananlardan, lafa gelince mangalda kül bırakmayan icraate gelince fıs diyenlerden
havalısı, gevşeği, patavatsızıne bir yere kadar sabır edilebilir. ama iki yüzlülük berbat bişey. Nefret ederim öylelerinden.
Mıymıy havalı agzını yamulta yamulta konuşan kendi dipteyken kendini zirvede sanan gevşek egoist bencil ve ikiyüzlülerden nefret ederim
İki yüzlü, patavatsız, havalı, çok bilmiş, çok konuşan, hep kendini haklı gören, başkalarına saygılı davranmayan, cahil, devamlı laf sokmaya çalışan vs. vs. daha çok varda aklıma bunlar geldi.
Yalan söylemem söyleyenden de nefret ederim. Kasıntı insandan nefret ederim. Bu yazdıklarının hepsinden nefret ederim iyi davranışlar gibi mi duruyo :Dd
Kendini beğenmiş insanlardan öyle çok nefret ederim ki. Egoist varlıklar işte. Dünyada var olmaması gereken kişiler.
bazı tipler olur bişi bildiklerini sanıp hiç bişi bilmedıklerının farkında değildirler herkeze rezil olurlar bununda farkında olmazlar savundukları ya da kabullenmedıklerımı durumlarda bıle ezıktırler işte ben bunlardan nefret edıyorum
Cok konusan bos konusandır aga.. Benim anlattiklarimi gidip ailem dahil baskasina anlatiyorsa ölünmü öldürün mü hic acımayin yol verin direk isinize yaramaz oyleleri. Vurunca beynine betona sokacan o kafayı..
Genel olarak ben insan sevmiyorum. Belli bir özelliğe gerek yok.
sırf yoğunluk toplama amacı ile "Cevaplayan herkese +1" yazdığın için yazıyorum bu msjı. ben kesinlikle senin gibi insanlardan nefret ederim. zekice düşündüğünü sanan fakat ahmakça yaşayan. terbiyesizlik ettiysem kusuruma bakma, ama gerçekten hakkettin arkadaşım..
Of ulan amacın ne anlamıyorum annen seni sırf muhalefet yapasın diye mi doğurdu? Azıcık beynini kullanmayı dene sorunun kaç gün önce sorulduğunu gör ve benim bütün sorularıma bak ne yazıp yazmadığına yırtık dondan fırlar gibi çıkma karşıma bu 1 :) Yapılan yorumların değerli olduğunu olduğunu belirtiyorum yani burdaki 400-500 kişiyede hiç sıkılmadan + verdim yani kısacası bir bok bilmeden atlamaman gerekirmiş dimi sebastian :D
O cümleyi kurmadanda verebilirdin kullanıcılara +1 i mantiktan yoksun insan. demekki neymiş amacimiz, aciz bir sekilde günlük hayatinda hicbir boka yaramayan sanal bir kalabalik yaratmakmis. saygilarim ile
Evet sanaldan yazıyorum fakat yazdıklarım sizinkiler gibi 'saçmalıklar' değilde 'saçmalıklara tepki' gibi oldu kanaatimce. ve kullanıcıların da kanaatince. fena da yüz varmış açıkcası sizde. daha nekadar kizarmasi gerekir tartışılır..
Bak ilk başta ben burada bir ünvan elde etsem bu bana yaramaz ayrıca siteye günlerdir girmiyorumda dahi yani burada 500 kişi cevap attıysa işte arada senin gibi 1-2 tane kendini bişey sanan millete laf sokabiliceğini zanneden insanlar var yani attığın cevapla bana ders verebiliceğini falan zannetmişsin ama senin o beyninden daha fazlası var karşıdan aptalinsan :) İsminden belli lan anarşist
18-24 yaş aralığındasın ve yaşadığın ülkenin ana dilini halen zor konuşuyor, zeki bir insanın aklına aykırı cümleler kuruyorsun. böyle bir çerçeve içerisinde zekiyim diye adlandırıyorsan kendini, senin mantalitene göre aptalların başını çekenlerdenim. son kez saygılarım la. biraz daha zorlarsan hesabını kapatmana sebep oalcağım. biraz daha zorlarsan belkide intihar. daha fazla yazmamanı senin açından şiddet ile tavsiye ederim. esen kal zeki insan
karşısındakini küçük görenden,
parası var diye herşeye sahip olduğunu düşünenden,
yüzsüz riyakardan...
A b c d hepsinden nefret ederm ve E sikki yalancilardan
Kendini bulunmaz hint kumasi sananlar kiciniza anten takin...
YALANCI olanlardan... ama ne yazık ki hepimiz ufak tefek yalan söylüyoruz işte bu yalanları abartanlardan.. :(
özgüvensiz iki yüzlü karaktersiz özenti yavşak iradesiz... kısaca kendi gibi olamayacak kadar aciz insandan
Aslına bakarsan seçenekler arasından zor seçtim yani en çok kafamı bozan tipleri seçtim diyebilirim. Ama diğerleri de sevdiklerimi söyleyemeyeceğim.
Hepsi tadında güzel valla :) bazen dozunda patavatsızlik ya da bencillik tatlıyken, fazla sevgi gayet bezdirici olabiliyor
Herşeyden çok oyunculardan nefret ederim demek istediğim herhangi bir şeyi elde etmek için yapmadıklarını bırakmayan tarz insanlardan.
belli bir kategorim yok. Bir insanın bir kötü bir iyi huyu vardır. Ama bazı huylar vardır ki biri bile bir insan da olsa o kişiyi tümden sevmeyiz. mesela yalancılık gibi.
bu tarz sorular soran insan türünden NEFRET ederim :)
750 xper puanı bu saçma soru için nasıl harcadın ona hayret ediyorum... neyse 6. seviye olayım bomba sorularım var...
gevşek yavşak şerefsiz ikiyüzlü pinti maymun patavatsız ve havalı insanlardan nefret ederim... özellikle de kendini güzel sanıp mal mal hareket yapan giyinip kuşanan çirkin kızlardan nefret ederim
İnan bu özelliklerin hepsini taşıyan insanlar var yakınımda ve sizce ne yapmalıyım en akıllıca ne yapılır?
Çıkarları uğruna yapabileceklerinin sınırı olmayan insan türlerinden hiç hoşlanmam. İki yüzlü ve riyakarlıkta sınır tanımaz bu tür insanlar..
hiç bir şey bilmediği halde kendi çok şey biliyormuş gibi yapanlardan nefret ederim hatta tiksinirim :/
Bir karakteri ve duruşu olmayan, rüzgar nereden eserse yelkenleri oraya kıran, kişiliksiz insanlardan.
İki Yüzlü İnsanlardan acayip nefret ederim hangi yüzünü göstereceği belli olmadığından hangi yüzüne tüküreceğini bilmez insan :D
Homo Neanderthalensis çok itici gelmiştir bana, öyle burun mu olur?
sanırım bu mesajla "D" grubuna üye oldum
E yaşadığı dünyayla ilgili septik takılıp dogmatikliğin dibine vuranlardan bağnazlardan sorgulamayı kafirlik sayanlardan.
Aslında ankette olan hepsinden hic hoslanmam. Ama en cok iki yuzlulere ve yalancilara hic tahammülüm yok.
havalı insanlardan nefret ederim.. ama bir şey merak ettim herkes havalı insanlar gıcık oluyorsa nerede bu havalı insanlar yaaa :))
Sadece ihtiyacı olduğu zaman yanaşan onun dışında asla takılmayan menfaatci insanlardan nefret ederim.
Yüzsüzler ve insanın gözünün içine baka baka
Çok yalan söyleyip yalanı ortaya cıkıncada hiç bişi
Olmamış gibi davranaan insanlardan nefret bile etmiorum
Acıyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar