İnternet & Teknoloji 😅Bu emojiyi kullanan insanlar cok itici degil mi? Var mi sizinde sinir oldugunuz bir emoji? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Asiri kil oluyorum bu emojiye🤮 Güncellemeler+1 yıl Aciktiniz mi canlar 😅Bu emojiyi kullanan insanlar cok itici degil mi? Var mi sizinde sinir oldugunuz bir emoji? Cevapla Emoji Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Debürün Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 94% +1 yıl Oyle seylere kafa yormayiz madem sinir oluyorsun birseyler sorma o sekil cevapta alma derler adama ;) 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Baskalarin yprumlarini gormuyor muyum? Hadi schat laf sokmasini ogrende gel yeni yetme. Yorumla Debürün +1 yıl Olur ablasi ögrenince tekrar gelirim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Aferin Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı. 🤗🤗🤗 nefret ediyorum çünkü kimse kolay kolay anlamını bilmiyor 🤦♂️🤦♂️ 1 9 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bencede cok cocukca bir emoji Yorumla frankejstan013 +1 yıl çocukça olsa gene iyi göğüslerini ellemek istiyorum anlamına geliyor bunu kız bana gönderiyor ne diyim şimdi ben bu kıza 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤣😂🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Neeeee ciddi mi? Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ohaaa bilmiyordum bende hdsbhss Yorumla frankejstan013 +1 yıl 🤦♂️🤦♂️artık öğrendin hadi şimdi de gönder bakalım arkadaşlarına 😂🤣😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahahahaha gondermiyrodur ztn ya Yorumla frankejstan013 +1 yıl 🤣😂🤣😂🤣 öğrenince vazgeçtin sanki 🤣😂🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yok be cidden hayatimda belki 3x kullanmisimdir o emojiyi Yorumla frankejstan013 +1 yıl anlamını söyledikten sonra genelde hayatımda olan bayanlar daha çok kullanıyorlar 🤣😂🤣 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mahcup bir havası var sanki 🤔ayar olduğum bir emoji yok 😂 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sjsjdjnsn cok sktri boktan emoji Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Öyle deme üzülür 🥺 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yani ben de pek sevmiyorum. Emojiler de ya çok samimi ya çok soğuk duruyor bunun ortası niye yok anlamadım. Shsjdjdj 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dil çıkartan emoji, gördüğüm an midem bulanıyor resmen :D 1 0 Yorumla
KᴀʏıBᴏʏᴜ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bence de gerekli gereksiz yerde kullanmak itici 1 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl çok şeker ama yeaaa :D 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl poh gibi lo Yorumla tamitamina34 +1 yıl pohlu emoji :D Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ben okey işaretini gönderene uyuz oluyorum 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 👍🏻😂 Yorumla avcikaan +1 yıl Sana ok len Yorumla
Besiktas_JK Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Bende kullanıyordum, kullanmam artık 🤔 1 7 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sana zahmet😄 Yorumla Besiktas_JK +1 yıl 🥺🥺 özür dilerim 😅😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yaa😂 kabul etmiyorum ozrunu😒😏 Yorumla Besiktas_JK +1 yıl Tamam tamam 🙃 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hih ediyim bari😌 Yorumla Besiktas_JK +1 yıl Teşekkür ederim 🙃 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Rica ederim efem Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 🙂 ya buuu peki ya bu ;) nefret ederim 1 11 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ikinciyi erkek kullaniyorsa itici hsbshshs ki birincide itici ya ama arada kullanmak lazim yazdiklarimzi karsi taraf sert algilamasin diye sbshhs Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl 🙂 ben özellikle seni ziklemiyorum dediğimde kullanırım Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Erkek kişisi; ya şu an kim bilir ne kadar tatlı sındır ;) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tam ustune bastin🤣 Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Ya niye hatırlattın açım açç ne yiycük bu saatte Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Of doymadik mk sizde benimle aclik cekin sjsjs Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Kaağk yemek yap açım aç Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kalk kedin yap ulaaan Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Kısır var yirsen Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Ama KISIR kalabilirsiniz hanfendivkaks Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay olur kiz cocuk derdim olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızlarda beyin yok dediler de inanmazdım 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hee annen beyinsiz oldugu icin sende beyinsiz oldun demek. Gizem cozuldu Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Evet bazı emojiler beni de deli ediyor 1 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl 🤮🤮🤮🤮🤮🤮 1 21 Yorumla Korayby3434 +1 yıl Çiğköfte söyledim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bende 2 lahmacun yedim😱 Yorumla Korayby3434 +1 yıl Afiyet olsun şeker Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sagol cano sanada Yorumla Korayby3434 +1 yıl Eyvallah Yorumla Korayby3434 +1 yıl Nöbettesin galiba Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yo ne nobeti koltugumda uzanmisam Yorumla Korayby3434 +1 yıl Yat bakalım hayat sana güzel Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 2 dkk gotumuzu devirdik gozune batti😒 Yorumla Korayby3434 +1 yıl Gözü olanın gözü çıksın şeker 😎 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Amin insAllah🥹 Yorumla Korayby3434 +1 yıl Göz mü var nazarmı yoksa neden irkildin Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hepsi var. Cevrem fesatlarla dolu Yorumla Korayby3434 +1 yıl Çevre değil bermuda şeytan üçgeni maşallah 🤣🤣🤣🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Seytan gorse kacar aman aman Yorumla Korayby3434 +1 yıl Sicilyada mı yaşıyosun neresi burası 🤣🤣🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Neptun😂 Yorumla Korayby3434 +1 yıl Yok bu predatörün gezegeni 🤣🤣🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayirrrr Neptun😂😂😂 Yorumla Korayby3434 +1 yıl Gora mı yoksa 😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Nooo Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Your opinion -- 🤮🤮 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Your entire existence🤢🤮🤮🤮🤮 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Yeni yedim abi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl kardeşim Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl 😅😅😅 1 9 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😡🥊 Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl O zaman 😊☺️ Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Allahim Yarabbim😂 Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Senin attigin emojide çok sinir edici Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl 😡 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😋. Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl 🔪 🩸 🩸. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😱😱😱.. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 😅😅😅😅 1 14 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yethe sende sinir oluyorsun o emojiye DIMI Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤖🤖 bu emoji daha iyi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evet o slk emojiden iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙈💩 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🖕🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙀🖕🏿 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevabımı silsene Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🍑🖕🏿 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan seni 😾 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Eeeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyeyim küfür mü edeyim ben böyle bir insan değilim Sen beni bu hale getirdin Yorumla ShrekinS2 +1 yıl At yalanina inanani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka burada keselim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Git hadi Yorumla
hittmeuup Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl üzüldüm 😅 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay kusucam Yorumla hittmeuup +1 yıl kuska 🤢 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Oyle seylere kafa yormayiz madem sinir oluyorsun birseyler sorma o sekil cevapta alma derler adama ;)
Baskalarin yprumlarini gormuyor muyum? Hadi schat laf sokmasini ogrende gel yeni yetme.
Olur ablasi ögrenince tekrar gelirim
Aferin
🤗🤗🤗 nefret ediyorum çünkü kimse kolay kolay anlamını bilmiyor 🤦♂️🤦♂️
Bencede cok cocukca bir emoji
çocukça olsa gene iyi göğüslerini ellemek istiyorum anlamına geliyor bunu kız bana gönderiyor ne diyim şimdi ben bu kıza 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤣😂🤣
Neeeee ciddi mi?
Ohaaa bilmiyordum bende hdsbhss
🤦♂️🤦♂️artık öğrendin hadi şimdi de gönder bakalım arkadaşlarına 😂🤣😂
Ahahahaha gondermiyrodur ztn ya
🤣😂🤣😂🤣 öğrenince vazgeçtin sanki 🤣😂🤣
Yok be cidden hayatimda belki 3x kullanmisimdir o emojiyi
anlamını söyledikten sonra genelde hayatımda olan bayanlar daha çok kullanıyorlar 🤣😂🤣
Mahcup bir havası var sanki 🤔ayar olduğum bir emoji yok 😂
Sjsjdjnsn cok sktri boktan emoji
Öyle deme üzülür 🥺
Yani ben de pek sevmiyorum. Emojiler de ya çok samimi ya çok soğuk duruyor bunun ortası niye yok anlamadım. Shsjdjdj
Dil çıkartan emoji, gördüğüm an midem bulanıyor resmen :D
Bence de gerekli gereksiz yerde kullanmak itici
çok şeker ama yeaaa :D
poh gibi lo
pohlu emoji :D
Ben okey işaretini gönderene uyuz oluyorum
👍🏻😂
Sana ok len
Bende kullanıyordum, kullanmam artık 🤔
Sana zahmet😄
🥺🥺 özür dilerim 😅😂
Yaa😂 kabul etmiyorum ozrunu😒😏
Tamam tamam 🙃
Hih ediyim bari😌
Teşekkür ederim 🙃
Rica ederim efem
🙂 ya buuu peki ya bu ;) nefret ederim
Ikinciyi erkek kullaniyorsa itici hsbshshs ki birincide itici ya ama arada kullanmak lazim yazdiklarimzi karsi taraf sert algilamasin diye sbshhs
🙂 ben özellikle seni ziklemiyorum dediğimde kullanırım
Erkek kişisi; ya şu an kim bilir ne kadar tatlı sındır ;)
Tam ustune bastin🤣
Ya niye hatırlattın açım açç ne yiycük bu saatte
Of doymadik mk sizde benimle aclik cekin sjsjs
Kaağk yemek yap açım aç
Kalk kedin yap ulaaan
Kısır var yirsen
Ama KISIR kalabilirsiniz hanfendivkaks
Ay olur kiz cocuk derdim olmaz
Kızlarda beyin yok dediler de inanmazdım
Hee annen beyinsiz oldugu icin sende beyinsiz oldun demek. Gizem cozuldu
Evet bazı emojiler beni de deli ediyor
Göz kırpma emojisi sevmem
🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Çiğköfte söyledim
Bende 2 lahmacun yedim😱
Afiyet olsun şeker
Sagol cano sanada
Eyvallah
Nöbettesin galiba
Yo ne nobeti koltugumda uzanmisam
Yat bakalım hayat sana güzel
2 dkk gotumuzu devirdik gozune batti😒
Gözü olanın gözü çıksın şeker 😎
Amin insAllah🥹
Göz mü var nazarmı yoksa neden irkildin
Hepsi var. Cevrem fesatlarla dolu
Çevre değil bermuda şeytan üçgeni maşallah 🤣🤣🤣🤣
Seytan gorse kacar aman aman
Sicilyada mı yaşıyosun neresi burası 🤣🤣🤣
Neptun😂
Yok bu predatörün gezegeni 🤣🤣🤣
Hayirrrr Neptun😂😂😂
Gora mı yoksa 😀
Nooo
Your opinion -- 🤮🤮
Your entire existence🤢🤮🤮🤮🤮
Yeni yedim abi
kardeşim
😅😅😅
😡🥊
O zaman 😊☺️
Allahim Yarabbim😂
Senin attigin emojide çok sinir edici
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.
😡
😋
.
🔪 🩸 🩸.
😱😱😱..
Sjsosnxossnzosjs emojiye sinirim ben
😅😅😅😅
Yethe sende sinir oluyorsun o emojiye DIMI
🤖🤖 bu emoji daha iyi
Evet o slk emojiden iyi
🙈💩
🖕🏻
🙀
🖕🏿
Cevabımı silsene
🍑
🖕🏿
Ulan seni 😾
Eeeee
Ne diyeyim küfür mü edeyim ben böyle bir insan değilim Sen beni bu hale getirdin
At yalanina inanani
Kanka burada keselim
Git hadi
😊 bu
+ ☺️ bu
üzüldüm 😅
Ay kusucam
kuska 🤢