Kadınlar çalışmalı mı?

bakın insan gibi evet veya hayır cevabı vererek gerekli açıklamaları yapın ben de yapıcam insan gibi gerekçelerinizi yazın.

Kadınlar çalışmalı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
bunu neden sorduğu mu yazıyorum ben öğrenciyim yazın boş durmayıp çalışmak istedim büyük bir süper markette işe girdim neyse orada da güzel bir kadın vardı Allah bağışlasın evliydi de severdim kendisini benedene oldukçada büyüktü zaten ablam sayılır neyse yine bir öğle arasında sigara içmeye gittim herkes oradaydı o abla da oradaydı ama o çay içmeye gelmişti neyse o çayını içti gitti sonra orada ki 3-5 adam arkasından laf ettiler '' off şunun kasaya bak ,vb vb vb '' ağza alınmayacak
Güncellemeler
+1 yıl
kadar kötü sözler ben de bişi diyemedm yani hem yaşça büyükler hem de ben yeniydim orada sonra yani o kadının yerinde benim eşim olduğunu düşündüm delirdim ya resmen bu arada kadın da açık değildi yani sadece başı açıktı gerisi normal iş kıyafeti kumaş pantolon,gömlek la işte şimdi ne yapmalı o gün onları gördükten sonra ben de çalıştırmama kararındayım eğer illa isterse heryerde çalıştırmam
Güncellemeler
+1 yıl
bakın ben illa çalışmayacak diye birşey demiyorum ama heryerde çalışmasına da izin vermem yani bence de en doğru olanı budur
Kadınlar çalışmalı mı?