Çöpçatan uygulaması Clover ekibi kullanıcılardan elde ettikleri veriler ışığında -ki bu sayı 3 milyona yakın- bir infografik oluşturdular ve kadınlar ile erkeklerin hangi emojilere nasıl tepki verdiklerini ölçtüler! İnfografikte ilk olarak kadınların yanıtlamaktan hoşlandıkları emojileri görüyorsunuz. Hemen altında ise patlıcan, alkış, biceps ya da yumruk gibi, kadınların nefret ettikleri emojiler yer alıyor. Eğer ilk mesajdan reddedilmek istemiyorsanız, bu emojilerden uzak durun. Muhabbete nefis bir giriş yapmak içinse listenin en tepesindeki 12 emojiden faydalanabilirsiniz.
Kadınlar bu emojilerden nefret ediyor! Attığınız mesaja cevap alabilmek için kullandığınız emojilere dikkat ediyor musunuz?
Random mu atsam? Yoksa emoji mi kullansam? diye düşünüp duruyorum. Çünkü random kullanan birisine, emoji çok saçma geliyor. Emoji kullananlar da randomcuları garipsiyor :D o yüzden önceliği onlara tanıyorum djskdk
Doğru söze ne denir ki? (Hehe iyi madem hem kadının nefret ettiği emojileri hem de hemcinsimin nefret ettiği emojilerden nefret ediyorum) Mükkemel dört dörtlük bir insanım hehe xD
Bununla ne elde edeceğiz? Ben mesaj atma lütfunda bulunacağım o da buna takılıp cevap yazamayacak mı? Yazmasın kimin umurunda. Ayrıca hiç emoji kullanmam. Peki buna ne demeli?
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Kadınlar bu emojilerden nefret ediyor! Attığınız mesaja cevap alabilmek için kullandığınız emojilere dikkat ediyor musunuz?
En İyi Cevaplar