Yeni saadet zinciri mega holding mi?

arkadaşlar geçen seneydi sanırım işte beni bu işe teklif etmişlerdi tabi hiç duymadım megayı işte ben böyle normal şirket ofis gibi iş sanıyorum tabi bilmiyordum işte meğersem grup halinde oluşturulan bir çalışma oluşumu tamam ben bu işe girerim dedim onlarda bana işte web sitesi ürünü için 2 milyar falan getir dediler bunu dediklerinde anladım bunlarda bişey var diye bende bir inat var arkadaşlar onlarla takıldım 2 hafta falan böyle güzel bir aileymiş gibi takılıyorlardı 5 kişilerdi bu işten böyle kazanc sağlıyoruz gibisinden bana söylüyorlardı beni ne zorladılar gir gir diye ben bunu babama danışmıştım o 2 milyarı bana versinler ben başlıyım cocuk mu kandırıyorlar demişti dil dökmüştü adam bana :D bunların seminerlerinede gittim abi milyon dolarlık bir iştesiniz seminer parası benim cebimden niye cıktı oda var milyon dolarlık işte kazancları yok doğru düzgün normal işçi kanunlarını köle olarak gösteriyorlar :) takıldım ama hiç bulaşmadım sonunda sıkılıp yolunuz acık olsun dedim sonra dahada irtibatımız olmadı :) siz ne düşünüyorsunuz?
Yeni saadet zinciri mega holding mi?