Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İki yüzlü hadi neyse de bir de vıcık vıcık yapay olanlar var, yaptırdığı güzellik işlemleriyle kendi varlığının ispatında olanlar var, çocuk gibi davrananlar, bahanesi bitmeyenler vs... Listem çok uzunmuş.
13 Yorumla- +1 yıl
Yapay derken bu kendini sonradan yaptırıp orjinal güzelim diyenler mi 😂
- +1 yıl
Dur dur gelmesinler şimdi 😅
- +1 yıl
Gelebilirler 😂
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Saygı bekleyip saygı duymayan, empati duygusu eksik sevmeyi bilmeyen , kendini geliştirmeyen , ana babanın ögrettiginin dışına çıkamayan, hala. kendini 5 yasında sümüklü çocuk sanan😄
317 Yorumla- +1 yıl
Bayağı ağır konuştun gereken insanlar aldı cevabını 😂
- +1 yıl
😂😂 kim bu şansız insan 😂
- +1 yıl
Başaklar birde kendini beğenmiyor bakiyorumda kendileriule barışık değil bir başak tanımıştim değişik 😂
- +1 yıl
Yooo değildi tanıdığım birisi kendiyle sıkıntılı gibiydi sanki 😂
- +1 yıl
Valla pek mesafeli göremedim. ben başağı soleyim 😂
- +1 yıl
Yok sen değil kız olanı dedim sen iyisin 😂
- +1 yıl
Sen iyisin iyi 😌
- +1 yıl
Yani öyleyimdir teveccühunuz 😂
- +1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. Nankör, sinsi, kıskanç insana tahammülüm yoktur.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Göründüğü gibi olmayan ya da olduğu gibi görünmeyen maskeli olan genel olarak!
Kötü, kötü düşünen, olumsuz düşünen, menfaatçi çıkarcı, uçkur peşinde olan, para göz olan! 😅181 Yorumla- 1 yıl
Onlardan çok var degismiyorda
- 1 yıl
Uzak ırak olsunlar abi 😅
- 1 yıl
Tabiki bizden uzak
- 1 yıl
Her daim abi 😅spordan mı 😅
- 1 yıl
Spordan geldim baktım buraya
- 1 yıl
İyi yapmışsın abi bende yarın yeniden iş başı yapacağım 😅hadi hayırlısı
- 1 yıl
İnşallah saglikli güzel kazançların olur kardeşim paranı biriktir işlet toprağa yatır bunu sakın unutma ☺️
- 1 yıl
Amin inşaAllah abi Cümlemizin sağlıklı güzel kazançları olsun 😅
Abi işletmekten hiç anlamıyorum vallahi. Anlamam da hiç bilmiyorum. Altına yatırım düşünüyorum şimdilik 😅 - 1 yıl
Altında güzel yatırım yani parayı öyle yerinde bekletme yatırım yap çünkü ekonomi belli paran para olmaz her gecen günde
- 1 yıl
Bu ay sonu düşünüyorum abi 😅 Aslında umursamıyorum da belki evlilik nasip olur eşimi düşünüyorum 😅para değer kaybetmesin 😅
- 1 yıl
Yani bak biriktir evleneceğinde çok lazım olcak 😂
- 1 yıl
Sırf o yüzden abi yoksa önemi yok 😅
- 1 yıl
Olsun sen biriktir sana çok lazım olcak yatırım yap
- 1 yıl
Yapıyorum abi yıllardır yapıyorum valla 😅
- 1 yıl
Helal olsun sana hep yap kaybetmezsin
- 1 yıl
Hiç kazanamadım ne insanlıkta ne aşkta 😂
- 1 yıl
Kazancan sen emin ol
- 1 yıl
Amin inşaAllah abi 🌸
Elimde patlamasından korkuyorum birazcık 😅
Hem istiyorum hem istemiyorum 😅
İki ucu da boklu değnek gibi geliyor çoğu zaman 😅 - 1 yıl
Gelmez sen kendine güven her şey olur önce düşün sonra icraata geçir
- 1 yıl
Hayırlısı abi amin inşaAllah 😅iş başı yapayım 😅 gözüme hoş gelene direkt adım atarım 😅Bekar mısın diye sorarım 😅 tanışalım mı derim 😅
Ben kızın birine bekar mısın dedim bekarım evet evet dedi ellerini gösterdi 😅kasiyerdi
İyi kız sandım da kötü çıktı direkt kaçtım ondan 😅1 haftada kaçtım 😂 - 1 yıl
Haha ciddi ne diye kötü çıktı bakım😂
- 1 yıl
2. Buluşmada çıplak gördüm 😅zaten 1. Buluşmayı da el tutma öpme sarılma yok demiştim 😅
Bir hafta ısrar etti ama sonra başkası ile nişanlandı 😅Allah mutlu mesut etsin ona kızmıyorum küfür beddua etmedim 😅 - 1 yıl
2. Buluşmada çıplak gördüğüm kadına nasıl güveneyim ben iki haftada 😅
- 1 yıl
Yani güvenilmez ona göre dikkatli ol 😂
- 1 yıl
Çoğunluğu öyleydi abi direkt kaçtım 😅 mahallenin gençleri diyor ah abi sana gelenler bize gelse 😅ulan diyorum keşke size gelse size iyileri geliyor bana pislikleri 😂piccc olanları da adam gibi sevenler gidiyor yahu 😂
- 1 yıl
Haha ciddi oylemi dedi çocuklar abi sana gelen diye bunlara iyimi geldi 😂
- 1 yıl
He valla abi gizlim saklım yoktur anlatırım hep öyle dedi çok kişi 😅 Ayrıldığım zaman sorarlar ne oldu hayrola diye 😅 Anlatırım bende 😅
- 1 yıl
Aşna fişna isteyen çok 😅onların derdi yuva kurmak değil ki 😅
- 1 yıl
Birde başka şehirlerin kızlarına bak belki yadadigin sehirin kızları sana olmuyor
- 1 yıl
Bir tane uzak mesafe tecrübem oldu abi en çok o yaktı canımı en uzun o sürdü. 2 aya buluşma 5 ay aile tanışması bir sene evlilik diye anlaşmıştık her şey yolunda olursa..
Ömrümden ömür gitti Allah için yaptıklarımın haddi hesabı yok.
Erteledikçe erteledi beni, dört senem çöp oldu
Normalde öyle insan değildim bana ters uzun süre görüşmek adını koymamak ilk defa sabrettim bekledim buok etti..
Aklıma geldikçe beddua ediyorum ona..
Ama bırakmadım onu, gitme dedi hep tuttu beni, sonra o bıraktı..
İlk sesli konuştuğumuzda demiştim sana verebileceklerim bunlar yapabileceklerim bunlar varsan varım zerre vaat etmedim ağzıma sıçtı köpek uzak istemiyorum ya 😅
O da çöp ederse beni?
Yakın olursa daha az emek veririm diye düşünüyorum 😅
Daha az canım yanar 😅
Mutlu olmayı düşünemiyorum 😅daha az canım yansın diyorum 😅 - 1 yıl
Nerenin insanıydı o uzak olan peki
- 1 yıl
Sivas abi 1000 km
- 1 yıl
Sivas anladım işte insanların çoğu kendini yetiştiremediginden böyle zor bu zamanda doğru kişiyi bulmak
- 1 yıl
Allah belasını versin en çok canımı yakan o oldu. Valla abi 10 sene önce de derdim merhametli kanaatkar fedakar olsun beklentim buydu anasını satiym 😅
Daha ne kadar azaltayım bilmiyorum 😅
Hepsi ilk başta merhametli kanaatkar fedakar rolü yaptı 😅 pislikler 😅
Bana sus demişti ay erkeğe sus denmez özür dilerim demişti 😂 güya kendini efendi iyi aile kızı tanıtacak pislik 😂
Diyordum ki kıyafete çeki düzen verir misin ben şunlara karşıyım tabi diyordu ilk başta sonra 😅
Ben nerde ne giyeceğimi bilirim oldu 😂1+1 de yaşarım diyordu 2+1 oldu 😅
Benim düşünceler hep aynı anasını satiym neysem oyum başından sonuna 😅
Benim için çok ağlamıştı, çok göz yaşı döktü seviyor herhalde demiştim 😅
Şey dedi ben ağlamayı seviyorum, ağlamam sorun olur mu senin için ara sıra ağlarım 😂bende ağlıyor diye kıyamıyordum hakliyken bile geri çekiliyordum 😂meğer kız ağlamayı seviyormuş 😂😂😂 - 1 yıl
Yani timsah gözyaşları 😂
- 1 yıl
Aynen abi 😂 telafi edecem düzelecem diyordu bana ceza verirsin diyordu hep 😅bende inandım mal gibi 😅ama dedim ki mutlu olmak istiyorum ceza istemiyorum 😅ağzıma sıçtığı ile kaldım 😂😂😂
Bir de abi şey
Napıyon dışında bir şey soramazdı 😂 psikolojimi bozuyordu napıyon aşkım napoyon aşkım 😂ulan dedim başka sorular da sor başka şeyler de konuşalım 😅 psikolojimi bozuyordu deli ediyordu beni ama seviyordum onu 😅her şeye rağmen bırakmasa beni yine severdim onu ben 😅razıydım anasını satiym canı sağolasın mücadele ederdim 😅
Ama şey son o oldu 😅
Kimseye ezdirmicem artık kendimi 😅 en ufak hata da derhal uzaklaşacam 😅 - 1 yıl
Afferim acıma kendini düşün her zaman
- 1 yıl
Akıllandım artık abi😅
Hepsinin canı cehenneme 😅
- 1 yıl
Yani seni seven elbet çıkacak çıkarsız seni sen oldun için böyle birinide bulduğunda birakma
- 1 yıl
Hak ettiği kadar severim abi zaten harici karakterime ters inancıma ters her şeyime ters
Seven üzmez, üzmemeli incitmemeli dikkat etmeli diye düşünüyorum
Çok sevmek istemiyorum hak ettiği kadar sevmek istiyorum artık ne kadar hak ediyorsa o kadar severim 😅
Sevmek istiyorum aslında ama korkuyorum işte o yüzden hak ettiği kadar seveyim 😅
- 1 yıl
İşte korkutmuslar seni acaba sevsen yinemi bunlardan dersin içinden iyide olsa
- 1 yıl
Aynen öyle abi canım çok yandı ulan hep mi yanar canım dedim
Hani vicdanım rahat olmasa amenna ama vicdanım rahat elimden geleni üstüme düşeni hep yaptım fazlası için de çalıştım çabaladım
- 1 yıl
Eminim kalbin senin çok temiz ben anlarım işte kalbi temizlerin kalbini pisletenler çok o ayrı ama olmazsada kimseye uzdurme kendini
- 1 yıl
EyvAllah abi kişi baktığı gibi görürmüş senin güzelliğin sağolasın 🌸
Allah bekasını versin onların 😅
Hak ettiği kadar seversem üzülmem gibi geliyor abi bana hayatımın merkezine almıcam artık inşaAllah üzülmeyiz abi sende üzülme 😅sen üzdürmezsin zati diye düşünüyorum 😅 - 1 yıl
Yok ben genelde üzerim uzdurmem sen tasalanma 😂
- 1 yıl
EyvAllah abi 😅 günaydın uyumuşum iş var mecbur gönlünce olsun 😅ben ikisini de istemiyorum ne üzmek istiyorum ne üzülmek 😅
- 1 yıl
Üzmede sen üzülme ilk iş gunun hayırlı olsun sana kolay gelsin kardeşim
- 1 yıl
Amin amin inşaAllah abi 😅
Şimdi paket bıraktım 😅
İlk siparişte kadının biri hayırlı olsun dedi güzel güzel baktı bana gülümsedi 😂
Ama şıktı rüküştü 😅
Zengine benziyordu 😅
Ben çok bakmadım 😅
İçimi ısıtan biri olsa direk adım atacam 😂 tanışalım mı diye djdjd - 1 yıl
Ekmek paranda öyle yapma sıkıntı olur bak senin için 😂
- 1 yıl
Öyle şey olur mu abi ya her yerde yaparım ben 😂 kısmeti nereden çıkacağı belli mi olur 😂 beni çok müşteri içeriye çekti yemek yedirdi kek verdi içecek verdi 😂
- 1 yıl
Eskiden vardı bir tane müşteri ama o zamanlar evlenecek imkanım yoktu 😅 her sipariş verdiğinde beni bir saat kapıda tutuyordu
- 1 yıl
Sesli güldüm harbimi dün bir çobanı izledim kız özürlü çobanı dövüyor sonra diyor ötekisi bişey yaparsan kadına saldırıyor diye bağırıriz diyor ondan diyorum sen anla 😂
- 1 yıl
15 senedir kuryeyim abi küçüklükten beri kaç eve girdim çıktım 😅😂
Tövbe tövbe 😂ben zaten gözüm tutmuyorsa içeri girmem insana benziyorsa girerim 😅
Ben de kuryeyi eve davet ediyorum gel kardeş çay iç gel beraber yiyelim - 1 yıl
Valla o özürlü adamın videosunu izledim ya dedim harbi şasirdim yazık adam birde özürlü ama herkesin evine girme niyeti farklı olur yemegine ilaç koyar organ mafiasini biliyosun değilmi ondan uzak dur kimin ne olduğu belli değil
- 1 yıl
Zaten haşır neşir olduğun kişilerin evine gidiyorum abi öyle direkt ilk müşterinin evine gitmem yani ben de korkuyorum organ mafyasından Ama mesela şehirler arası yola çıktım ben birçok kişiyi farklı şehre bıraktım ailem bana kızıyor alma arabana kimseyi motora kimseyi ama alıyorum ben yani tipi insana benziyorsa yüzde 50 iyidir yani
Vallahi o videoyu görmedim bilmiyorum
Mesela şu an semtinden uzakta çalışıyorum o yüzden burada kimsenin evine gitmem kendi semtinde doğma büyüme herkes tanır - 1 yıl
Yani doğru demiş ailen bak bir öğretmende arabasına almış brisni iyilik için adamı öldürmüş düşün bu zaman kötü zaman unutma
- 1 yıl
Onu hatırlıyorum gördüm abi Allah belasını versin vallahi bilmiyorum abi ya iyilik iyidir boş gezmiyoruz var bir şeyler sağ ol düşündüğün için abi 😅
Diyom ya yaşamak gibi derdim yok 😅
Ölüm sonsuzluğun başlangıcı pisliğin bitişi 😅 gerçeklik demek ölüm 😅tabi önce tedbir sonra tevekkül 😅 - 1 yıl
Olsun daha yaşın genç öyle düşünme ölenlerde haberi olmadan ölüyor adamın arkasından ne yapcani nerden bilebilir dikkatli ol sen
- 1 yıl
Bazen motorda alıyorum hem korkuyorum ama hemde alıyorum abi. Otobanda aldım birini korktum ama yine de aldım. Ben korksamda ne bileyim içim acıyor bazen. Hatta motora aldığım bir gence bıçak verdim al kendini korursun dikkat et dedim.
Biri arabasına almış taciz etmeye çalışmış öyle demişti ufak bir miktar da harçlık vermiştim - 1 yıl
İşte hep o içimizin açıldığından oluyor ama bak arkana oturuyor birde herkes alınmaz öyle kendini düşün aileni düşün sana bişey olsa ailen napcak öyle dusunceksin
- 1 yıl
Ailem basının çaresine bakar abi kardeşim var aslan gibi abim var aslan gibi ablam var onlar iyi çok şükür akrabalar var
Öleceksek iyilik yolunda olsun daha güzel olur - 1 yıl
Ailen basının caresi için değil adamlara evlat acısımi yasatcan o daha kötü öyle dusunmuceksin kendini koru kolla herkesi alma motoruna
- 1 yıl
Tipi kötü ise almıyorum abi. Arabaya da aynı şekilde. En son misafiri bir yere bırakıyordum akşam gelirken iki kişiyi hatta üç kişiyi başka yerlere bıraktım bazen yolumu bile değiştiriyorum 😅
İçime işlemiş sır kapısı samanyolu kalp gözü 😂 tutamıyorum kendimi - 1 yıl
😂😂 sen harbi tutamiyosun ne olursa olsun diyosun yardım ederim 😂
- 1 yıl
Elimden gelen bir şey ise yaparım abi 😂içimden geliyor 😅parkta tanımadığım abla teyze su var mı diyor gidip alıp geliyorum he var diyorum 😂
- 1 yıl
Ona yardım et ama şu motora arkaya alma sıkıntı 😂
- 1 yıl
Bir gün birisi oldu abi adam arkamı aldım adres sormuştum adresi bulamadık falan Ben dedim işte iş yerine geçeceğim yok dedim nereye gidiyorsun salladım abi dedi ki ben de oraya gidiyorum sonra ben dedim başka yere gideceğim baktım ben de oraya gidiyorum diyor kalabalığa çektim kahvenin önüne bu adam dedim s****😂 sapık
- 1 yıl
Yani ya da amacı başka iyi yapmışsın
- 1 yıl
Vallahi bir korkmuştum ya kahveye çektim motoru fırlattım attım indim aşağı direk 😂 Ama bu çok eski bir olay abi o zamanlar gençtim şimdi o kadar korkmam yani
- 1 yıl
İşte adamlar silahlı geziuor artık sen dikkat et
- 1 yıl
Vallahi haklısın abi ya o yüzden şimdi trafikte falan mevzuya fazla girmiyorum yani ne çıkacağı belli olmaz 😅 civciv çıkacak kuş çıkacak pompalı çıkar Keleş çıkar Her b** çıkar yani
- 1 yıl
Çıkar ülke değişmiş 😂
- 1 yıl
Teksastan daha Teksas 😂
- 1 yıl
Senin semt ozaman sıkıntı 😂
- 1 yıl
Yok be abi ülke olarak düşündüm ben Türkiye burası Türkiye yani 😂 semtiim İyi çok şükür
- 1 yıl
İyiyse sikintj yok ama sen beni dinle alma kimseyi
- 1 yıl
EyvAllah sağ olasın abi yalan söylemek istemiyorum içimden gelirse alırım
- 1 yıl
Genede kendin bilirsin ama dikkatli ol
- 1 yıl
EyvAllah abi sende dikkatli ol ve sağol mutlu akşamlar diliyorum 😅paketler patlıyor 😅
- 1 yıl
Tamam sende mutlu ol iyi akşamlar kolay gelsin
- 1 yıl
Sağol abim 😅🌸
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
9Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini bilmeyen ağzından çıkan lafla yaptıkları bir olmayan insanlardan nefret ederim
15 Yorumla- +1 yıl
Bak ona bende deliririm çok var o dedinden biliyomusun iki karakterli insan
- +1 yıl
Aynen canım çok var burada bile var söyledikleri başka yaptıkları başka , insan benliğini cebinde taşır neysen o sundur
- +1 yıl
Burayı katarsak ooooo dolup taşar 😂
- +1 yıl
Valla öyle çok haklısın 👍😂 en iyisi hiç katmayalim
- +1 yıl
Bencede sonra gelirler banami dedin diye 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGtü başı ayrı oynayan kaypak, riyakar, sahtekar tiplerden nefret ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Onlardan çok var hemde bayağı duzenede sokmazlar
Yaptıklarıyla dedikleriyle bir olmayanlar, kendilerini ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru çok var insanları anlamak zor artık
Her şeyi ama her şeyi eleştiren, hayattan hiç memnun kalmayan, hiçbir zorluğa gelemeyen, ektiğini biçtiğinde sorunun gelen mahsulden değil ektiğinde olduğunu anlamayan insanlardan nefret ediyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Değişik bir yorum olmuş seninkisi
- +1 yıl
Anlatış biçimin ondan dedim
- +1 yıl
Evet anlaşılmış güzel bir söz olmuş
- +1 yıl
Sıkıntı var sanırım şu an bende zor giriyorum siteye
+1 yılKendini beğenmiş
Saygısız
Ne istediğini bilmeyen
Yaşı gibi davranışlar sergilemeye
Kibirli
Bir dediği bir dediğini tutmayan
Nankör
Dedikoducu (arkasından atıp tutup 2 gün sonra birbirini yalayanlar)11 Yorumla- +1 yıl
Varya onlardan çok var arkadan atıp tutup sonra birbirini sevenler 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKitap kapağı açmaya üşenip, başkalrından duydukları bilgileri baştacı edenler ve kesinlikle de yanlış olduklarını düşünmeyenler…
13 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın kimse zaten kendi yanlışını düşünmüyor
- +1 yıl
O yüzden gelişemiyoruz ya!
- +1 yıl
Çok doğru gelişim sıfır heleki şu zamanda sıfırın alti
+1 yılİki yüzlü aşırı bencil sadakatsiz kendi narsizmini doruklarda yaşayan dinlemeyi bilmeyen sadece kendini dinletmeye odaklı ve yavaş insanlardan.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani kendinden başka kimseyi dusunmeyenler diyosun
- +1 yıl
Aynen öyle.
- +1 yıl
☺️
G. t başı ayrı oynayanlardan , yalancılardan , ona ayrı bana ayrı davranan ikiyüzülerden. Aynen görseldeki gibi kardeşim.
11 Yorumla- +1 yıl
Valla çok doğru kardeşim çok var onlardann
+1 yılKibirli, malıyla övünen, narsist, manipülist, bencil, cahil, alıngan, şiddete meyilli diye devam ediyor listem.
119 Yorumla- +1 yıl
Malıyla ovunene ne diyeyim Sakıp Sabancı öldü bak
- +1 yıl
O kimdi.
- +1 yıl
Sabancı bilmiyomusun kız bak Google
- +1 yıl
Biliyorum da umrumdışı kalıyor.😸
- +1 yıl
Anladım sallamam diyosun 😂
- +1 yıl
Sallayacak daha önəmli işlərimiz var diyorum şekerim.😸
- +1 yıl
Bencede önemli işler çok 😂
- +1 yıl
Evət spora gitmedim daha, gideyim de koşu yapıyım birilerini geçmeye çalışıyım.😸
- +1 yıl
Kimi gecceksin 😂
- +1 yıl
Seni.🥴
- +1 yıl
Geç beni sevinirim valla bak 😂
- +1 yıl
Ben senin yaptığının yarısını yaparsam Bora bey mutlu oluyor.😸
- +1 yıl
Yarıdan fazlasini yapman lazım artık 😌
- +1 yıl
Çıtır hasarlı olduğum için koşu yaparken taşikardim tutuyor.😸
- +1 yıl
Sendede valla hep tutuyor demek tasikar 😂
- +1 yıl
Dıştan Audi içten Tofaş gibiyim naparsın Cendere.🥴
- +1 yıl
Bak sen senden Tofaş olmaz 😂
- +1 yıl
Bencə de çok kalitesiz, haklısın.🥴
- +1 yıl
Yani seni Audi yapalım
+1 yılİki yüzlü, bencil, yalancı ve en önemlisi başkalarının hayatını merak edip burnunu sokan insan tipinden nefret ediyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Karşılaştınmi peki bu tip insanlarla
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yakinlarmiydi peki sana
- +1 yıl
Uzak
- +1 yıl
Ozaman güzel yalancı insanlardan ciddi uzak dur bunlar çok tehlikeli
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Memnuniyetsiz, hayata küsmüş, depresif, sürekli bir şeylerden şikayet eden. Böyleleri benim enerjimi emiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Şikayetçi insandan ozaman sen neşe dolu daha çok seviyosun
Vallahi ben egolu insanlardan nefret ederim kendim de sosyetik bir yerde oturuyorum etiler'de ama hiçbir zaman egolu olmadım
11 Yorumla- +1 yıl
Var egolu çok ama egoyla kendini sevmeyi biraz karistirabiliyor insanlar
Yaptıkları ile dedikleri bir olmayan insanlardan hep nefret ediyorum ve uzaklaşıyorum.
118 Yorumla- +1 yıl
Tutarsız insanları sevmiyorsun yani
- +1 yıl
Çevrende sana yakın var mı peki öyleleri
- +1 yıl
Anladım ne iş senin iş peki
- +1 yıl
Anladım zordur gerçi işiniz oluyormu iyimi yani
- +1 yıl
İşler nasıl peki iyimi satış oluyormu
- +1 yıl
Müdür felan oldun tanindik bir magazami peki😂
- +1 yıl
Anladım bayağı tanıdık bir mağaza o zaman
- +1 yıl
Baş harfi ne peki 😂
- +1 yıl
Niye devlet sırrı olamaz sanırım 😂 kulağıma söyle 😂
Nefret etmiyorum ama sevmediğim kişiler şiddete meyilli yobaz insanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Onları bizde sevmiyoruz şiddete meyilli insan zaten hayatta öyledir
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılen çok birileriyle dalga geçen, birilerinin arkasından konuşan insanları sevmiyorum
117 Yorumla- +1 yıl
O bizim ülkede çok var görüyorum
- +1 yıl
birilerini ötekileştirenlerden
- +1 yıl
Bayagi dolmussun sen
- +1 yıl
biraz 😆 ofiste birinin arkasından konuşan birilerini duydum da. o kızla kanka olmak istersen o kız olurmuş falan, arkadaşım değil o kız falan diyordu biri diğerine. kızı sen tanımıyorsun etmiyorsun, senin gibilerle arkadaş olmak istemiyordur belki. bu ihtimali aklına getirmiyorsun. kız da kendi halinde takılan birisi, biraz yalnız birisi ama ben onun içini görebiliyorum. iyi birisi bence. belki senin gibi gereksiz insanlarla arkadaşlık düşünmüyordur yani. oh rahatladım 🤣
- +1 yıl
Valla helal olsun güzel söylemişsin peki ona bunu söyleyince napti 😂
- +1 yıl
söylemedim öyle bir şey. ben o sohbete dahil değildim yani..
- +1 yıl
Değildin ama söylemek istedin 😂
- +1 yıl
ya şimdi söyleyince ben kötü olurum boş ver. dahil olmamak en iyisi.
- +1 yıl
Bencede kötü değil düşman ilan ederler belki o savundun bile öyle olur hiç bulaşma daha iyi
- +1 yıl
zaten düşman görüyorlar beni 😅 söylesem pek bir şey kaybetmezdim. zaten beni de arkadaş görmüyorlar. ama umrumda değil yani. o savunduğum kişi eminim beni savunmaz. o yüzden kimseye bir iyilik yapmıyorum. önceden iyilik yaptığım insan beni sonradan düşman görmeye başladı. iyisi mi kimseye bir iyilik yapma yani..
- +1 yıl
Bencede ne iş yapiyosun sen peki
- +1 yıl
banka
- +1 yıl
Banka stresli senin işin ne yazikki
- +1 yıl
diğer işlerden daha stresli değil bence ya 😅
- +1 yıl
Yani eğlenceli senin için 😂
- +1 yıl
eğlenceli de değil 😆
- +1 yıl
Ne peki bu 😂
+1 yılEli kolu ayrı oynayan cıvıksı hareketlerde bulunup cüssesini taşımayanlar kral
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru kardeşim var o civiklardan
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. "Artistlik yapanlardan" . 🎭
13 Yorumla- +1 yıl
Artislik ne gibi artislik yapanlar
- +1 yıl
Doğru bak uzak dur onlardan tamam mı
İki yüzlü, sinsi, kibirli, ukala, laubali, bencil, empati yoksunu vs vs
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılSürekli bişiy dağıtan ya da toplayanlardan hjkl
121 Yorumla- +1 yıl
Ne dağıtıyorlar bakım 😂
- +1 yıl
Devletsel faaliyetler hjjk
- +1 yıl
Bak sen devletsel diyosun 😂
- +1 yıl
Yargı diyemiyorum hjkk
- +1 yıl
Niye diyemiyosun bakım dinleniyormuyuz 😂
- +1 yıl
Dinlemesinler diye
- +1 yıl
Anladım bayağı karışık durumlardayiz ozaman 😂
- +1 yıl
Aman karıştırmayalım khjk
- +1 yıl
Sen napiyosun bakım durumlar nasıl 😂
- +1 yıl
burada söyleyemem hjjk
- +1 yıl
İyi sen bana söyle 😂
- +1 yıl
Sen neler yapıyorsun
- +1 yıl
Valla uğraşıyoruz aynı devam sen
- +1 yıl
Aynı beyaa nolsun koşturuyoz
- +1 yıl
Yorucudur senin işte var mı sıkıntı
- +1 yıl
Bana vız gelir hepsi hjk
- +1 yıl
Doğru sende benim gibisin pes etme özelliğin yok 😂
- +1 yıl
🌸☕️
- +1 yıl
🌹 sen bana anlat o anlatamadigini ok 😌
- +1 yıl
Bakarız bi ara
- +1 yıl
İyi hadi bakalım
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bilip bilmeden konuşan ve hatasını görmemezlikten gelen insanlardan nefret ederim
13 Yorumla- +1 yıl
Kim neyi biliyorki haklısın patavatsız insan çok ve bilerek yapıyorlar
- +1 yıl
Yani oda ayrı mesele kendileri yapınca daha guzel oluyor
Dengesiz ve nankör insanlara tahammül edemiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Nankör insan zaten sıkıntı onu bende anlayamıyorum hiç değişik tipler
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kullanmayı seven, sözleri ile yaptıkları bir olmayan bencilll insanlardan nefret ediyorum.
111 Yorumla- +1 yıl
var mı cevrende çokça bundan bakım zehirlersin sen 😂
- +1 yıl
Yani zehirleme noldu peki 😂
- +1 yıl
Zehir ama sen onla kalma zehrimide kullan 😂
- +1 yıl
Niye bu zehirle öldürmen lazım ama 😂
- +1 yıl
Yok ya ne ölmeye merak salcam sen zehirleme timindensin ondan isim duserse zehirle 😂
- +1 yıl
Tamam sana yollarım zehirle 😂
Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Sahte samimiyet yapana, ve sözünü açıkca diyemeyene sinir oluyrm
17 Yorumla- +1 yıl
Samimiyeti sahte olan herşeyi sahte olur sözde peki ne gibi sözleri diyemeyene
- +1 yıl
Aklna gelecek her şeyi mes hoşlanmadığı bir durum var bir hadise yda ağızdan çıkar. bir söz belki bu adama ters geliyo onu açıkca bak bu beni rahatsz etdi şu nedene göre demek yerine trip atması belki kavga çıkarması beni delirten durum ya da onu seven birini sevmiyo sevmedi bunu demek yerine oynuyo devam ediyor belki umut veriyo ves liste uzun yaz yaz bitmez insan iyi kötü aklnda ne varsa açıkca ifade eden bilmeli
- +1 yıl
Anladım yani ne olduğu belli olmayan insan tipi
- +1 yıl
Salla o tip insandan da uzak dur
- +1 yıl
Yani en hayırlısı uzak durmak insanlardan aslında uzak durcan komple
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak insan sevmiyorum ama özellikle yalan söyleyebilenleri ekstra sevmiyorum..
13 Yorumla- +1 yıl
Bende sevmiyorum insanı aynen yalan söyleyen insan birde bizim o yalanı bildiğimiz halde bizi anlamamış sananlar
- +1 yıl
Yalan söyleyen kişi karşısında ki insanın zekasını küçümsüyor, en çok buna takılıyorum.. Senin beyninde daha nöronlar oluşmadan bizimkiler dans ediyordu diyesim geliyor..
- +1 yıl
Evet bak yalanını anliyosun o inandığını zannediyor bilmiyor ki akıllı adam safa yatar dinler inanmış gibi yapar ki bozulma diye ama yok devam 😂
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Nefret sebebi bana başka, ona başka konuşan gevşekler
117 Yorumla- +1 yıl
Var kardeşim çok var o dediğin tiplerden ben onları adam yerine koymuyorum
- +1 yıl
Oda yok bakma sen heleki burada bazilari ben burdaki kadar Dallas görmedim 😂
- +1 yıl
Valla harbi numune bakıyorum bir günü bir gününü tutmuyor gibi burada şunu yapmam diyen o dediğini yapıyor 😂
- +1 yıl
Anladım oda bayağı kötüymüş desene kamu malı gibi 😂
- +1 yıl
Bencede maşallah her erkek dedin şaşırdım 😂
- +1 yıl
Uzak dur kardeşim harbi ucuz yirtmissin ozaman 😂
- +1 yıl
Biliyorum kardeşim sen yinede komple uzak ol at izi it izine karismis 😂
- +1 yıl
Bizden uzak dursunlar ozaman 😂
- +1 yıl
Amin 😌
+1 yılKendini diğer insanlardan üstün görenler
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru kimse üstün değildir ama çoğu insan anlamaz
+1 yılFazla samimi insanlar çok gıcık
14 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi fazla samimi olanlar
- +1 yıl
Yeni yeni tanıdığın halde sanki yıllardır tanıyor gibi serbest olması gözüme batıyor
- +1 yıl
Anladım fazla mic mic insan sevmiyorsun normal
- +1 yıl
Aynen
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılİki yüzlü insanlardan gerçekten iğreniyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Onlardan bende nefret ediyorum çok var aramızda
İçten pazarlıklı, bencil, kibirli kişiler
11 Yorumla- +1 yıl
İçten pazarlıklı sonra belli oluyor
İki yüzlü ve çıkarcı insanlara
18 Yorumla- +1 yıl
İki yüzlü çıkarcı insan çok tehlikeli
- +1 yıl
İnşallah denk gelmez dicemde kesin gelir ondan salla geç onları
- +1 yıl
Banada denk geliyor napcaz biz bunları
- +1 yıl
Öyle yapıyorum güzel oluyor bak 😂
Kaba
Kendini begenmiş
Dusuncesiz13 Yorumla- +1 yıl
şu an her insan düşüncesiz nedense
- +1 yıl
İnşallah duzelirler diyelim 😑
Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı. Ukala, yalan söyleyen ve bencil olanlardan
11 Yorumla- +1 yıl
Yalana benimde tahammülüm yok ama çok duyuyorum ve söylediklerinde anlamıyorum saniyolar ama direk anlarım geldimi bu saydığın tipler başına peki
Sinsi insanlardan nefret ederim
13 Yorumla- +1 yıl
Ondan bende ediyorum ve çok görüyorum ne yazikki
- +1 yıl
En güzelini yapiyosun affetme kes ben önce bir izlerim napıyor bu diye ya da bilmemezlikten gelirim
- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılNarsist şımarık falan filan
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes narsist gıcık oluyor nedense
- +1 yıl
Çünkü çok fazlalar
- +1 yıl
Doğru diyosun fazlalar
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yüze gülüp arkadan iş çeviren insanlara
11 Yorumla- +1 yıl
Onlara bende sinir olurum
+1 yılIsrarcı insannnnn 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin neden acaba 😂
- +1 yıl
Acaba neden kfksdjsk
- +1 yıl
Acaba 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli dert anlatan
11 Yorumla- +1 yıl
Onların derdi bitmiyor bak
+1 yılYalancı
15 Yorumla- +1 yıl
Bende sevmem yakaladın var mı çok yalanci
- +1 yıl
Ne koydun ekrana simsiyah aşağı inmiyor bi türlu😬
- +1 yıl
Video izleyemedinmi 😂
- +1 yıl
Acilmadi bende