Dekolteyi bu denli abartmak, sokakta tayt ile dolaşmak vs vs. Siz neler eklemek istersiniz?

Valla kadınlar teşhircidir. Hiç kusura bakmayın. Yazın sıcağında sanki erkeklere sıcak değil mi? Erkekler dizden şort giyerken kadınların az kala iç çamaşırı ile dolaşmasına ben başka bir isim bulamıyorum. Plaj modasının günlük yaşama uygulanmasını yakıştırmıyorum. Ama giyiyorlar mı? Giyiyorlar. Kendileri bilir. Sadece düşüncem bu yönde
Babet ayakkabı , bluz, tshirt, kazak , külotlu çorap, patik çorap , tayt, topuklu ayakkabı, kot pantolon, tulum, deri ceket, kot ceket. Bunlar emanet gibi duruyor giymeyin artık şöyle şeyler ya !
@BornovaTR aynen
@BornovaTR Çıplak dolaşsınlar istediğim için öyle yazdım zaten :D
@BornovaTR Öyle dolaşmayacakları için sıkıntı yok. Kızları çıplak görebilenler birtek yakışıklı erkeklerdir.
Beyler erkek erkeğe konuşun istersenix.
@BornovaTR Çirkinler için basit değil evet. Mesela beni herhangi bir kızın kabul etme ihtimali yok. Benim için kolay değil zor da değil imkansızlar.
@BornovaTR Zekadan kastın nedir?
@BornovaTR Yani nasıl anlarsın bir kadının zeki olduğunu?
@BornovaTR Yani şu kadın çok zeki olsa senin dikkatini çekebilir öyle mi? hizliresim.net/.../cin-gibi-maaallah_92257434.jpg
Ki gözlere baksana fıldır fıldır cin gibi maaşallah. Kesin zekidir bu.
@BornovaTR Bu kadın da bakımlı. Kötü görünen tek yer gözleri ve dişleri. Onlar da doğal yani bozmamış kendini. Amaan neyse kıvırmaya gerek yok. Sonuçta bakım da insanı bir yere kadar güzelleştirebilir. Kabul et işte aşırı derecede çirkin bir kadın zeki olsa da ilgini çekmez.
Valla bence bu kıyafet değil. Çıplak resmen bu ya böyle bir kepazelik olamaz. He herkes istediğini giysin kimse birşey demiyor tamamda bu tarz kıyafet adı altında kumaş parçalarını kimse savunmasın bence. Kadın çarşafta giysin deniyorum ama yani herşeyin bir kararı biz dozu var.
Öyle bir kıyafet yok, bence.
Giyene yakışmayabilir, o ayrı bir durum.
*Gecen bol olsun.*
Cevap
21Cevap
Aşırı dekolte ne çirkin duruyormuş fotoya baktığımda anladım. Kaprileri hiç yakıştıramıyorum kadınlara özelliklere kısa boylulara
Giydiği eteği dekolteyi sürekli değiştiren kadınlara o giydikleri yakışmıyor. İlk giydiğinde bak bir etek toplanıyor mu dekolte sürekli iniyor mu?
Aşırı dekolte. Aşırı dar kıyafetler. Mini mini etekler.
Her şeyi giyin lahnet olsun
Ama şu babeti kim soktu ayağınıza :&
Nedenn çok yakışıyor size
Misal bu, dekolte vereyim derken elbise giydiğini sanmak ama giymemek.
Yanlışlıkla şu kıyafetin üstüne bassan ne olurdu :-)
Bende en çok şu süper mini şortlara sinir oluyorum tam kalça bitiminde olanlara hani..
Amaç orda zaten kalça göstermek şort bahane
Yırtık pırtık armalı oveesize ceketler çooook çirkinler
Vücut hatlarına göre giyinmeyen her kadının üzerindeki emanet gibi durur.
Kadın bu yahu, ne giyse güzeldir... Ancak işte, uygunluğu tartışılacak çok sey var..
Vücut nasilsa pna göre giyinilmeliki kadinin üzerindeki kıyafet ne olursa olsun emanet gibi durmamali
Ben kumaş pantolonu hiç bir kadına yakıştıramıyorum.
Kaldıramayacak ve yakışmayacak dekolteli elbiseyi giymemek ve zayıfmış gibi dar şeyler giyenler kötü bence
çok abartili değil dekoltesi ben neler giyiyorum özellikle istiklale gideceksem 😂
Mini etek. Vücut hatlarını aşırı gösteren kıyafetler.
Abi yırtık pantolon tamam eyvallah ama çoğu kız bunu abartıyor hiç giymese daha iyi
taytta ne var be her gün giyiyorum gayet de güzel
Dekolte insanı basit gösteriyor net.
Taytta ic camasiri belli olmasi 😒😓
Dekolteli kıyafetleri sevmiyorum ben.
Kadın çiçektir, her kıyafet yakışır bence
Kısa kızların sırt dekolteli giyinmesi
Mesela bu fotodakini sevmedim
dekolte olan her hangi bir elbise..
Vücut yapısını tanımak önemli
abartı olan her şey kötü erkek de dahil
Dolgu topuk ayakkabılar, yüksek bel pantolon
Mini etek bence kız ayool