İnternet & Teknoloji Size samimiyetsiz gelen emojiler var mı? _-Sine-_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor "😂" ve "🥺" kullanmayın yaa😽 Güncellemeler+1 yıl Süper Soru💅🏼 Size samimiyetsiz gelen emojiler var mı? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. #SelamGençlik😅😍🤩😘😻 haricindeki tüm suratlara mesafeliyim ve mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.. #TubaSueda 1 0 Yorumla
Saniyeskr7 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 😒🙄😜 bu ikisini kullananlardan sohbet anında soğuruyorum anında soğuk yapıyorum çok itici ve samimiyetsiz geliyor 1 0 Yorumla
godlike_ruler Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 59% +1 yıl ince dudaklı bi gülüş var Allah alsın onu! Sinir ediyor :D 2 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl ;) Hiç sevmem. İçinde fesatlık barındırıyor mesajı veriyor sanki. 2 0 Yorumla
Azildabuz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok düşündüm valla ama bulamadım ya hepsi çok tatlı emoji ler 😂😂 1 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kedi ve maymun emojileri samimiyetsiz banada dkjskajskjd 1 0 Yorumla
Catmint Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 😀😃🙂😉😔Görenlerin dikkatine, lütfen bunları kullanmayınız😸 1 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiçbirini kulanmıyorum 2. sinin anlamını bilmiyorum zaten 1 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Hepsinin canı cehenneme 1 1 Yorumla _-Sine-_ +1 yıl Dbjfbfb Yorumla
Exanee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlk ikisi bence gayet samimi 😄 1 1 Yorumla _-Sine-_ +1 yıl Pki Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 🙂😊☺️ 3 çocukla ortada kalmış gibi hissediyorum 1 1 Yorumla _-Sine-_ +1 yıl Sjsksj Yorumla
berzeker2 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Emojiler. İnsanlardan daha samimi gelmeye başladı 😒😒 1 0 Yorumla
bisquitte Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 😀 Bu emoji kadar samimiyetsiz bir emoji bilmiyorum 1 0 Yorumla
r-eysa Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl emojilerden nefret ediyorum, kullanan kişilerde pek samimi yaklaşmıyor zaten 1 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yoo en çok kullandığım emmiler onlar 😂🥺 1 1 Yorumla Hemeraaa +1 yıl emoji yazdım klavye düzeltmiş kafasına göre :))) Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Gözü yaşlı gülen emojiden ben de nefret ediyorum. 1 0 Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl 🙈 Özellikle erkekler kullanınca çok itici oluyor 1 1 Yorumla Marslijooker +1 yıl O pp me oyle 🙈 Yorumla
bittterçukulata Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Neden 🥺 1 1 Yorumla _-Sine-_ +1 yıl Samimiyetsiz yaa🥺😂 Yorumla
Marslijooker Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl 😂neden ki 🥺 1 2 Yorumla _-Sine-_ +1 yıl Çok itici 🥺🥺 Yorumla _-Sine-_ +1 yıl Sjdjdb Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben seviyorum çok güzel bence 😂 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hepsi aynı 😘 şunun kadar gıcığı yoktur 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Evet yaa bazı emojiler hiç sempatik değil 😂 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı. 😉😊😩bunlar 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bu😒😉 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
#SelamGençlik
😅😍🤩😘😻 haricindeki tüm suratlara mesafeliyim ve mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.. #TubaSueda
😒🙄😜 bu ikisini kullananlardan sohbet anında soğuruyorum anında soğuk yapıyorum çok itici ve samimiyetsiz geliyor
ince dudaklı bi gülüş var Allah alsın onu! Sinir ediyor :D
;) Hiç sevmem. İçinde fesatlık barındırıyor mesajı veriyor sanki.
Çok düşündüm valla ama bulamadım ya hepsi çok tatlı emoji ler 😂😂
Kedi ve maymun emojileri samimiyetsiz banada dkjskajskjd
😀😃🙂😉😔
Görenlerin dikkatine, lütfen bunları kullanmayınız😸
Hiçbirini kulanmıyorum 2. sinin anlamını bilmiyorum zaten
Hepsinin canı cehenneme
Dbjfbfb
İlk ikisi bence gayet samimi 😄
Pki
🙂😊☺️ 3 çocukla ortada kalmış gibi hissediyorum
Sjsksj
Emojiler. İnsanlardan daha samimi gelmeye başladı 😒😒
😀 Bu emoji kadar samimiyetsiz bir emoji bilmiyorum
emojilerden nefret ediyorum, kullanan kişilerde pek samimi yaklaşmıyor zaten
🙂 bu çok sevimsiz bir gülücük mesela
Çoğu emojiler gereksiz.
Yoo en çok kullandığım emmiler onlar 😂🥺
emoji yazdım klavye düzeltmiş kafasına göre :)))
Aslında düşündüm de yok sanki
Neredeyse hepsi samimiyetsiz..
Gözü yaşlı gülen emojiden ben de nefret ediyorum.
🤣😅😂 Bunları hiç sevmiyorum
😢😉😏🤤 bu emojilerden nefret ediyorum
Emojilerin hepsi samimiyetsiz
🙈 Özellikle erkekler kullanınca çok itici oluyor
O pp me oyle 🙈
Neden 🥺
Samimiyetsiz yaa🥺😂
😂neden ki 🥺
Çok itici 🥺🥺
Sjdjdb
Ben seviyorum çok güzel bence 😂
😳🤤🙂😀👍🙄😋😛😝😺😸😹😻😼😽🙀😿😾⚘🌹