İnternet & Teknoloji Sizi irrite eden emojiler neler,😉şunu atan kadinlar tek bana mi yollu gibi geliyor🤦♀️? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Neredesiniz cilveli kızlar Sizi irrite eden emojiler neler,😉şunu atan kadinlar tek bana mi yollu gibi geliyor🤦♀️? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aella Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Şu düşünen emojiyi sevmiyorum bazen insanlar mesaja hemen cevap vermezsem 5 dk sonra ondan atıyolar bin tane. İyice cevap veresim gelmiyo. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah reis Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin dediğin + olarak da 🥵 ve 👅 1 0 Yorumla
Kayahanben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Yolluyla ne alakası var 😂 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Ee erkeklere atınca bi garibime gidiyon işte 😂 Yorumla Kayahanben +1 yıl Valla bana böyle emoji atan kadınlar ciddi kararlı gibi geliyor 😂😂🥵🥵🥵daha çok bu emoji yollu işi Yorumla Soran +1 yıl 🥵 Bu mu Yorumla Kayahanben +1 yıl Evet bu daha çok yollu işi birde bu 😈 var Yorumla Soran +1 yıl 😉 Bu da işve cilve gibi değil mi Yorumla Kayahanben +1 yıl Yok bu daha çok kararlı ciddiyet gibi geliyor bana Yorumla Soran +1 yıl Yok be Yorumla Kayahanben +1 yıl Bana göre öyle Yorumla Soran +1 yıl Sen de yollusun o zaman yavrum😋 Yorumla Kayahanben +1 yıl Heee hemde ne yollu 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kilodun ne renk😂 Yorumla Kayahanben +1 yıl Ebeninki 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıyo şimdi senin gibi güzel bi karıya Yorumla Kayahanben +1 yıl Sen konuşma Soner Yorumla Soran +1 yıl Öperim ağzından Bensu Yorumla Kayahanben +1 yıl 🤨🤨🤨🤨🤨 Yorumla Soran +1 yıl Çatma kaşını yawru Yorumla Kayahanben +1 yıl Dur bacım aklımı karıştırma Yorumla Soran +1 yıl Ne bacısı gız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şu düşünen emojiyi sevmiyorum bazen insanlar mesaja hemen cevap vermezsem 5 dk sonra ondan atıyolar bin tane. İyice cevap veresim gelmiyo.
Eyvallah reis
Yollu demeyelim de sevmiyorum
Senin dediğin + olarak da 🥵 ve 👅
Yolluyla ne alakası var 😂
Ee erkeklere atınca bi garibime gidiyon işte 😂
Valla bana böyle emoji atan kadınlar ciddi kararlı gibi geliyor 😂😂🥵🥵🥵daha çok bu emoji yollu işi
🥵 Bu mu
Evet bu daha çok yollu işi birde bu 😈 var
😉 Bu da işve cilve gibi değil mi
Yok bu daha çok kararlı ciddiyet gibi geliyor bana
Yok be
Bana göre öyle
Sen de yollusun o zaman yavrum😋
Heee hemde ne yollu 😂😂
Kilodun ne renk😂
Ebeninki 😂😂😂
Yakışıyo şimdi senin gibi güzel bi karıya
Sen konuşma Soner