Kişilik & Karakter 10 gü Sessiz, sakin ve çekingen bir kadın nasıl özgüven kazanır, kendini nasıl sever? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sessiz, sakin, korkak olan bir kadın nasıl özgüven kazanır? Kendisi çok güzel. Sessiz, sakin ve çekingen bir kadın nasıl özgüven kazanır, kendini nasıl sever? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ebruceylannn Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 10 gü Sana yapsın işte ozguven 0 10 Yorumla ebruceylannn 10 gü Sana ne Yorumla Soran 10 gü Bende onun öz güveni kazanması istiyorum Yorumla ebruceylannn 10 gü Neden ki sonra işine gelmez senin kesin Yorumla Soran 10 gü Neden gelmesin ki 18 yaşında kız ortaklıkta hayalet dolanıyor Yorumla ebruceylannn 10 gü Genç daha ondandır Yorumla Soran 10 gü Zamanında babası çok dövmüş küçük bir köyde yaşıyorlar Yorumla Soran 10 gü Kızı azıcık sıkıştırsam sesi çıkmıyor biri bişe yapsa kimseye bise bişe diyemez korkusundan Yorumla Soran 10 gü Ondan dolayı biraz öz güven kazansın istiyorum Yorumla ebruceylannn 10 gü Yazik ya iyi birisin öyle görünüyor şiddetten olmuş demek Yorumla Soran 10 gü kız birazda güzel yanımamı alsam diye düşünüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana yapsın işte ozguven
Sana ne
Bende onun öz güveni kazanması istiyorum
Neden ki sonra işine gelmez senin kesin
Neden gelmesin ki 18 yaşında kız ortaklıkta hayalet dolanıyor
Genç daha ondandır
Zamanında babası çok dövmüş küçük bir köyde yaşıyorlar
Kızı azıcık sıkıştırsam sesi çıkmıyor biri bişe yapsa kimseye bise bişe diyemez korkusundan
Ondan dolayı biraz öz güven kazansın istiyorum
Yazik ya iyi birisin öyle görünüyor şiddetten olmuş demek
kız birazda güzel yanımamı alsam diye düşünüyorum
Aynı durumdayım