Ben şu emojiye uyuz oluyorum ya. Bu emojiyi çıkaranın Allah cezasını vermesin emi 😀
Sinir bozucu bişey, şimdi bunu dedim yorumlarda birsürü kişi bu emojiyi atacak 😂😂
Sinir bozucu bişey, şimdi bunu dedim yorumlarda birsürü kişi bu emojiyi atacak 😂😂
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-bef7-9eeee4ed9591.jpg cf.kizlarsoruyor.com/.../...-bef7-9eeee4ed9591.jpg cf.kizlarsoruyor.com/.../...-bef7-9eeee4ed9591.jpg cf.kizlarsoruyor.com/.../...-bef7-9eeee4ed9591.jpg cf.kizlarsoruyor.com/.../...-bef7-9eeee4ed9591.jpg cf.kizlarsoruyor.com/.../...-bef7-9eeee4ed9591.jpg
expo.gifts/.../emoji_emoticon_poo_smiling.jpg
Buna gıcık oluyorumm
😞😠😡🙁☹️😣😰😪😓😢😦🤕 böyle ağlamalı şeyler samimiyetsiz geliyor bana yani ciddi bir konuda veya acıklı bişeyde şu😡😢 böyle emojiler kullanılınca bianda samimi gelmiyor
😞😠😡🙁☹️😣😰😪😓😢😦🤕
Valla benimde o 😄
Yıllardır aradığım ruh ikizimi ks de buldum 😂😂😂
Ya yerim senii 😍😘
😘😘😘😍😍
Cevap
13Cevap
😉😉😉😉😉😉 kafasına terlikle vurasım geliyo bunu yapanın.
😉😉😉
Sadece 2 emiji biliyorum bir :D bide :/ ikiside kötü yaw hiç sevmiyom
😃 ve 😐 samimiyetsiz ve iğrenç ötesi geliyor. Yapmayın nolur.
😃😐😐
yok daha çok he he dendiğinde köpek gibi görüyorum yaratıkları
böyle kücük seyler takıntı yapılmamalı ama ßy kelimesinden nefret ediyorum :D:DD
😁 bu emoji bir tuhaf. Onun haricindeki bütün emojiler çok tatlı
senin şu son koyduğun gözünden gülerek işeyen emojiden nefret ediyorum yav
;) buna deli oluyorum evet
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Çoh kötüsün 😂
Dil çıkaran tüm emojilere gıcık oluyorum
😛😜😝
Ahanda bu ☺ ve bu 😭 ve de bu 😑
Tüm emojileri seviyorum
❤️❤️
😔 bana hiç samimi gelmiyor inanmıyorum yani 😄
Bende pek sevmem bıde dıl cıkaranları sevmem.
bn buna gicik oluyom 👃
😝 😁😬😏😅 bunlara uyuz oluyorum
Kalvyede vende ona gıcıkım
☺ bakarmisiniz sundaki iticilige. Çakıcan ağzına
Hepsi benim bebeklerim vdhwjw
Ay 😉 nefrett ediyorum ya
Emojilerin hepsini seviyorum
😉aynen bu hic sevmiyorum
Bende ona sinir oluyorum hic kullanmam
😂😂😂 şuna sinir oluyorum
😂😂😂
😀😀😀
Aynen bende ya. 😤😤
Vermesin ;)
Yokk
😳- hiç sevmem 😂
😳😳
Sadece sen değil bebek 😘
Hayir yok.
😉 bu :P
Şaşkın ifadesi
😳😳
😐😐 ...
Nası yani 😉
😜 bu 😂
😜😂😂
😂😂Bu güzel itici olan bu 😜
hepsii
bencedeeeeeeee
😜 bu
Yok benim 😉
hepsi çok sevimlii
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
En İyi Cevaplar