Mesajlaşırken emoji azizliğine ugradığınız oldu mu? Gelsin emoji kurbanzadeleri😂😂
Edit:Ben doktora yanlıslıkla ortaparmak işareti göndermiştim😂😂🙈
Edit:Ben doktora yanlıslıkla ortaparmak işareti göndermiştim😂😂🙈

ben uğradım yaa gülücük atacağıma kıza öpücük attım 3 dk sonrada utangaç maymun emojisi yollayacağıma kalp attım alt alta duruyorlard telde işin gariibi karşı tarafta ta dünden razı oda karşılık verdi :) 🙈🙈🙈🙈 çok çaresiz kaldım o an
Aboo😂😂😂
Sonra noldu?😃
ya ben yanlışlıkla yolladım onları özür dilerim dedim olsun sıkıntı yok yolla sen benim için sorun yok gibisine meaj atmıştı tam hatırlamıyorum ama öyle demişti sanırım ben de yok yok ben yine dikkat edeyim dedim :-) sonra konuşmadı benle 2-3 gün geçtikten sonra sohbeti kesti karşılık vermediğim için ama üzüldüm yani
Büyüyünce unutursun boşveeer derdi büyükler😂
büyüdük ve hala aklımızda baksana :-D o büyüklerimiz bu konuyu biraz daha açsalarmış keşke
Unutursunnn için yanaa yanaaa dırırırım😂😂🎶🎶
:-D hahahaha alemsin birdaha başa gelmesinde unutalım yeter ki :-) 🙈🙈
Hele ben doktoruma 🖕 yaptım tam bir felaketti valla Allahtan anlayıslı biri ama utancımdan uzun süre yanına gidememiştim😂😂🙈
:-D cidden mi ama senin kiside bildiğin mermiye bilerek kafa atmak gibi :-D: -D :-D Allahtan karşılık vermemiş sana
Emoji kazazedesi oldum anlayacağın😂😂Olur böyle şeyler demişti😂😂
Aynen oldu da 😂 swn yine dikkat et ne olur ne olmaz 😂
Dikkatsizliğimden kendi kendimi cok güzel rezil edebiliyorum bazen😂😂
😀😀 kıyamam yaaa 🙊
Valla ben kendime kıyıyorum😂😂😂
Kıyma bence 😊😊🙊🙊
Arkadaşa öpücük atmıştım sonra ‘yanlış anladı mı kız’ diye düşünmeye başlamıştım
Evet
Cevap
14Cevap
Emoji değilde otomatik klavyenin azizliğine uğradım nikahı kıyılan eşimin bayan arkadaşına tebrikler yerine tahrikler diye mesaj atmıştım
Yanlışlıkla bazılarına öpücük falan attiydim zamanında 😂😂
Yanlış attığım oluyor ama absürt şeyler değil
Oyun whatsapp grubunda 😍 atmistim
Yok emoji kullanmadım fazla
Oldu evet. Güleyim derken b. k attığım falan.
yok..
kullanmıyorum zaten normalde de..
bir kere olmuştu 😂
yok nerdeee :D
Olmadı
Çook :D :))
Hayır 😞
Hayır 😂
Evet
Evet 😊
Cok oldu 😂😂
evetttt