Kızlar Bir Adım Öne Kadınlar çalışmalı mı? (Sayfa 2) sul3ym4n Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadınlar çalışmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kozmik Takip Et Xper 3 Yaş: 39 , eic 36% +1 yıl Bulunduğu şehir ve ortama göre söylenebilir. 0 0 Yorumla
integral Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl güçlü olduğunu gösterir. evet çalışsa fark etmez. 0 0 Yorumla
Coldsocold Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Parası varsa çalışmasın. 2 3 Yorumla Floydian2 +1 yıl Bir de eksiliyorlar lan, g.tü oturmaktan leğen gibi olmş kezbanlar...Sana söz verdim coldd Yorumla Kupa-Kızı +1 yıl Hazira dag dayanmaz dude.Eksiledim Yorumla Coldsocold +1 yıl Anlatamadım sanırım. Yorumla
SüslüŞirine Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 502 cevap paylaştı. evet çalışmalı bence kadın erkeğin eline bakmamalı 1 1 Yorumla Phoenix_of_Justice +1 yıl ++++ Yorumla
Floydian2 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Eşek gibi hem de... 3 4 Yorumla Disco +1 yıl 2 yapmışsın, hayırdır? Yorumla Floydian2 +1 yıl Attılar hafız Yorumla Coldsocold +1 yıl Söz ver bana. Yorumla Coldsocold +1 yıl Bu cevabı daha önce beğenmiştin! Yorumla
medusssa Takip Et Bilge Yaş: 55 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 566 cevap paylaştı. elbette calismali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
kadınları gerçekten çiçekmi sandın :)
Kadın da insan. Her insan çalışmalı.
sırf iki ş2refsiz için mi? dkdkdkdkağ
Bulunduğu şehir ve ortama göre söylenebilir.
güçlü olduğunu gösterir. evet çalışsa fark etmez.
Çalışmalı. Ancak nezih bir ortamda.
Parası varsa çalışmasın.
Bir de eksiliyorlar lan, g.tü oturmaktan leğen gibi olmş kezbanlar...
Sana söz verdim coldd
Hazira dag dayanmaz dude.
Eksiledim
Anlatamadım sanırım.
evet çalışmalı bence kadın erkeğin eline bakmamalı
++++
çalışmalı kendimi başka türlü hiç düşünemiyorum
çalışan kadın güçlü kadındır.
Evet yoksa erkek milleti ezmek ister
canları istiyorsa çalışsınlar
evt bencede çalışmalı kendisi için :)
Kendi ekonomik özgürlüğü için çalışmalı