Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İki kişi çalışıyor olsa bile Erkek içinde, kadın içinde: Eşinden önce kim kalkmışsa, eşinin işine yarım yemek veya aç açına gitmesine kalbi razı geliyorsa o eş değil dönemlik arkadaştır. Süresi dolunca gider.
Kadın çalışmıyorsa, kalbi razı geliyorsa kalkmasın. Saygısızlıktır ve kendine saygı duyan adam da sorunu bir konuşur çözer iki konuşur çözer üçüncüye kapıya koyar. En azından ben öyle yapardım.
Parayla iş yaptıracak olsam hizmetçi tutardım. Kalp ile işi kendi yapacak hatun lazım, gönlü razı gelmeyecek sabah ugurlayacak hatun lazım.
Hayır, bu “kadının sorumluluğu” diye sabit bir kural değildir. Kahvaltı hazırlamak ya da ev içi işler, cinsiyete göre değil, iki kişinin kendi aralarındaki anlaşmasına ve iş bölüşümüne göre belirlenir. Bazı çiftlerde bunu kadın yapar, bazılarında erkek yapar, bazılarında dönüşümlü olur ya da birlikte hazırlanır. Önemli olan şey “kimin görevi olduğu” değil, adalet, karşılıklı destek ve anlaşmadır. Eğer tek taraf sürekli yük taşıyorsa, bu sağlıklı bir denge olmaz.
Hayır değildir ama vicdanen ve sevdiğim için hazırlama ihtiyacı duyarız herkeste bu olmaz olmak zorunda da değil bi kadın kendi doğurduğuna bakmak zorunda bile değilken başkasının doğurduğu ve yetişkin olan bir bireyin yapabileceği şeyleri yapmak zorunda değil
Çalışmıyorsa birlikte kahvaltı güzel olur hazırlamak gerekir bence ama ikiside çalışıyorsa birlikte hazırlanabilir Evlilikte bu tür şeyler karşılıklı emek çabadır bence
Cevap
12Cevap
İçten gelerek yapılıyorsa ne ala ama bunu kadının mutlak görevi gibi görmek çok 'geride' kaldı 🙄
Evlendiğimde ne yapıcam diye tek düşündüğüm konu bu sanırım ben asla erken kalkmak kiii kocam inşallah çok sıkıntı yapmaz yaa
Kadın çalışmıyorsa her sabah eşine güzel kahvaltılar hazırlayıp öyle uğurlamalı.😘
Ben gocunmazdım açıkçası hak eden biriyse
Seve seve hazırlardım
Yok abicim değil, kadın çalışmıyorsa bile değil. Hatta çalışmıyorsa yemek, temizlik cart curt hiç bir şey yapmak zorunda değil. İstersen de suçlu olursun. O yüzden kendi kendine yetmeyi ogreneceksin.
Değildir hocam, ki ben böyle bişey isteyemem zaten
canım avradım uyusun
Görev değildir sevginin saygının ve huzurun bi gösterisidir
Çalışmkorsa kalkıp hazırlamaşı çalısıyotsa beraber bence
Sorumluluk mu değil mi bilmem on yılda bir kere bile hazılamadım. Bi kaç defa laf etti hazılamıyorsun diye tam kalkıp hazırlarım o saatte yiyecek misin diyorum yok dedi konu benim için bitmiştir
Kadın çalışıyorsa erkekle beraber hızlı bir kahvaltı ya da ekmek arası hazırlanabilir, çalışmıyorsa sadece kadın yine aynı şekilde hızlı bir kahvaltı hazırlayabilir ya da uykusunu bölmek istemiyorsa geceden çorba ekmek arası biseyler yapabilir
Evet hazırlanmalı beraber kahvaltı yapmak keyif verir. İki taraf çalışıyorsa beraber hazırlanmalı
Kadın çalışmıyorsa kadının sorumluluğundadır
Valla aşık olunca insan herşeyi yapar da aşık olmayınca işkence gibi gelir.
Hazırlarım canim kocam 😃
Miss gibi sabah seksi bir de adam her sabah erkenden kalkar iş için
Hayır mecbur değil kendi de kalkıp hazırlayabilir
İkisi de işe gidiyorsa ortak sorumluluk olur
Bilmemmm Ama ben hazırlarım olunca 😅
Kadından ziyade eşin sorumluluğudur bence
Değil ben kahvaltıdan nefret ederim
Kişilere göre değişir kadın çalışıyorsa hazırlamak zorunda değil çalışmıyorsa hazırlayabilir bence
Hayır kadının sorumluluğu değildir.
Yapmam diyen kadının mk öyle karı olmaz sg
Elbette
Evet ayol
Sorumlu değildir
Yioooo
Bu evet şimdi yaa.
Şimdiki kızlardan kadın olmaz
Evet.
Evet
Zahmet olmazsa
Degil