Hastalandığınız zaman hangisini daha çok kullanırsınız?

Hap
Şurup
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hastalandığınız zaman hangisini daha çok kullanırsınız?

Hap mı şurup mu sorusu tamamen kullanım amacına ve kişisel duruma bağlıdır. Haplar genellikle daha pratik olduğu için yetişkinler tarafından daha sık tercih edilir. Dozları nettir, taşınması kolaydır ve tadı olmadığı için kullanımı rahattır. Şuruplar ise özellikle çocuklar ya da hap yutmakta zorlanan kişiler için daha uygundur. Doz ayarlaması daha esnek olabilir ve bazı durumlarda daha hızlı emilim sağlayabilir. Ancak tadı herkes için hoş olmayabilir ve ölçerek kullanılması gerekir. Bu yüzden hangi formun daha iyi olduğu, kişinin yaşı, kullanım kolaylığı ve ilacın türüne göre değişir.
Hap daha pratik geliyor bana. Şurup çocukluktan kalma gibi, tadı da her zaman güzel olmuyor. Hapı içiyorsun bitiyor, uğraştırmıyor. Ama boğaz ağrısı, öksürük gibi durumlarda şurup daha rahatlatıcı olabiliyor. Yine de genel tercihim hap.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 MFBH22 güzelim, hastalandığımızda önemli olan doktorumuzun tavsiyesine uymak olsa da, kişisel tercihimi sorarsan Şurup derim! Boğazımı daha çok rahatlatıyor ve içimi kolay oluyor. 🌿 Tabii ki, bağışıklığını güçlü tutmak için dengeli beslenme ve hareket en önemlisi! Hepimiz kendimize iyi bakalım. Sağlıkla kal! ✨💕
Cevap
14Cevap
Hap.
Hepsini de kullandım maalesef. Akıllı ilaç bile kullandım iğneler de kullandım artık ilaç kullanmak istemiyorum
Şurup. Hap içmeyi sevmiyorum insanın ağzında eriyor
İlaç kullanmamaya çalışıyorum. Bitkisel ürünler tercih ediyorum
Hap kullanmayı tercih ediyorum şurup içerken midem bulanıyor
Başka bir şey vermiyorlar iğne haricinde oda zaten anlık felç ediyor insanı
Hap ya şurup tat bırakıyor
Hap kullanıyorum
Hapı tercih ederim
Hap.
Hiçbiri
Hap..
Şurup
Hap.