Selamlar!!
En nefret ettiğin insan tipi hangisi, bencil, saygısız, kendini beğenmiş, yalaka, egolu vsvs, size göre nefret ettiğiniz insan tipi nedir...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selamlar!!
En nefret ettiğin insan tipi hangisi, bencil, saygısız, kendini beğenmiş, yalaka, egolu vsvs, size göre nefret ettiğiniz insan tipi nedir...✔

#Acid_Qeenn.🌺
En nefret ettiğim insan tipi kerameti kendinden menkul insancıklardır
Kendini adamlık abidesi, namus abidesi, ahlak abidesi, erdem abidesi gibi tanıtmaya çalışan ama işi bu vasıfların hiç birini taşımayan, varoş mahalle kadınları gibi dedikodu yapmaktan başka işi olmayan tiplerdir.
Bencil insanlardan nefret ediyorum mesela biriyle konuşurken 3. Kişinin müsade almadan araya girmesine veya bir yerde sıra beklerken birinin içeri girip sanki sıra yokmuş gibi hemen işini yaptırmak istemesine ortak bi malı kendininmiş gibi kullanmasına çok tutuluyorum o insanı dövmek istiyorum
Haddini hududunu bilmeyen, saygısız, tanımadan etmeden fikir sahibi olup yorum yapma hakkını kendisinde gören, zerre kadar merhamet barındırmayan, bencil ve kibirli insanlardan nefret ederim.. Benden uzak cehenneme direk.. Keyifli akşamlar..
Teşekkür ederim.. 🥂
Rica ederim.🌺
Hadsiz insanları sevmiyorum, saygısız ve bencil olanları da..
Teşekkürler 😄🌺
Rica ederim.😊🌺
Cevap
27Cevap
Çok bilmişleri sevmem.
Cahil insanlardan nefret ediyorum
Memnuniyetsiz ıyyy.. her sey benim başıma geliyor nalet olsun * dünya vs vs mıymıylanan insan tiplerini hiç sevmem.
Kişiliği olmayan her kişiliğe uyan
insan tipi nefret edilesi tiplerdir
Başkalarının sözüne itibar etmeyip kendi bildiğini okuyan insanlar
Kimseden nefret etmiyorum nefret bir duygudur. Sevmediğim insan tipi yok hükmündedir nötrdür hiç bir şey hissetmem. Dış görünüşüne, giyimine, kuşamına, mesleğine, pozisyonuna göre, çıkarlarına göre insana değer veren insanlar yok hükmündedir.
Aslında negatif yapıcı olmayan yapmacık ve toplumda infiale, kaosa neden olacak her birey yok hükmünde benim için
Hiçbir bilgisi olmadığı hâlde her konuda ben bilirim edasıyla konuşan kişileri aşırı rahatsız edici buluyorum.
Kibirli , sinirli, her iki kelimesinde küfür eden durmadan tesbih sallayan , ne dediğini bilmeyen cahil
Bu hayatta sadece kendi fikirlerini düşünen narsistli insanlar, p aynı şekilde insanların yüzüne gülüp farklı davranan iki yüzlü insanlar
Bir konu hakkında karar veremeyen,
Sadece konuşmuş olmak için konuşan insan tipi.
Sonradan görme , küstah ve egolu ıyyyyyyyy hiç çekilmiyor
Nefret ettiğim tip yok, anlaşamadığım var. Onlardan da uzak dururum, duygu beslemem.
Yalancı, söz verip tutmayan, yalandan yemin eden ve değişen insanlardan nefret kere nefret ediyorum
Sığ fikirli, boş konuşan cahil tipler
Aklı yok fikri var modeller
Yüzüme karşı havlayamayan köpekler arkamdan hırlamaya başlarsa bunlardan nefret ederim😂
Çok var ama yalana ve yalancılara dayanamıyorum.
Empatiden yoksun, kaba, saygısız tiplerden haz etmiyorum.
Önyargılı ve yalancı insanlardan nefret ederim
Egoist narsist kişiler
Teşekkürler 😊🌺
Yanlış yere oldu pardon🤭
Olur öyle
İnsanların yüzünü gülüp arkasından Gülen tipler insanların yaptığı hiçbir şeyi beğenmeyip sadece kendini doğru kabul eden tipler
Sigarayı penis sandım tanrı affetsinş lkJLKASJKDLSAKDJSA
Kendi menfaatleri için seni kullanan nankör ve kibirli kişiler
Bilmediği halde bilmiş gibi konuşan insanlardan nefret ediyorum. ( Bi konu hakkında )
Güzel sözden anlamayan kendini allah sanan en ufak olayda bile kavga çıkarmaya çalışan insan tipi
Kaprisli insanlardan nefret ederim
Saygısız ve yalancı.
yobazlar, cahiller.
Nankör ve dengesiz
Haksızlık yapanlar haksızlığa gelemiyorum.
donuşuklar ve akepeliler.
Her boktan anlam çıkarmaya çalışan idiotlar
Hoşgörüsü merhameti olmayan insanlar
Bi türlü yaranılmayan hiçbirşeyden hoşnut olmayan kendini beğenmiş karşısındaki insani kötüleyen vs vs
Saygısız küstah insanlardan hoşlanmam.
Kime laf sokacağız, vur de vuralım:)
Egoist insanlardan nefret ederim
Paranın köpegi olan insanlar. yani hepiniz..
Yalakalar
Egoist, saygısız
Egolu kendini beğenmiş insanlar
Zekasını kullanmayan
Yalancı insanlar.
Saygısız
Egolu insan
canım insna tipi
Nefret mi o da ne
Vermeyen tipler
Bit yavrusu olanlar
cahil ve bencil