İnternet & Teknoloji Size itici gelen emoji var mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim var ve konuşmadan bile soğutabiliyor size itici gelen emoji hangisi? Size itici gelen emoji var mı? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Evet var maymun emojisi var 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı. En sondaki. Birde şu 🙏. Hiç kullanmadım bugüne kadar ama bana kullanan olunca da çok uyuz oluyorum ama bir şey diyemiyor insan... Kimseye karışamayiz... 0 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Göz kırpma, utanan maymun, siyah gözlüklü olan. 2 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl (😉😋😘🥰😛😜😝🤪😳💋😚😙😗🥵...) ilk aklıma bunlar geldi. 0 1 Yorumla turuncugunes +1 yıl Yaw o sonuncu güzel Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl kızgın gözlüklü siyah birde turuncu gözleri carpılı birde sag altan 2 0 0 Yorumla
ece_göktürk Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl 😉😂😜 şu üçtane emoji kullanan insanlar genelde zeka seviyesi düşük cahil tipler oluyor. 0 1 Yorumla turuncugunes +1 yıl Çok haklısın Yorumla
bisuspls Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Göz kırpan emoji, acayip irrite ediyor 0 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Utanma emojisi koymayın yavv cesur olun 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. Evet var nefret ediyorum😉 Bu emoji 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet var maymun emojisi var
En sondaki. Birde şu 🙏. Hiç kullanmadım bugüne kadar ama bana kullanan olunca da çok uyuz oluyorum ama bir şey diyemiyor insan... Kimseye karışamayiz...
Göz kırpma, utanan maymun, siyah gözlüklü olan.
(😉😋😘🥰😛😜😝🤪😳💋😚😙😗🥵...) ilk aklıma bunlar geldi.
Yaw o sonuncu güzel
kızgın gözlüklü siyah birde turuncu gözleri carpılı birde sag altan 2
😉😂😜 şu üçtane emoji kullanan insanlar genelde zeka seviyesi düşük cahil tipler oluyor.
Çok haklısın
Göz kırpan emoji, acayip irrite ediyor
Utanma emojisi koymayın yavv cesur olun
🙂😗🙄😒😅 bunlar sanırım başka yok..
var bunlar ; 🤗🤭🙊🙈
😂🤣 Şu an bile igrendim yeminle
Hayır itici gelen yok
Evet var nefret ediyorum
😉 Bu emoji
göz kırpma emojisi
Patlıcan, şeftali, imalı emoji
🤪🙈bunlar