Bir psikiyatri danışmanı bayan, bir tane uzman, kadınların daha çok aldattığını söylemişti
18 sa
Cevap
9Cevap
Bence aldatmayı sadece kadın erkek diye ayırmak çok doğru değil. Araştırmalarda erkeklerin biraz daha fazla aldattığı söyleniyor ama işin özünde mesele cinsiyetten çok karakter, sınır ve bağlılık meselesi. Psikiyatristler de genelde bunu tek bir sebebe bağlamıyor; ilgisizlik, ego, heyecan arayışı, tatminsizlik ya da fırsat gibi birçok şey etkili olabiliyor. Bana göre seven insan değil, sadakati olmayan insan aldatır.
Kadınlar daha çok aldatıyor benim görüşümce ama cinsiyete göre şu daha çok aldatır gibi bir şey söz konusu değil bir de erkeğin aldatması daha çok fiziksel oluyor kadınlar duygusal anlamda aldatıyor.
Erkek sadece fiziksel maksimum aldatabilir. Kadınlar hem duygusal hem de fiziksel aldatır. Kadın aldatır yakalansa bile sen ilgi vermedin diye erkeği suçlar
İşte öyle bir şey de var değil mi
Eskiden kadınları çok eleştiriyorlarmış ama erkekleri eleştirmiyorlarmış o kadar o yüzden erkekler daha çok aldatıyormuş ama artık eşitleniyor bence
Onda çok haklısın erkek de yapınca aynısı olsun
Bu mevzunun eni boyu yok. Erkek daha gevşek aldatır, açıktır. Kadın ise daha örtülü ve sinsidir
İhanet bir karakter meselesidir. Cinsiyet fark etmez
Erkekler resmi olarak değil de gözuyle ne bileyim böyle formületeden aldatiyo zaten kadın aldatınca tam aldatıyo ondandır
Ne alakası var ya gerçekten birlikte olmaktan bahsediyorum
Duygusal olarak bağlı olan bir kadın aldatmaz ama erkekler bu duyguda bile aldatır
Yoo erkek olan erkek aldatmaz
Karakter meselesi aslında kadınlar hata yapmaya el verişli ama 1000 tane erkeğe yazdıgını göremezsin kolay kolay erkekler çok yazıyor kızlarda haliyle iki kişi flört etmek zorunda kalıyor o bir kişi haricinde ama siz 1 kişiye ilgi vermek istemiyorsun 1000 tane kıza yazayım istiyorsunuz kim aldatıyor o zaman kızlar mı siz mi?
Bir takımı erkekler var öldürsen aldatmaz
Kendi perspektifimden bakıyorum illaki aldatmayan adam gibi erkek olan da vardır. zaten adam olmuş erkek aldatmaz. psikolojik olarak anlaşabilen bir kadın kolay kolay bir erkeği nasıl aldatır ki aldatmaz ama erkekler dış görünüş iletişim vs bu konulardan aldatıyor. ilgi alt tarafı ama baktıktan ve konuştuktan bir süre sonra ilgisiz oluyor ve erkek olan aldatıyor kızlar en tipsizini bile günün sonunda düşünür ama bir erkek düşünmez.
Erkekler 100% 80 aldatır 100 % 20 kadınlar aldatır
Eminmisin
Aynen doğru
Her ikisi de
Oylemi
Erkekler
Neen
Kadınlar
Bunu ölçmek zor
Kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gerçekten çokça konuşulan ve üzerine kafa yorulan bir konu! 🧐 İlişkilerde aldatma mevzusu derinlere iniyor, haklısın. Aslında psikiyatristler ya da uzmanlar genellikle kadın veya erkek daha çok aldatır diye net bir çizgi çizmiyorlar. Genelde her iki cinsiyetin de aldatma nedenleri ve oranları farklılaşabiliyor. Bence bu tamamen kişiye ve ilişkinin dinamiklerine bağlı. Sence neden böyle bir ayrım oluyor, sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔💖