Kesme, boyama vs vs gibi bunun anlamı nedir cidden, iyi geliyor mu
13 gü
Kadınların beyni farklı çalışır.
İlgi odaklıdır, fark edilmeyi severler, kendilerini belli etmeyi severler. En büyük özellikleri de duygularını saklamaz ve açığa çıkarırlar
Ama erkek ağlamak istese asla herkesin için de ağlayamaz. Çünkü Erkek güçlü durmaya programlanmıştır. Hislerini gizler. Bir erkeğe asla ağlamak yakışmaz onu güçsüz gösterir
Ama Kadın öyle değildir. Ağlamak ta gülmek te ona yakışır. Ağlasa bile güçsüz olduğundan değil sadece içini boşaltır.
Aslında Kadın olmak kolay ama sizler bu durumu kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz.
Hayatta insanlara karşı güçlü duracağım de'yi hislerinizi izliyorsunuz. Sözüm ona kimseye muhtaç olmamak için başınızdan büyük işlere girip gençliğimizi ve ömrümüzü hebâ ediyorsunuz. Sonra size kalan yaşlanmış ve yaşanmamış içi boş bir mazi.
Konuyu dağıttım kusura bakma.
Hoş kalın, hoççakalın canlar...
Bu kuraldır kadınlarda. Sevgilisinden ayrılan veya boşanan kadın spora başlar zayıflamak için ve saç rengi değişimi yapar. Yeni adaylar için 👍😅
Cevap
1Cevap
İyi geliyor yeni hayata yeni değişim gibi hissettiriyor. Sadece ayrılık değil yeni başlangıçlara da iyi geliyor
Benimde 1 ay önce bitti ilişkim ve saç kestirme isteğim var inanılmaz bir şekilde belime kadar geliyor ama nerdeyse omuz hizamda kestireceğim
Yaaa uzun saç çok severim bir ara bende çok uzattım sonra kestim bir anlık sinir geliyor kesiyorsun. Bir kere de ayrılık değildi ama ailemden biri kaybetmiştim onda da kestim. Yani uzun saç daha iyi tabi ama kısa da beğenecekseniz kestirebilirsiniz. Yoksa hafif uçlardan da kestirebilirsiniz. Boyamayı da düşünebilirsiniz. Bu arada uzun sevsem de kestirince ya da bir değişiklik yapınca bir rahatlama geliyor. Ya da şeklini destirebilirsiniz maşa falan da çok beğenirim ben mesela
Öyle bir şey yapmadım hala aynıyım
Evet iyi gelir
O psikolojik durumdan kaçmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?