- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzun bir konu ama bu ikili ilişkilerde eşlerin bu konuyu bir biriyle konuşmalı.Bence kadın çalışmak istiyorsa çalışmalı.Dünyada bin bir çeşit olay oluyor.Kadınlar kendi ayakalarında duramayınca erkekler onları terk ettiklerinde ortada kala kalıyor.Bazı insanların veya kadınlarına ailesi bile onlara sahip çıkmıyor.Bence kadınlar kendi için çalışmalı ve aynı zamanda erkekleri anlaması için ekonomiyi öğrenmesi için çalışmli.Ben bakıyorum ev hanımları devamlı eşlerini bir şey almak için zorluyor.Bu neden oluyor? Çünki o kadın hayatından hiç çalışmadıysa o ekmek parasının eve nasıl girdiğini bilmiyor ve kocasının o parayı eve getirken neler yaşadığını nelerle kimlerle savaştığını anliyamiyor.Kadınlar karşınakını ve paranın değerini ve kullanmasını bilmesi için çalışması şart.Benim sadece bir konuda ihtirazım var oda kadınlar anne olduklarında ilk seneleri daha az çalışmaları.Ben çocuğumun sevilecek en güzel günlerinde biraz daha evde olmak istiyorum ama onun haricinde kendime güvenme aşısından hayati anlamak açısından kendimi geliştirme açısından kadınların çalışmasını olumlu buluyorum ve iş yerlerinde bunun karışımını güzel buluyorum.
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. geçen yıl ilaç mümesilliği yapıyordum öncesinde eğitim için istanbulda kaldım 2 ay. ve bir satış eğitim yöneticimiz vardı. adam evliydi eşi de hamileydi (eşi ara sıra gelirdi eğitimlere). adam çok karizmatik, diksiyonu fevkalade, yakışıklı, aynı zamanda sporcu olduğundan fiziği de çok düzgündü. eğitimdeki genç kızlarımız adama bakarken içine düşerlerdi neredeyse, kendi aralarında konuşurken adamın eşine hakaret ederlerdi 'çirkin, nasıl da kapmış' falan diye. öğle yemeklerinde adamın masasına oturmak için herşeyi yaparlardı. ve kendimi o adamın eşinin yerine koyduğumda çıldırabileceğimi düşündüm sonra bir karar aldım kesinlikle eşim çalışmamalı ya da çok çalışmak isterse en azından benim izin vereceğim yerlerde çalışmalı mesela oto tamir olabilir, sanayide herhangi biryer olabilir. gibi düşündüm ben de
nasıl? müthiş dahiyane bir çözüm bulmuşum dimi?53 Yorumla- +1 yıl
polonyalı musluk tamirciyim <3 beni eve kapamalısın Chemi <3
+1 yılO zaman burka giydir birileri laf atmasın günün belirli saatlerinde diye. Sen toplumuzda ayıların yaşadığını bilmiyor musun? Eğer çaışmasına engel olursan senin yaptığın delikanlılık olmaz yalnız haberin olsun. Neden bu kadar damara bastım peki? İşte cevabı:
Koruma içgüdüsü en temel özelliklerimizden biri; ben de çok korur kollarım bayanları. Erkeksin sonuçta yapacaksın tabi. Ama tribünde 3-4 tane aldığı nefes bile zarar olan taraftar küfretti diye futbolcu kendi kalesine gol atıyor mu? Veya 3-5 köpek dağa çıkıp mayın döşüyor diye tüm Kürtleri sokakta görünce silah çekiyor muyuz düşman diye? Denizde açıklarda köpekbalığı olabilir diye dize kadar gelen yere ayağımızı sokmaya üşeniyor muyuz? Sokak envai çeşit hayat kadını kaynıyor diye annelerimize kızkardeşlerimize kuzenlerimize dostlarımıza kinle bakıyor muyuz?
Delikanlılık eşinin onlara kalça sallamadığını; aksine onların hayvansal içgüdülerle dişi sinek görse orgazm olabildiklerini bilmek ve acısını masum bir bayandan çıkarmamaktır.34 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya? Sevindim :)
- +1 yıl
Eşim kendini korumasını bilecektir. Canını ileri safhalarda sıkacak bir durum olursa benimle dertleşir fikir veririm veya elimden geldiğince ona hissettirmeden yardımcı olmaya çalışırım. Ofislerdeki ortamlar senin bu verdiğin örnekten çok daha fena köpekbalığı kaynıyor şirketler o zaman ölelim sinirden.Olmaz işte, öyle iyi seçeceksin ki hayat ortağını kor alevler içinde yürüyecek ama sevgisinden sadakatinden bir an bile canı yanmayacak.
+1 yılbulundugum sehre ve calısacagı mekan a göre degisebilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılevet kadınlar çalışmalı. neden mi çünkü kadınlar evde olduğu zaman mutsuz oluyorlar. sosyal çevreleri altın günleri ya da sohbet gruplarından oluşuyor. altın günlerinde de dedikodu ve benim çocuğum şöyle böyle demekten başka bir şey konuşulmuyor. ve bir süre sonra kadın bunlardan da sıkılıyor. ve mutsuz oluyor. kadın mutsuz olursa evlilik de sorun çıkıyor. çoğu ev kadını boşanırsam bir güvencem yok diyerek boşanmıyor ve bu durumda çocukları etkliyor sonuç olarak ne oluyor çocuklar da mutsuz oluyor. ama kadın çalışırsa bir sosyal çevresi oluyor. kocasından ayrı dışarı çıkıyor. ve mutlu oluyor. tamam çalışan kadınlar belki çocuklarına daha az vakit ayırıyor ama o az vakit iyi değerlendirebilir tv izlemek yerine çocuğunu kitap okur dersine çalışıtırır ve çocuğuyla da vakit geçirmiş olur. hem de çalışan anne babaların çocukları bazı şeyleri kendileri yapmak zorunda oldukları için daha çok sorumluluk sahibi oluyorlar. sonuç olarak her açıdan düşünürsek kadın çalışmalı...
72 Yorumla- +1 yıl
senin yorumu okuyan kadınını çalıştırmakta teredüt edebilir :)
- +1 yıl
neden tereddüt etsin ki ?
+1 yılÇalışmalı çalışmamalı diyemem, en azından bu kalıpla ifade edemem.
Çalışsalar herkes için daha iyi olur diyelim.
1. Kendi paranın olması en önemli şey. Ekonomik özgürlük, ambargolara maruz kalmamak, rest çekebilmek, hatta s*ktir çekebilmek
2. Evde otur otur nereye kadar. İnsan kafayı yiyor. Test ettim. 2 yıldır evdeyim. Tavsiye etmem.
3. Bu kadın için de, ülke için de iyi birşey; hem psikolojik hem ekonomik
0. Çalışmamasının ne faydası olur dersen: İşten sonra evle, hele de çocuklarla uğraşmak zor. Çocuk için de kadın için de zor bir durum. Bu nedenle boşverin çocukları, önce kendinizi düşünün ^^ Sen yoksan, çocukların da yok. Önce kendini kurtar.21 Yorumla- +1 yıl
p.s. Kadın da kendi hayatı olan bir insan olduğu için; onun tercihi önemlidir benim için. En başta çalışmalı/çalışmamalı gibi ifadeleri reddetme sebebim buydu.
Bu benim değil, onun vereceği bir karardır. Onun eşiyim diye onun sahibi değilim.
+1 yılevet kesinlikle çalışmalı. bunu feminist bir yaklaşımla söylemiyorum. kadın çalışmalı çünkü bir düşünün siz bir memursunuz görev yeriniz de bir büyük şehrin tam merkezinde dolayısıyla eviniz de orada bir apartmanda olmak zorunda. apartman hayatı da malum. kadın çalışmıyorsa sabah kalkacak kahvaltısını sizinle birlikte yapacak sonra tekrar yatacak sonra rutin temizliğini yapacak bir iki telefon görüşmesi yapacak ailesiyle, sonra da oturup boş boş tv izleyecek çünkü bir sosyal yaşantısı olmayacak. buna hangi psikoloji dayanır?
kadın çalışmalı çünkü:
1- kendine güveni olmalı
2- akşam eve geldiğinizde sizinle sadece ev işlerinden değil başka şeylerden de konuşabilmeli
3- aile bütçesine katkıda bulunmalı.
tabi tüm bunların yanında evi çekip çevirebilmeli dolayısıyla çalışma saati çok fazla olmayan kadını suratsız bir varlık yapmayacak kadar az yorucu olan bir işte çalışması lazım o da ayrı konu:))20 Yorumla
+1 yılşimdi ben şöyle düşünüyorm eğitimli bi bayanla evliyse bi erkek zaten aktif bi çalısma hayatı olur ben mesela onu engellemem ama çalısmayan ev hanım bıeıyle evlenırsem ben çalıstırmam esımı zaten benım maasım evı gecındırmeye yeter yetmıyosa zaten evlenmıcen yanı ben sahsen esımı calıstırmam kadınlarında calısmaktan zıyade ev ve cocukla yanı yorulmamaları acısından ıs stresi açısından ev hanımlıgını daha cok on planda tutarım he çalısanlaada saygı duyarım
erkeğin maası yetiyosa kadının calısmasına gerek yok zaten kadın çalıcam dıyosada çalısabılır ben tekrar son kez söylim eşimi çalıstırmam yanı gerek kalmaz14 Yorumla- +1 yıl
biraz karısık olmus yazı sanki ama umarım anlasılır olmustur teşkr ederim ;)
- +1 yıl
;)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 519 cevap paylaştı. Öle sözler disarda yalniz veya senlede düsünenlerde (kendini bilmeyen insanlar) ola bilir.Hayirlisini dile ve evlenirsen Esine cevreye güvenmedin icin baski, yazaklar koyma bu insanin kendi güvensizligi olur, Esine güvenip ona inanman lazim cünkü hersey kendimizde baslar
02 YorumlaKendi hür iradesi dahilindedir bu.. Bu konuda bir kısıtlama getiremem tabii ki.. Ama yine de çalışmamasından yanayım.. Bana sorsa ''çalışma, istemiyorum'' derim..
Ya da çalışsın, sanat atölyesi sahibi falan olsun. Heykeltraş olsun, ressam olsun.. Para kazanıp kazanmaması önemli değil.. Hayatındaki tek ve ebedi müşterisi ben olurum gerekirse..
:)21 Yorumla
+1 yılçalışmalı.. tek başına bir evi geçindiremezsin, bir erkek olarak böyle diyorum.
kaldı ki işin ekonomik boyutu yanı sıra, kadının psikolojisi de var. Sürekli evde olmak, bir süre sonra insanı boğar. İşsiz olanlar veya ev kızı olanlar bilir o psikolojiyi. İş ortamı stres bile olsa, hayata gelen bir farklılık ve yeni çevre arkadaşlar aracılığıyle kadının bunalmaması için de güzel bir imkan.10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kadın çalışmak istiyorsa ,ihtiyacı varsa, ya da kariyer peşindeyse ona tanınan hakları istediği gibi kullanmalı...sadece günümüzde kadına erkek rolü biçiliyor ben ona tavım. Herkes her işi yapamaz, bu mental ve fiziken mümkün değil, ama malesef eşitiz diye diye, kadınlarımızı stres topu yaptılar,onlarda bu oyuna geliyor.
10 YorumlaHepimiz çalışan bayanların nelere maruz kaldığını biliyoruz. Kimse guzel şeyler anlatmasın.
Birlikte olduğum insanın çalışmasını istemiyorum.
Evinin kadını olmasını istiyorum.
Allah sağlık huzur para versin veriyoda çok şükür. Büyük konusmamak lazimda çalıştırmam.
Belki yanlis belki dogru benim düşüncem bu.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır kadınlar çalışmasın ki, dayak yedikçe, aldatıldıkça, hakaret edildikçe gidecek yerleri olmasın. "koca eline bakıp" muhtaç olsunlar. gittikçe kendi seslerinden korkar olsunlar. hayata dair tek başarıları ve kendilerine en büyük güvenleri mükemmel kabaran kekler olsun. annelik yüceltilsin, lafım yok, ama annelik yüceltilirken kadın dibe çekilemez. kadın kadındır, insandır, bireydir. çalışmalı ve dik durabilmelidir.
bence en acısı, bir eğitim kurumunda bu konunun tartışılacak olması. bana göre tartışmaya kapalı konuların başındadır bu. çalışıp çalışmama değil orada tartışılan. kadının bireyliği ve bireysel hakları tartışmaya açılıyor. bence itiraz edin. bu konu yerine başka bir konu bulunsun.10 Yorumla
+1 yılBencede çalışmalı kocasının eline bakmamalı ama eline bakmamalı dediysek umursamamalı da demedik,kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli.
Hem koca gün o gündüz olan tv programlarıda çekilmezya boş şeyler hep.
Muhabbet ederken felan mevzu açıldığında ben karımı çalıştırmıcam bana muhtaç olsun derim :)00 Yorumlaben çalışmamalı dıyorum. evde zaten yetrnce çalışıyo bence kadınlar çalışmamalı evin bütün yükü onların sırtında bir de dışarıda çalışıyolar çok zorr .. çalışan kadının eviyle evde oturan bır kadının evi asla aynı olamazz bence bir kadın evinde olmalı eşine çocuğuna evine bakmalı ve devlet onların sigortalarını ödemeli.. Tabikii eşinin durumu müsaitse değilse hayat müşterek ozaman eşine yardımcı olmalı.
01 Yorumla
+1 yılkesinlikle çalışmalı evet ama küçük çocuğu varsa ve eşinin maddi durumu çok çok iyiyse çalışmayabilir
22 Yorumla- +1 yıl
@güncelleme: bazı erkeklerin ne kadar şerefsiz olabileceğini bir kez daha görmüş olduk böyleleri yüzünden kadınla erkek eşit olamıyor işte sanki kendi anaları bacıları yok...
+1 yılkadınların sırtından sıpayı, karnından sopayı eskik etmemek gerek. yok lan bu olmadı.
bence çalışsınlar, ekonomik özgürlükleri, kendilerini mal olarak gören andavallar azalsın.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"çalıştırmam." "çalışmasına izin vermem."
birincisi, şu iki cümle sinirimi zıplatmaya yetti. sanki evlenmiyo da eve evcil hayvan alıyo beyimiz. he anam sen de sahibiydin zaten o kadının.
hadi onu geç, biz çalışan bekar kadınlar da bu tarz laflara, tacizlere maruz kalıyoruz. karını eve kapatmak yerine o öküzlerin adam olması hepimiz için daha iyi olur.59 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo tacizcilerden rahatsız olmadığımı hangi üstün zekanla çıkardın bilemiyorum süleyman.
- +1 yıl
Cizıs. Dünya kaynaklarının boşa harcanması diye buna derim ben.
- +1 yıl
tuzluk bana laf atıyorlar. beni eve at, çalıştırma <3
Cevap sahibi+1 yılrahatsız oluyorum süleyman, bana da bak o zaman. hesap numaramı gönderiyim, o ökzülerle toplaşıp her ay para yatırın ben ve benim gibi kadınların hesabına. migrosdan biz öpücükle alışveriş yapıyoruz sanki.
Cevap sahibi+1 yılo senin dediğine koca değil sağılacak inek denir. iki dakka insan olun da çalışan kadınlara çok acaipmiş gibi bakmayın bence. senin de çok uğraşman lazım adam olmak için. pehh.
Kadınların istekleri,masrafları erkeklerden daha fazla oluyor ve erkeklere bu istekler ağır geliyor. Eğer bu talepleri karşılayan bir erkeğin himayesi altındaysa(baba,sevgili,abi vs.) gerek yok tabii. Çünkü iş ortamları bin bir türlü insanla dolu ama eğer istekleri karşılanmıyorsa mutlaka çalışması gerekiyor. Diye düşünüyorum ben.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçalışmalı. o ekonomik özgürlüğü elinde olmalı. yoksa karsınızdaki bi anda sizi kısıtlayan özgürlüğün elinde olmadıgı ıcın kendı ısteklerını dayatan insanlar oluyolar. heryerde çalışmasına izin verip vermemek bu laf hos degıl bence. izin veririrm izin vermem sankı o ınsan senın gudumundeymıs gibi. kadının aklı yok mu kı nerde çalışması ya da çalışmaması gerektiğini bilmesin.
00 YorumlaSöyle söyleyim: Bekarken evet calismali bos zamanini degerlendirmeli. Evlendikten sonra calismak zorunda degil bence erkek kadina herseyiyle bakabilecekse onunla evlenmeli. Sonradan kadini zorla calistirmak erkege yakismaz ona iki yüzlü rezil derim. Kadin evlenince de calisabilir egerkariyer yapmak istiyorsa veya erkegin geliri tam olarak elverisli degilse. Ama ben kendim icin calismak istemiyorum diyorum. Bir kadin calismak zorunda degil ama erkek zorunda
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. İsteyerek çalışanlar var ama istemeyerek birde calışmak zorunda olanlar var Türkiyenin halinde birde evleniceksen şart
10 YorumlaGüncellemen için: başkalarının ŞEREFSİZLİĞİ kadını bağlamaz. İş neredeyse orada çalışılır... Bu çok büyük, iyi bir firmada da yaşanabilirdi.
10 YorumlaEvliyse eğer karşısındaki adama bağımlı değil bağlı olması için, bekarsa kendi ayakları üzerinde durabilmesi (anne-baba sonsuza kadar yaşamıyor maalesef) için çalışması gerekir kadının. O yüzden de kız çocuğun okutulması çok daha önemlidir.
10 Yorumlakadınlar calısmalı calısmamalı dıye ayırmıcam ama kadınların dımdık ayakta durabılıcegını gostermesı lazım kendını konum olarak garantı altında tutmalı..okumalı yanı..dusunmelı kı ben dımdık ayakta durabılırım cunku kıme ne zaman ne olucagı bellı degıl..kadın bunun raahatlıgını yasamalı...
00 YorumlaCalismali.
Gorevinin cocuk dogurma,temizlik yapma,altin gunlerine vs katilmamak olmadigini bilmeli.
Bir erkegin eline bakmak,ondan haslik istemek vs bunlar bi kadin icin agir seyler.
Hem kensi ozguveni hem de kocasina destek icin calismasi iyidir.
Ayrica eve geldiginde kocasina calisiyor diye gosterdigi sayginin aynini gormeli.00 Yorumla
+1 yılÇalışmalı tabiki de. hayatı müşterek olarak yaşamak diyorsa eve giren paraya da müşterek olmalı bence.Kazandığı para ve ev bütçesine yaptığı katkı Kadınlara güven verir ve kendisini ifade etmesini sağlar.Özellikle evlilikte çok önemli bir konu.
00 YorumlaKendi ayaklarının üzerinde durmak,ekonomik özgürlükleri olsun istiyolarsa tabiiki çalışmalılar.Ama yok ben başkasından geçinir, yerim diyolarsa çalışmasınlar.Bir akrabamız var kocası için aynen şunu der: Çalışsın kelekler, yesin melekler.
13 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadını bir birey gibi algılayıp onun da hür iradesi olduğuna vurgu yapın... İsteğe bağlı dersiniz... Dallandırın konuyu kafa karıştırın... Cinsist bir halden çıksın...
00 Yorumla Çalışan kadınların en büyük sıkıntısı ev işlerinin de onların sırtında olması. Feminizmin en büyük pişmanlığı eve dengeyi getirmeden kadını iş hayatına sokmak olsa gerek.
42 Yorumla
+1 yılyetmezse gelir ailesi ve çocukları için tabiki çalışmalı
20 YorumlaLanet münazaralar :/ bize de yaptırmışlardı :/ kadınlar çalışmamalı kazanmıştı :/
Çalışmamalı diyenlere çemkir orda siz niye okuyosunuz keyif için mi diye :/ git ev hanımlarıyla röportaj yap çalışmayı istermiydiniz falan diye..02 Yorumla
+1 yılKadınlar çalışıyor zaten. Daha fazla kadın çalışmalı bence.
31 Yorumlabir iktisatçı olarak kadınların çalışmasını üreten bir toplum için cani gönülden destekliyorum:)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar da bir birey sonuçta erkek nasıl parasını kazanıp kendi ayakları üzerinde duruyorsa kadının da aynı şeyi yapması gayet normal.
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen şayet evlenirsem bi süre çalışmayı düşünmüyorum açıkçası.İlerde de şartlar neyi gerektirir bilemem.
00 Yorumla
+1 yılçalışmalı güçlü olmalı yan gelip yatıp bir adamın eline bakmamalı.
00 Yorumla
+1 yılbence bir kadin akilli ise.. evlenerek cocuk yaparak harcamasin kendisini... okula gitsin ve eyitim görsün.. hayatini garanti ye alsin..
10 Yorumla
+1 yılne olursa olsun bence de çalışmalı evde insan kafayı yer :/
00 Yorumla
+1 yılhayat müşterek hiç çalışmamışsa ve istemiyorsa sıkıntı yok ama,çalışıyor yada istiyorsa tabiki...
10 Yorumlaçalışmalı en basitinden bazı insanlar onlara uygun sıfatı siz takın gittikleri hastanelerde eşlerine bayan doktor istiyorlar
11 Yorumlaçalışmalı yada çalışmamalı durumu değişiklik gösterebilir genel olarak. O yüzden sadece çalışabilir diyorum
00 YorumlaÇalışmalı.. Çocuğa bakmalı + iyi yemek yapsın + temizlik önemli + sırt masajımı düzenli yapması lazım + ayakta yıkatabilirim karar aşamasındayım şu an..
01 YorumlaÇalışmalı tabi ki..Toplum içerisinde insanlar kadınlar ve erkekler diye ayrılmamalı.Birey olarak görülmeli herkes.Dolayısıyla kadın olmak ne pozitif ne de negatif ayrımcığı getirmemeli...
00 Yorumla
+1 yılÇalışmalı şuan ev hanımları bile evde oturup bir şeyler yapıp satıyorlar
10 Yorumlaçalışmalı yaklasık 4 yıldırda çalısıyorum+okuyorum.neden çaşlısmayım?elım ayagım tutuyor erkekler kadınlara bakmayamı gelmısler bu dunyaya?
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıltabikie çalışmalı kendi ayaklarının üstünde durmalı .
00 Yorumla
+1 yılbak işte insan gibi yazıyorum sana kadın çalışmalı insan gibi
00 Yorumlaçalışsın tabi herkes eşit değilmi sonuçta herkes kendi parasını kazansa daha iyi değilmi huzurlu bir aile
00 Yorumlaerkek yeteri kadar bakabiliyorsa para sıkıntısı yoksa çalışmamalı. erkeğe evde bakmalı. ama para sıkıntısı var dünya kadar borç var çalışmalı.
10 YorumlaÇalışmalılar, kendi ayaklarının üzerinde durmalılar... Anlattığın olayda haklısın ama insanlar laf etmeyecekmiş diye kadınlar evde mi otursun
00 YorumlaUygun ortam ve koşullarda çalışmasında sıkıntı yok..
00 Yorumlacalismali, kendi ayaklarinin uzerinde durmali, hicbir erkege muhtac olmamali...
10 Yorumla
+1 yılçalışmak istiyorsa hayır demem. o nasıl mutlu olacaksa o
00 YorumlaKadinin ekonomik özgürlügü olmasi sart. Kimsenin kahrini cekmez ne güzel.
00 Yorumla
+1 yılçalışmalı..kendine güveni gelir kendine ve evine daha iyi bakar..parayı elde tutmayı bilir..paranın zor kazanıldığını bilir
10 Yorumla
+1 yılbu konuda kararı vericek olan bireydir.Kimseye laf söylemek düşmez..Çalışmak isteyen sonuna kadar çalışır.
00 Yorumlakocası zenginse gerek yok tabi yine kadının takdirine kalmış.
00 YorumlaBızım yanımızda kadınlar calısıyo ve hepsı evlı ıgrenc bı durum ben calıstırmam karımı
00 YorumlaKendisi için çalışsın .
Daha fazla ayakkabı ve giyisi almak için :D10 Yorumla
+1 yıltabiki çalışmalı. ne olursa olsun kadın kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli.
00 Yorumla
+1 yılşartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmalı..
20 Yorumla
+1 yılHayir.
21 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat