Ay ruh hastası kadının üzerinde yaptıklarına bak allahım kızların sana güzellik borcu mu var kafadan sakat serenay da taş gibi sümüğünü bile sana atmaz
1
10 Yorumla
Soran
19 gü
zoruna mı gitti sivilceli bile senden daha güzel olması
Ben sana sümüğümü bile atmam serenay sa diğer kızlar da seni olacak görmezden gelip reddediyorlar ki egonu nurdan ytmın etmeye çalışıyorsun ama gerçek hayatta kızların kulldogı peçete bile olamazsın sen
Cünkü sana hic bi kiz bakmadigi icin tv lerden sana hayal olacak kadinlara devamli baktigin için. Kısaca konu sana hangi kiz baksa dünyanin en güzel kadini ilan edersin ama bu kafa ile zor abisi
0
2 Yorumla
Soran
18 gü
her kız bana bakıyor kduuramya devam edebilirsin 100 kilo köylü fadimelere ben bakmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Abartmayalım böyle de hiç olmamış ki. Normal haliyle gerçekten çok samimi ama bir o kadarda mesafeli ve etkileyici garip bir aurası var
normal haliyle samimi mi taş gibi dünyanın en güzel karısı diyemiyon mu samimi ney amg
sivilceleri bilerek abarttım ama güzel kalmaya devam etti işte
Bu ne biçim üslup ya? Röportajlarındaki samimiyetini hiç görmemişsin. Etkileyici diye de belirtmiştim güzelliğine laf ettiğim yok
Ay ruh hastası kadının üzerinde yaptıklarına bak allahım kızların sana güzellik borcu mu var kafadan sakat serenay da taş gibi sümüğünü bile sana atmaz
zoruna mı gitti sivilceli bile senden daha güzel olması
sizin gibiler görüp kudursun diye yaptım sivilceli bile sizden daha güzel
Güzell tabiki sen serenay hakkında konuşamazsın kafadan sakat
niye konuşamayım sen kimsin
tipsiz obez kız alınganlığı bu direkt anlarım
Ben sana sümüğümü bile atmam serenay sa diğer kızlar da seni olacak görmezden gelip reddediyorlar ki egonu nurdan ytmın etmeye çalışıyorsun ama gerçek hayatta kızların kulldogı peçete bile olamazsın sen
tipsiz türk kızlarına ben bakmam zaten ama serenay gibilere yüzleri sivilce dolu olsa da bakarım çünkü auraları var
Ahahahhshajajaabbdbsne ezik kim sana bakar
sen beni ne tanıyosun da konuşuyosun boş boş hereks bakıyor bana ben ise onlara sgit diyroum
Sjasnns
Sereney sarikayaya güzel diyen birisi mağarasından hiç çıkmamış ve çıktığı zamanda ilk serenayi gormustur
kıskançlıktan cayır cayır yanmışsın siviceli şu hali bile size 1000 basıyor
Kalk git şuradan 🤣🤣🤣
180 kilo obez seni
Cünkü sana hic bi kiz bakmadigi icin tv lerden sana hayal olacak kadinlara devamli baktigin için. Kısaca konu sana hangi kiz baksa dünyanin en güzel kadini ilan edersin ama bu kafa ile zor abisi
her kız bana bakıyor kduuramya devam edebilirsin 100 kilo köylü fadimelere ben bakmıyorum
Sana zkim bile bakmaz abisi kadin korkusundan bile gizleniyorsun sana degil 100 kilo, disi sinek bile bakmaz bakarsa o sineginde mk ;) simdi zktir git ananla fantezicilik oyna mk varoşu :D
Erkeksi yüzü vae abarmtayın güzelligi normal bir tip serenay sadece aurası iyi
Yüz hatları çok güzel bende beğeniyorum bu kadini
Çok tipsiz ve itici bir kadın
verse nefessiz
SİCCİN 6 çıktı sandım 😀
Seviyorsundur ve gözün alışmıştır
Abartıldığı kadar yok.
ama sen abartıldığın kadar tipsizsin
Hasta mısın?
Neresi guzel aq
verse nefessiz. çok konuşam o yüzden
Abartma sipa
sen köylü fadime ye basmaya devam et
Hiç güzel bulmuyorum
Abart
İgrenc duruyor
Nice regabait
ragebait değil emin ol kızların yüzde 90 ı seranay ın bu aşırı abartılı sivilceli hali bile olmak isterler kendilerindendaha iyi
Görünmüyor amigo
Bu kızı sevmiyorum
180 kilo obeze bakmaz diye mi
şu sivilceli haliyle bile bakmaz sana