Zaten ilk önce Almanya’ya gitmek için cebinde en az 20-30 bin Euro lazım bu işler hemen olmaz ev tutman gerekir aylık 1200 Euro genelde bir yıllık peşin istiyorlar yemen içmen var ulaşım sorunu var tabi zor bir süreç
4 çeşit yeterli zaten günlük yapılcak taze taze olcak küçük bir dükkanda yeterli o ülkeden gastronomi yeni bitirmiş bir eniği türkiyeye yollar baklava ustasından ders verdirttiririm olmasmi
Benim canım o zamanda waffle çekiyordu hala çekiyor ileride de çekmeye devam edecek KDDJDHDHDHDSH Oradan hatırladım ahshshhss Sonra profile girdim baktım, emin oldum ahahshsshhs
agsolfjgasjofblsabfkjlajnf of ya ama anladım anlamadığım dersi az önce o yüzden şu an keyfim yerinde sadece 2 haftacık hayvan gibi çalışmam lazım o kadar sonra da 1 ay stajım var sonraki 2 ay bana kaliyo. waffle makinemde kırıldı 🥺
ya optisyenlik dersleri o kadar zor değil mühendislik gibi değil yani sıkı çalışmam gereken sadece 3 ders var diğerleri edebiyat tarih birde sadece ortalamam artsın diye eklediğim 2 kredilik afet bilmem ne dersinin sınavı var
Kalitenin şart ve daimi olması gerekiyor. Süreç Türkiye'deki gibi işlemiyor. Kiralar ve işçilik çok pahalı. Türk baklavası satan bir dükkan açtım deyip orta kalite ürün satarsan, 6 ayda dükkanı kapatırsın. Ayrıca iyi bir sermaye ile başlaman gerekiyor.
Gelinebilir. Yine de bunlar en önemli kriterler. Hollanda - Abu Dhabi ve New York gibi yerlerde çok müşterin olur. Tabi çok kaliteli ürünlerin olursa. Nusret'in baklavacı versiyonu olursun. İşte bunun için her şey para demek.
ben daha butik baklavacı düşünüyorum günlük hazırlanan küçük bir butik daha çok marka pazarlayanlar olur ya onun gibi. şimdi bir de benim mutfak becerilerim Volkswagen 1.4 TSI gibi olduğu için baklavayı ben yapamam. o ülkeden bi tane yeni gastronomi mezunu bir eniği alıp türkiyeye baklava ustasının yanına göndercem öğrensin gelsin
Anladım. Senin kafandaki aslında Premium Türk tatlı markası kurmak. Az çeşit olsun ama ürünlerim kaliteli ve mükemmel olsun. Seri satış değil, deneyim ve marka öncelikli olsun. Daha mantıklı bir hareket. Bütün iş aslında Usta'da bitiyor. Öyle bir Usta yetiştirecek veyahut bulacaksın ki, tek başına sırtlayacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence mantıklı yerel ve bir ülkeye has lezzet diğer ülke kültürlerinin hep ilgisini çeker...
mantıklıdır paran varsa
Öncelikle çalışma izni ve oturum izni almak gerekiyor.
https://youtube.com/shorts/hedXw4nDeWY?si=3NWbRpeGLAHfnAG6Sonrası iş yeri açma belgesi alacaksınız bunun için yaklaşık 6 yıl ve üzeri Almanya’da ikamet ediyor olmanız gerekiyor.
almanyada açılmaz reis
Zaten ilk önce Almanya’ya gitmek için cebinde en az 20-30 bin Euro lazım bu işler hemen olmaz ev tutman gerekir aylık 1200 Euro genelde bir yıllık peşin istiyorlar yemen içmen var ulaşım sorunu var tabi zor bir süreç
ben dukkanda uyicam tasarruf yaparım baklavaların yanına kıvrılırım nolcak ki 😞
youtube.com/shorts/VgAPK6DQU4s?si=vMDl9PMLVMYLfyI-
Tutabilir, ama dönerci daha çok tutar. Vitrinde dönen yağlı tavuğu görünce milletin aklı gidiyor
ya öyle para sıkıntısı çok diyelim hobi amaçlı açıcam ama ciddi olucam tabiki. şu an bile öyle para derdim yok gelecek belli
Baklava işi biraz zahmetli, tedariği ve ustasını bulmak zor. Üstelik envai çeşit tatlı var Avrupada. Dönerci aç garanti tutar
4 çeşit yeterli zaten günlük yapılcak taze taze olcak küçük bir dükkanda yeterli o ülkeden gastronomi yeni bitirmiş bir eniği türkiyeye yollar baklava ustasından ders verdirttiririm olmasmi
Yazınca basit gibi gözüküyorda zahmetli ya
yapacak başka iyi bir şeyim yokkine
Dönerde ısrarcıyım ama sen bilirsin
canım çekti senin yüzünden ins 3 gün Hatay usulü soslu döner aşerirsin
Daha güzel bir beddua olamazdı, aşereyim ve yiyim, döner severiz djdj
asljfblasjfbalsjf
Yüzlerce kişi kuru baklava gönderiyor buradan yurtdışına 👍 orada yapıp taze ve bol fıstıklı satmak lazım ve künefe 👍👍
Hangi ulkedesin bu önemli ülkede bulunduğun şehir önemli Türk nüfus önemli
aklımda bir ülke henüz belli değil yatırımcı vizesi almak zor mu peki
Bu konuda pek bilgim yok ama zaten yurt disinda heryerde vaklava falan bulmak artık çok kolay en azından benim bulunduğum yerde öyle
olabilir doğrusundur ama ben butik baklavacı açmak istiyorum günlük taze 🥺
İnşallah istediğin gibi olur
Bazı ülkelerin vatandaşların da tatlı kültürü yok dikkat et
ne demek tatlı kültürü yok. tatlı = her şey
Bizim için öyle de :)
gerekirse ağızlarına zorla sokarız
Türk ün gücü diyosun :)
Turkish delight power anasini yediklerim
☺️☺️
önce o ülkenin vatandaşı gerçektennn güvenebiileceğin birini bulman lazım
Benim de bar aklımda şimdiki aklım olsa baklavacı olurdum ki pastacıyım ben
20 yaş doğum günü pastası olarak Dr. otkerin reklamındaki pastayı istiyom bana yabar misin 🥺
Ya deli misin tabii ki yaparım
artık dünyanın en güzel pastacısı sensin
Sen de dünyanın en güzel doğum günü kızısın
Ortak lazım mı
yazdım seni açalım bir yerde
Anlaştık 🫶
Kız sen en son optik okumuyor muydun yuav
hala okuyom
Hee pederin gücü aşkına SKDJDJDHHDHD
ALHFKALSDBFLAKSBFJKASF
Zengin gülüşüü XKXJSJSSJSJS
ha💵ha💵ha💵 optik dükkanı açtıktan sonra mesul müdür işe alıp sgtmeyyi dusunuyodum ya ondan
şlkxcilşlşkfaikAİLŞKFDAİFDA
Yaağni kazancından ona vericeksin sonuçta, ne diye veresin anam, mesleği ne kadar sevip sevmediğine göre değişir de tabii
seviyormuş gibimi gozukuyom zaten finaller haftaya yicem y*rra
Ayb ayb şlKJDSAŞKŞAFDFD
Tamam gözükmüyorsun da AKŞLDSKLFFASD
Walla az yemeye çalışcan, şartlı geçmeye oyna ne diyim İŞDSLADDSFSDFDSF
zorlasam anca geçmeye oynarım zaten o kadar kötü
E 7-8 ay önce de ben soruna yazmıştım durumlar aynıydı, maşallah hala durumlar aynı, ileride de aynı olacak galiba ŞLKSCMVXŞKVKLVLŞJFS
YA OF YA ALSFHGAKŞSHBFLJAHSFKL ZATEN MATI ALTTAN ALDIM
sende beni nasıl hatırladın kaç ay oldu girmeyeli
Benim canım o zamanda waffle çekiyordu hala çekiyor ileride de çekmeye devam edecek KDDJDHDHDHDSH
Oradan hatırladım ahshshhss
Sonra profile girdim baktım, emin oldum ahahshsshhs
Walla alttan yandan bir şekil geçecen, bütler hayırlı olsun inşallah AKSDJDHDHSHSH
agsolfjgasjofblsabfkjlajnf of ya ama anladım anlamadığım dersi az önce o yüzden şu an keyfim yerinde sadece 2 haftacık hayvan gibi çalışmam lazım o kadar sonra da 1 ay stajım var sonraki 2 ay bana kaliyo. waffle makinemde kırıldı 🥺
DJDJDHDHSHUEHEE 2 haftacik mi sen onu bütler say 1 ay ahahsshsgshdgde
O 2 ay umarım sana kalır walla
Peder beeey bir waffle makinesi lutfeeegn
ya optisyenlik dersleri o kadar zor değil mühendislik gibi değil yani sıkı çalışmam gereken sadece 3 ders var diğerleri edebiyat tarih birde sadece ortalamam artsın diye eklediğim 2 kredilik afet bilmem ne dersinin sınavı var
Ve sen bu halde bile hala alttan aliyosun DKDJDHDHSDHDH
Muhtisiimmm KDDJEHDHDHS
yaa liseyi ingilizce okudum ben matematik bilmiyom işte bilmiyom
Kızım ingilizler matematik bilmiyor mu UDHDHDHDDHDH
benim ders çalışmamak için uydurduğum bahanelerss shdhdhdhdhdhdh
Bende mattan zerre anlamam da geçecek kadar öğrenmiştik mecbur, idare edeceegn
Hadi iyi gecişler keenks bays bakem
augfslsagfsasf iyi geceler
adini "canimbaklavacekiyoo" yap sjejsjejsje
yapamıyom 😞
Ay nolur açmayın ya biraz da avrupalı görelim
açıcam inadına
Nddkxkdk bu nasil soru
nedenki 😞
mantıklı canım sermayen varsa
Değil gibi.
sebep
Kalitenin şart ve daimi olması gerekiyor. Süreç Türkiye'deki gibi işlemiyor. Kiralar ve işçilik çok pahalı. Türk baklavası satan bir dükkan açtım deyip orta kalite ürün satarsan, 6 ayda dükkanı kapatırsın. Ayrıca iyi bir sermaye ile başlaman gerekiyor.
mantıklı ama üstünden gelinebilir diye düşünüyorum
Gelinebilir. Yine de bunlar en önemli kriterler. Hollanda - Abu Dhabi ve New York gibi yerlerde çok müşterin olur. Tabi çok kaliteli ürünlerin olursa. Nusret'in baklavacı versiyonu olursun. İşte bunun için her şey para demek.
ben daha butik baklavacı düşünüyorum günlük hazırlanan küçük bir butik daha çok marka pazarlayanlar olur ya onun gibi. şimdi bir de benim mutfak becerilerim Volkswagen 1.4 TSI gibi olduğu için baklavayı ben yapamam. o ülkeden bi tane yeni gastronomi mezunu bir eniği alıp türkiyeye baklava ustasının yanına göndercem öğrensin gelsin
Anladım. Senin kafandaki aslında Premium Türk tatlı markası kurmak. Az çeşit olsun ama ürünlerim kaliteli ve mükemmel olsun. Seri satış değil, deneyim ve marka öncelikli olsun. Daha mantıklı bir hareket. Bütün iş aslında Usta'da bitiyor. Öyle bir Usta yetiştirecek veyahut bulacaksın ki, tek başına sırtlayacak.
buluruz bi tane enik ya raad 😂
Yardımcı olmamı ister misin bu işle uğraltım
belki ileriki yaşlarımda evet şu an optisyenlik okuyorum ve babam optik dükkanını devralmamı istiyo
Başka kardeş yok galiba
hayır bir küçük kardeşim daha var ama o zeki ya mühendislik okur
Sen değil misin kanka
yok 2 yıllık bölüm okuduğumdan beli değil mi ausflagfkjalsbf bi de %70 bursla girdim optisyenliğe
Ooo harikasın
benim kafa ticarete çalışıyor ya
Bence çok iyi
Değil
Denemeden bilemezsin
Antep fıstıklı olsun
çeşit olsun ya