İş çıkışı patronun asalak şımarık kızına yakalandım. 5 dakika sohbet etmek bile intihara sürüklemek üzereydi beni.

İş çıkışı patronun asalak şımarık kızına yakalandım. 5 dakika sohbet etmek bile intihara sürüklemek üzereydi beni.
iki yüzlü, patavatsız, yaşını almış ama hala nerede nasıl davranacağını bilmeyen, kendini diğer insanlardan üstün gören , haddini bilmez insanlardan nefret ederim. Çevremde bu tarz insanlar oldukça fazla. Hatta bazen onların gözlerinin içine bakarak ağızlarını burunlarını nasıl dağıtmak istediğimi hayal ederim.
Bir insan diğerini sevmeyebilir, havalı olabilir, sert olabilir, gıcık olabilir. Ama ne olur ise olsun karşısındaki insana saygısını koruyor ise kimse kimseden kolay kolay nefret etmez. Bu yüzden en çok saygısızlardan nefret eder, ve böyle bir durumda saygımı kimsenin göremeyeceği derecede bozarım.
Kontrol altına almak istiyen böyle atıyorum o kavgalı o kişiyle arkadaşı olduğum için benimde konuşmamı istiyor falan yaaa ikimiz farklı kişiler sal sanane seni ne alakadar eder gıcıklığına o kişiye daha yakın davranasım geliyor ayarlarımla oynuyorlar.
Tivitteki tiplerden. bi de bunun esnaf modeli oluyo.. adam tam dayaklik diyelim ama bi tek onda mal var veya en uygun fiyatli o satiyo.. mecbur kalip ondan aliyosun bisey de yapamiyo insan tam nefretlik ya..
burada mod olunca bi yerleri arşa degen kompleksliler de ayri bi kategori..
Hayatta katlanmam.. patronun oğlu bile artistlik bir zamanlar, bütün milletin içinde ayar vermiştim.. ekmek parası için bile olsa ciğeri beş para etmeyen kimseyi alttan almam.. egoist insanın yanımda yeri yok
Cevap
8Cevap
cahillerden nefret ediyorum
Genel olarak insanların hepsinden hajzjjajaja
Adam doğru demiş bazen iş arkadaslaeina bile aynı muameleyi çekiyorsun sürekli aynı orramdasin ortamdan da cikamiyorsun ne olacak
Patronun asalak şımarık kızını severim. Onu sevmeyen tipleri sevmem
Ağzında sureklı küfür olan cahil ve sığ kısılerle dıyologa gırmem asla
bencil ve her şeyi bilip aslında hiçbir şey bilmeyen insanlardan nefret ediyorum
Kendini beğenmiş egoist ve birde herşeyi ben iyi bilirim havasındaki insanlardan nefret ediyorum ya
Çok bilmiş davrananlardan ve üstüne vazife olmayan şeylere yorum yapanlardan.
Nankörler ve kıskançlar
Yalaka mci ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen
Ne iş yapıyorsun
İki yüzlü kendini beğenmiş insanlardan.
Niye hatirlatiyon abi ya
Tek kelime bencil
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?