Diğer Batak mı pişti mi? daliiiiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sevgili üyeler merhabalar 🤩 Ben şahsen kart oyunlarını çok seviyorum... Bu korona döneminde oynamayı da çok özledim 😌Peki siz seviyor musunuz? En sevdiğiniz kart oyunu hangisi? Dökülün bakalım... Batak mı pişti mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oh be yaşıyormussun kaç gündür görmedim nerede diyordum 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapacaksın kaç cm olduğunu dersem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatırlarsın 😂 Yorumla daliiiiiii +1 yıl Kdjdjdjdjdjd hatırlıyorum ama okulum başladı o yüzden sürünüyorum giremiyorum KS ye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özlettin kendini jfjfjd Yorumla daliiiiiii +1 yıl Kdjdjdjdjd sen de yahuu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi güzel içeriği olan yok pek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçi en son fiziğime laf ediyordun da fjcjjd Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 737 cevap paylaştı. En çok pis yediliyi severim ama batak mı pişti mi diye soruyorsan, pişti diyorum. 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Batak oynamayı çok severim..Ayrıca pis yedili ve dost kazığı oynamayı da çok severiz. 1 0 Yorumla
_Creeper_07_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İkisini de bilmiyorum ben 101 diyeyim kart oyunları 0 bende.😂 1 0 Yorumla
Hayallerdiyarı Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Üniversite döneminde sabahladıklarım geldi aklıma bak:)) Bu aralar Uno... 1 0 Yorumla
Good-_Bad Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Hertürlü kumar itinayla oynanırdı hey gidi günler 🤣 1 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 522 cevap paylaştı. Batakçıyız 1 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 425 cevap paylaştı. batak tabi ki 1 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Oh be yaşıyormussun kaç gündür görmedim nerede diyordum
Ne yapacaksın kaç cm olduğunu dersem
Hatırlarsın 😂
Kdjdjdjdjdjd hatırlıyorum ama okulum başladı o yüzden sürünüyorum giremiyorum KS ye
Özlettin kendini jfjfjd
Kdjdjdjdjd sen de yahuu
Senin gibi güzel içeriği olan yok pek
Gerçi en son fiziğime laf ediyordun da fjcjjd
En çok pis yediliyi severim ama batak mı pişti mi diye soruyorsan, pişti diyorum.
Batak oynamayı çok severim..
Ayrıca pis yedili ve dost kazığı oynamayı da çok severiz.
İkisini de bilmiyorum ben 101 diyeyim kart oyunları 0 bende.😂
Üniversite döneminde sabahladıklarım geldi aklıma bak:)) Bu aralar Uno...
Hertürlü kumar itinayla oynanırdı hey gidi günler 🤣
@daliiiiiii gel batağa :D
Batak tabiki özledim oynamayı 🥺
okey :)
Pişti ya evet pişti
Batak
Tavla anjaj
Pişti😏
21 (blackjack).
Pishti
Batakçıyız
Pişti