sen çalış boş ver koca parası yiyen eziklerden olma kariyer edin bi mevkin olsun hedefin olsun evlilik delisi olma kendi ayaklarının üstünde kendin dur başkasına muhtaç olma hayatını kimse için vazgeçme canım
asko sacmalama, erko eline mi bakacaksınn yani o kadar okumussun. Bu demek ki çomar falan yani, ayrıl gitsin. Simdi düğün masraflarını falan düsünüyorsundur ama boş ver asko yani böyle insan ile hayat mı geçer, şaşırmış yanii
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tobe estagfurullah bunu da erkekler der genelde ama bu sefer ben diycem nerden buluyonuz boyle adamlari
yani yok durumu çok çok iyi olsun yinede böyle bir kafa yapısı olam birisiyle hayat sürmez yol yakınken bağını kopar yoluna bakar bu daha nelere karışacak bir düşün :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aferin böyle biriyle sevgili olun aferin ya sonra neden erkekler egolu kemdini bir şey sanıyor
Böyle düşünen birisinin hayatında asla yeri olamaz. Ne kadar seversen sev kimse senin düşüncelerine ve hayatına yön veremez evleneceksin diye tasmalı köpeği mi olacaksın gerçekten?
Bence her ne olursa olsun bekar veya evli farketmez bir kadının hayatını kisitlayamaz calisir ya da calismaz kadının kararıdır itilafa düşmemek lazım birbirinizin kararına daima saygı duymalisimiz
Analdan ilişkiye girmeyi seviyorum Fakat 1 tane meme var bazen ilişki sırasında hiç hissetmiyorum zevk alıyorum bazen de girerken ağrıyor batıyor agrimamasi için ne yapmam gerekiyor?
Kısıtlamanın böylesi istersen hiç evlenme yalnızda yaşanır ama kariyerinin önüne geçirtme valla çok üzülürsün yarın çünkü boşanırsın bişi olur kendi kendine yetemezsin sonra
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Zenginse ve parası yeterliyse çalışma ne büyütüyorsun bu kadar?
Evlenme o adamla bence boş ver sen onun parasını yemek zorunda değilsin bırak evi o geçindirsin sen kendi paranla kendine yatırım yap ilerde lazım olur
O zaman bırak çeyizide hazırlama evide o alsın Allahım ya ne saçma şeyler. Seni tanıdığı haliyle ya kabul edip sevsin ve saygı duysun ya da yolu açık olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
çalışıp çalışmamana ancak sen karar verirsin sana saygı duymak zorunda
Evinde yat işte of neden kasıyorsunuz
zengin kadınlar çalışmaz sefa sürer sen de öyle yap
Sevgilin sabancı falan değilse o işten uzak durmak lazım kardeş.
Hangi çağdan gelmiş sevgilin acaba?
şu an çalışmana izin veriyor ama evlenince gururuna yediremiyormu odun herif seni çalıştırmaya ne günlere kaldık
Nerden buluyorsunuz böyle adamları bilmiyorum. Beyni örümceklenmiş herif
Çalışmadan ekonomiyi geçtim kendine ait bir alanın bile olmaz.
Daha ne istiyorsun çocuğun olana kadar çalış sonra bak rahatına çalışma
Çok sinir bozucu sana saygı duymayan biriyle ilişki bile kurma
Senin işin nedir
Onunki ne
Bunu bilmek lazım önce
Durumu iyiyse çalışmazsın olur biter zaten çocuk olunca çalışamazsında
Onu al bir mağaraya götür dağda yaşasın ilkek kabileler gibi
Şimdiden bunu diyorsa eğer evlenince neler neler ister senden bence şimdiden ayrılmak en mantıklısı.
Aynı hayat görüşüne sahip olmadığınız kişilerle sevgili olmayın.
Önemi olmayan şey sevgilinin fikirleri hayatm, onları sevgilinle birlikte kapının önüne koymalısın
Adam kararını baştan söylemiş. Sen de ona göre karar ver.
Bence evlenmeden önce net konuş bu konuyu yoksa geç kalmış olursun başın ağrır
Ayrilmalisin bu tip comarlar icin yillarca emek vermedin herhalde?
Çalışmaya devam etmelisin tabii ki. Bu senin kararın, sevgilinin değil.
Ekonomik özgürlüğünü elinden almak istiyor seni kendisine bağımlı hale getirecek kabul etme
Evlenme Onunla ya da kabul edecek isinde calismani.
Öyle biriyle sevgili olarak zamanını boşa harcama derim
Şu zamanda en az 10bin üzeri almalı ki geçinebilesin. Bence işinizi bırakmayın çocuğunuz olana kadar
Ona gore yok, cinsiyetci yaklasim bence kararlarina saygi gostermeli
Sana sözünü nasıl geçirecekti yoksa ya!
Ekonomik özgürlüğünü böyle kısıtlayıp seni kendisine muhtaç ettirecek işte.
sen çalış boş ver koca parası yiyen eziklerden olma kariyer edin bi mevkin olsun hedefin olsun evlilik delisi olma kendi ayaklarının üstünde kendin dur başkasına muhtaç olma hayatını kimse için vazgeçme canım
Aptal bir düşünce
Bir kadın çalışırsa üretirse düşünürse dünya değişir Bence çalışmaya devam edin
Onun demesiyle değil, eğer sadece kendi kararınla bırakmak istiyorsan bırak, aksi halde onu bırak. Ama kesinlikle kendi aklının sesini dinle onu değil
dediğide olabilir fakat söyleyebilirsin birikim yaptıktan sonra neden olmasın gibisinden
asko sacmalama, erko eline mi bakacaksınn yani o kadar okumussun. Bu demek ki çomar falan yani, ayrıl gitsin. Simdi düğün masraflarını falan düsünüyorsundur ama boş ver asko yani böyle insan ile hayat mı geçer, şaşırmış yanii
Tobe estagfurullah bunu da erkekler der genelde ama bu sefer ben diycem nerden buluyonuz boyle adamlari
Bu konuyu ciddi şekilde konuşun ikinizde kendinizi tartın bu konuda sonradan büyük sorun yaratır bu konular
yani yok durumu çok çok iyi olsun yinede böyle bir kafa yapısı olam birisiyle hayat sürmez yol yakınken bağını kopar yoluna bakar bu daha nelere karışacak bir düşün :)
Aferin böyle biriyle sevgili olun aferin ya sonra neden erkekler egolu kemdini bir şey sanıyor
Böyle düşünen birisinin hayatında asla yeri olamaz. Ne kadar seversen sev kimse senin düşüncelerine ve hayatına yön veremez evleneceksin diye tasmalı köpeği mi olacaksın gerçekten?
Sallıyor calismani teşvik bile edecek emin ol he de geç 😂😂
Sakın ha bu konuyu çözmeden evlenme. Ekonomik özgğrlüğün olsun. sonra bu konu sorun olur. benden demesi
Bence her ne olursa olsun bekar veya evli farketmez bir kadının hayatını kisitlayamaz calisir ya da calismaz kadının kararıdır itilafa düşmemek lazım birbirinizin kararına daima saygı duymalisimiz
Analdan ilişkiye girmeyi seviyorum Fakat 1 tane meme var bazen ilişki sırasında hiç hissetmiyorum zevk alıyorum bazen de girerken ağrıyor batıyor agrimamasi için ne yapmam gerekiyor?
Ne alaka ki kdjddjd
sizin hayatınızla ilgili konularda kimsenin sözünü dinlemeyin bu evleneceğin adamda olsa
Ne alaka ya ülke de ucuz bir şey kalmamış her şey uçmuş ikimizinde çalışması en doğrusu
Kısıtlamanın böylesi istersen hiç evlenme yalnızda yaşanır ama kariyerinin önüne geçirtme valla çok üzülürsün yarın çünkü boşanırsın bişi olur kendi kendine yetemezsin sonra
Zenginse ve parası yeterliyse çalışma ne büyütüyorsun bu kadar?
Evlenme o adamla bence boş ver sen onun parasını yemek zorunda değilsin bırak evi o geçindirsin sen kendi paranla kendine yatırım yap ilerde lazım olur
O zaman bırak çeyizide hazırlama evide o alsın Allahım ya ne saçma şeyler. Seni tanıdığı haliyle ya kabul edip sevsin ve saygı duysun ya da yolu açık olsun.
Devir para devri , çalıştığın iş düzgün bir iş ise koca elina bakmak zor iş
Düzgün işten kasıt nedir?
Öyle diyosa boş ver evinde otur alışveriş yap gez tooz o da çalışsın boş ver ne yoruyosum kendini erkeklere değmez emin ol
Neden diyor hiç düşündünmü?
Sen çalışıp yorilmayasın diye..
Dediği sana ters ise, aranızda halledin
Özel hayata karışmak doğru değil tapulu malı değilsiniz evlilik ortak çıkar ve anlayış üzerine kurulur. Tek taraflı tahakküm altına almak değil.
Saçmalama sakın işini bırakma ve öyle düşünen bir erkeklerde evlenme yarın bir gün dolmuşa bile binecek paran olmaz üzülürsün..
Çalışamazsın ne demek? Sen onun malı mısın? Seni mal olarak gören adamla ilişkini tekrar gözden geçir.
Belkide kendine vakit ayırman. icin ya da cocuk icin diyor olabilir ama fazlada yuklenmemesi gerek vbence
Karşındakinin doğru kişi olup olmadığını tekrar gözden geçir derim
Tabiki de çalışırsın
Sana karışmaya hakkı yok
Seni kısıtlıyorsa ayrıl
Öyle birinden evlenme sakın bir erkeğin sözünü dinlemek nedir? Çalışma çalışma sonra pişman olursun
Bugun ekonomik özgürlüğüne el atan ileride daha bir çok şeyine karışmaya kalkar :)
Çok saçma, özgür olunmalı. Birbirinize güven önemli
Calisamazsin degilde bir kadinin en guzel yeri evi disarda kariyeri olana evinin sultani olsun bence
Bence bir kadin mutlaka çalışmalı. Sakin işini birakma. Yarin ne olacagini hiç bilemezsin.
O ne öyle ya sacmalik o kadar emek ver çalış bir söze işini bırak ben ayrıl derim
Ne alaka ya boş yapmasın istediğin gibi çalışırsın ona ne böyle kontrol manyaklarından nefret ederim