Bence eskiden kadınlarımız daha güçlüydü kendi annem ve çevresinden biliyorum zorluklara karşı daha güçlü ve sabırlı oluyorlar. Ve bence Kariyer bir yerden sonra kadını daha fazla kölelestiryor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ev hanımları bence en güçlü insanlardan örnek mesela
Ama en güçsüzleri de onlar. Mutfak konusunda, temizlik konusunda ya da ince işler işçilikler, ya da el sanatkarı, hatta tarım ve hayvancılık dalında bile ev hanımlarımız kariyer yapabilir. Bir tık ileri gidebilmek için bazan sadece isteyip gayret etmek yeterlidir. 😎🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
güçlü kadın demek meslek sahibi rahat olan kadını kastetmeyelim iradesi olan çalışkan kendine yeten kadını kastetmek demek bence
Bence hiç alakası yok kadın isterse herşeyi yapar zaten
Güclü kadin olmak baska kariyer sahibi olmak cok baska? sorunun gözden gecirilip tekrar sorulmasini talep ediyorum 🤔🤔
Hayır
Güçlü kadın olmak için kariyer şart değil
Güçlü kadın bence her şartta ayakta durmayı başaran kadındır. Kariyerle alakası yok.
Bence eskiden kadınlarımız daha güçlüydü kendi annem ve çevresinden biliyorum zorluklara karşı daha güçlü ve sabırlı oluyorlar. Ve bence Kariyer bir yerden sonra kadını daha fazla kölelestiryor.
Ev hanımları bence en güçlü insanlardan örnek mesela
Ama en güçsüzleri de onlar. Mutfak konusunda, temizlik konusunda ya da ince işler işçilikler, ya da el sanatkarı, hatta tarım ve hayvancılık dalında bile ev hanımlarımız kariyer yapabilir. Bir tık ileri gidebilmek için bazan sadece isteyip gayret etmek yeterlidir. 😎🌸
Tabikide
Peki. Ortak noktada buluştuğumuz için çok sevindim. 👍😌
👍👍
Ülkemizde kadınları okumadılarsa küçük görüyorlar pek te iyi davranmıyorlar. Yoksa bence her insan güçlüdür.
Güçlü kadın olmak namuslu olmaktır, dürüst olmaktır. Günümüzde bunları yapan kadın yüzde 1 bile değil öyle bir ömür bunları sürdürmek kolay değil
Güçlü olmak için bir meslekle uğraşmaya gerek yok. Insan kendi kendini geliştirerek güçlü bir kadın olabilir.
Guclu kadın başına ne gelirse gelsin ayağa kalkmaktir yilmamaktir hep dik durmaktır.. kariyerle alakası yok bence
kariyer yapmak tabiki önemli ama "güçlü kadın" olmak için kesinlikle olacak diye bir şey yok olmadan yapılır mı? evet ama olursa daha kolay olur
bu kişiden kişiye değişir fakat kariyer şart değil kariyer olmadanda güçlü olanları gördüm, ama yinede kariyer yapmak iyidir :)
Güçlü insan olmak bir karakter özelliğidir bunun kariyerle Okumakla vesaire bir alakası yok
Kariyerden cok yürege ihtiyac vardir güclü olmak icin. Oda bizim kadinlarin cogunda var masaallah
Hayır ama kariyerin iyiyse eğer daha güçlü hissedersin kendini
Kariyer de lazım. Ama önce karakter yapmış olman gerek 😘
Hayir illa kariyer gerekli degildir ev hanimi olupta guclu kadin da olunur
Yooo. Saçını 3 e vurup aynaya bakınca güçlü oluyorsun
Güçlü bir kadın olmak için kariyer gerekmiş olsaydı kariyer yapamayan kadınların hakkı yenmiş olurdu
zengin kocayı elinde oynatmayıı bilirsen kariyere gerek yok
Hayır nice kendini yetiştirmiş güçlü kadınlar var.
Analar güçlüdür.
Ötesi berisi yok
Gerekli değil ama gücü en kolay öyle gösterebilir.
Her şartta güçlü olan kadındir
Kafayı kullanmak yeterli.
Her sey para güzellik
Kensş ekonomik özgürlüğü olsa hiç de fena olmaz.
Kendi o 😊
En güçlü kadın ailesiyle bağı en kuvvetli olandır.
Güç karakter de olur.
Hayır kariyersizde olur
Kariyer şart değil bence
Hayır, kişilik olmalıdır
Kariyer yapıp kendini ezdirende var
Kariyer sadece kolaylık sağlar
illa ki bir artısı olur.
kariyer yapıp karakteri zayıf olan çok var
Kariyer yapmayan birçok güçlü kadın var zaten...
Kariyer şart değil ancak çalışmak şart, evet.
Güçlü kadın yer yerde güçlüdür
Hayır kariyerle alakası yok
Biraz işin ehli olmak şart
İkisi de olabilir şıklardan
Yoo şart değil fitnessa giderek de güçlü olunur 😄
Evet şarttır. Eğitim kariyer şart
Hayır şart değil. Karakterinin güçlü olması lazım
Kariyer yapmayan birçok güçlü kadın var.
Bence gereklidir bu yüzden şart.
Baba parasıyla da güçlü olan var
Onun için en uygun dalda kariyer gerekli bence. 🌸
Para demek bu devirde güç demek o yüzden şarttır
Kariyerle ne alakasi var
Hayır. Güç, kariyere bağlı değildir.
Evet, kariyer yapmak gerekli.
Hayır bir anne kadar güçlü olamazlar
Zengin koca lazım 😁
Kariyer olmalıdor
Zaten güçlü biriysen kariyer yapmak zor olmaz.
bence degil
Her güçlü kadın çalışan kadın değildir.
Zihinsel güç için gerekli