Hayalleri elinden alınan insan mı daha çok çaresizdir yoksa sahip olduğu değerleri elinden alınan mı? #HayırlıAkşamlar
#MagusaLimanı
#MagusaLimanı
Hayaller insana yaşama ümidi verir elinde bir şeyi olmayan insan için. Bizim elimizde ne war hiç demekki elimizden alacakları bir can var ee alsınlar
Sahip oldukları gibi reis
Sahip olunanlar bir tık daha önde. Hayalleri yeniden kurmak kolay da, kaybedilen sahip olunanların yeri zor doluyor.
Her ikiside önemli fakat değerler bir adım önde değerler olmassa hayallerin anlamı kalmaz
Teşekkür ederim 😊
Cevap
6Cevap
Sahip olduğum değerleri ; ben sahip olduğum surece , kimse elimden alamaz 👐
Maqusa :)
Hayaller belki bir şekilde gerçekleştirilebilir zor da olsa. Gerçek değerlerin alınması daha da boşluğa düşürür can acıtır
Değerlere bir şekilde yine sahip olunabilir belki ama, hayallerim olmazsa ben zaten yasayamam ki..
Hayalleri elinden alinan daha caresizdir ya. Kendi adima dusundum ve buna karar verdim.
Hayallerin elden alinmasi koymaz ancak sahip olunanlarin elimden alinmasi yikar oldurur.
Sahip olduğunu kaybeden. Hayaller zaten bir umut beklenir ama mevcutta var olan ağırdır.
Her ikisi de çaresizdir. Her iki durumda insanda çaresizlik yaratır. Can yakar acı verir.
Her ikisini de yaşamış biri olarak yeniden doğmaya sebep olan unsurlar benim için
Değerleri elinden alınan bence.
Sahip olduğu değerleri 😊
Değerler daha önemli abi.
İkisi de diyebilirim ayrım yapamam.
Sahip olduklarını kaybeden...
değerlerinin alınması
Değerleri elinden alınan
Hayalleri elinden alınmış bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar