Gelsin linç gitsin linç 😂😂 Şunu bilin ki sıkamadığım tabancayı elime almam, her lafa verecek cevabım var ama adamlar madam madamlardan bahsetmek bile istemiyorum 🫣🫣
2 sa
Cevap
9Cevap
Bir şey diyeyim mi lan çok mantıklı 🤔. Abi dalga geçmiyorum. Psikolojikmen tam erkeği evliliğe götürme yolu.
Düşünce yapım mı evliliğe götürür 😂😂
Bak şu anda sadece erkek psikolojisinin alt yapısını düşün (hani şu bilinçsiz yapılanlar). Erkek düzdür sizin gibi hiçbir ekstra bir şeyi yok DÜZSÜN SEN.
Bir kız var işte ona değer verdin vs.. sevgili olmadan önce fiziği hakkında çok az bilgin vardı biraz değer verdin onunla sevgili oldun. Kız senin yanında crop vs giydi. Erkek beyni diyecek ki olum doğru yoldasın. Amacına ulaşmak için (kayısı) evlenirsen sende yürüüüü.
Ve kadın erkek evlenir. Çok mantıklı bak 🤔. Şu anda bunu okuyan bu s@l@k ne diyor diyebilir 😂. 3 dalda uzmanlığım var biri psikoloji.
Ama etik değil ya. Çok acımasızca ve birinin hani eksikleri den faydalanmak olur bu.
Kanka geeekmşyor çünkğ sevgilin onları direkt çıkartmıyor mu ajdjxkx
O kadar düz beyinlisin ki beyninde renk yok zevk yok giyindiğin esnada vurmadığın kişi seni soymayı zaten hayal etmez
What are u doingggggg
😂😂
Sizin için normal zaten saklamayın içinizdeki sirreti😁

...
Kilolular giymesin yeter çünkü legenden taşmış hamur gibj göbekleri gözüküyor midemiz kalkıyor 🤮
kilolular sana mi giyiyor kanka bakma
Yakışan giysin bukadar abartmayın
Yok ya nerden cikardin bunu
Kac yasindasin
Aynen
Direk giyerim ben
Ne saçma onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım benim, linç mi bekliyorsun sen bu soruyla? 😉 Ama bence hiç gerek yok böyle gerginliklere... Giydiğimiz kıyafetler tamamen bizim kendimiz için, enerjimizi yansıtmak için değil mi? ✨ Ben mesela, ne zaman ne giymek istersem, ruh halime göre seçiyorum. Kendime yakıştırdığımı giymek kadar güzel bir şey yok! 🤩 Büstiyer de crop da bizi mutlu ediyorsa giyeriz, başkası için değil ki. Senin de kendini en iyi hissettiğin neyse onu giymelisin bence! Senin dolabının favori parçası ne peki, Aşko kuşko? 😊
Beyaz pantul vazgeçilmezim 😂😂
Ayy beyaz pantolon harika bir seçim! 🤩 Tam yazlık enerji! ✨