Bu işin sonu batıştır. Para yatırmadınsa uzaklaş ve kendini dolandırılardan kurtar , zira paranı kurtarmak için bu sefer sen de etrafını akrabanı dolandırmaya çalışmak ve , bu tarz piramit dolandırıcılığını bilen herkesi de kaybetmek durumunda kalırsın.
Ne girip para yatır ne de millete sebep olma. Yok böyle ballı bir kazanç, anlık gaz ile göz boyayıp sana para aratırlar kendini kurtarman için ve sen , başkasını batırırsın ; böyle gider..23 Yorumla
Soran+1 yılBen de boyle dusunuyorum asla isim olmaz boyle seylerle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sene önce işsiz dolaşırken katılmıştım bir sunumuna. Arkadaşım tam sana göre bir iş buldum ayağına beni baya lüx bir yere buluşmaya çağırdı, gittim, Miss Turkey yarışmasından fırlama manken gibi bir kız oturdu, birsürü birşey saçmaladı :) Yok 750 dolar verip aralarına katılacakmışımda altıma iki kişi bulacakmışım da onlarda altlarına kişiler buldukça arada para kazanacakmışım falan filan, birde kendi aralarında grupları var birbirlerine sen şunu yaparsın ben bunu yaparım şöyle kazanırız falan filan. Kısacası geleceğin yok olacak iş değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılBence de oyle ama malesef en yakın arkadasım girdi.
Cevap sahibi+1 yılParasına yazık etmiş başka birşey değil. Sözde amaçları network satışıdır ama aralarından bir kişinin bile networkle uğraştığını ne gördüm ne duydum olayın sahteliğini burdan anlayın.
Soran+1 yılBaya hayal falan kuruyo ama :(
Soran+1 yılArabalar evler falan bak tek de degil boyle gozu yuksekte insanlardan nefret ediyorum.
sunuma da katıldım, oteldeki seminerlerine de gittim. en yakın arkadaşlarım da bu işin içinde ve bahsettikleri süreden çok daha fazlası oldu, söyledikleri konumun 10da birine bile gelemediler. tamamen sahtekarlık ve firmanın çıkarları üzerine insanların ayak takımı olarak kullanılması olduğunu düşünüyorum. böyle boş işlere vakit ayıracağına oturup kendin bir yerlere gel derim ben.
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim isim olmaz benim de arkadaslarım bu isin icinde dısardan herkes kotu diyo icindekiler iyi diyo anlamadım :D
- +1 yıl
ee o kadar para bayılmışlar yani kendilerini rahatlatmaları gerekiyor, kötü derlerse psikolojileri bozulur :D aşırı cıvık bir samimiyet var o işte yani herkes birbirinin kardeşi, herkes birbirinin her şeyi modundalar ama aslında hepsi kendi çıkarı için yapıyor çok iğrenç yani. o işe girdikten sonra bambaşka insanlar oldu arkadaşlarım ve çoğuyla görüşmüyorum bu yüzden.
Soran+1 yılOff ben de aynı durumdayım sogudum arkadasımdan birbirinin hayatına dokunuyolarmıs kazıklıyorum demiyolar da :D
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her yerde var.
Giriyorsun 100 liralık şeye 750 dolar mı ne koyuyorsun..
Hiç alakan olmayan arkadaşlarını arayıp " canım sana bir işten bahsedecem oturup kahve içelim özledim seni" deyip bir cafeye davet ediyorsun..
Sonra sana ezberletilen lafları söyleyip onu ikna etmeye çalışıyorsun.. Saadet zinciridir.. Üsttekiler para basar sen ise onlar gibi olamazsın..18 Yorumla
Soran+1 yılBunları biliyorum da arkadasım girince sonu ne olur merak ediyorum
- +1 yıl
Mega holding icin bu soylediklerin dogru ama bu isin dunya da bir sektoru var. ama tabi. mega holding gibi dolandiricilik icin calismiyorlar. herjesin para kazanacagi sekilde calisiyorlar. bu sektorde para kazanan arkadaslarim oldu ama mega dan degil hicbri. hem mega holding vergi odemiyirmus. bildiginiz gibi vergisi olmayam isler yasalara da aykiri demektir
Soran+1 yılBana da oyle geliyo yapılan bir is yok ortada milleti kazıklıyolar.
Soran+1 yılhic sorma liderim falan diyolar sinirim bozuluyo sacma sapan seyler
Soran+1 yılEvet biz cahiliz bosuz simitcide bilmem nerede sunum pesinde insanlar cok akıllı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılhttps://eksisozluk.com/mega-holdings--3286759
Sacma sapan umut tacirlerinden bir baskasi. Birde Living Products vardi, en az bunun kadar uckagitcilar12 Yorumla
Soran+1 yılEksi sozluk okuyan biriyim zaten bu istekiler oraya dusman zaten :D
- +1 yıl
eh belli degil mi :D aklina varsa bulasma. akilli insanin isi degil zaten
+1 yılİş meclis guvencesi altinda yasal ve ofiste vergi levhasi mevcuttur. Sunumu iyi yapmamışlar sana burada olumsuz yorumlarla ön yargılara kapılma iş harika çalışırsan super paralar kazanirsin bunun örnekleri çok başlamadığın ve pes ettiğin için kaybedersin..
018 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
Gerçekten güven bana sen beni dinle daha detaylı konuşmak istersen yardımcı olurum sana
Soran+1 yılBenim asla isim olmaz bu isle ugrasan herkes itici nedense.
- +1 yıl
Bak işe gir diye demiyorum kesinlikle ama ön yargıların çok ve iyi bir ağızdan dinlemen lazım
Soran+1 yılDinledim ben hepsi aynıdır ne farkı olacak bana uygun degil acıkcası millete agız egemem ben. Bu ise giren arkadaslarım cok degisti en ufak elestiride kavga ediyolar bu da islerine guvenmediklerini gosterir.
- +1 yıl
Ben bu işle arasira uğraşıyorum arkadaşlarımın hic biri de itici değil hepsi sevdiğim dostum.. Sen iyi bir ekibe denk gelmemissin.
- +1 yıl
İşi beraber yapicagin ekip önemli çünkü bu işte başarıya ulasmanin en onemli etkeni sevdiğin kişilerin sana yakin olması.
Soran+1 yılYa yaptıgınız nedir sacma toplantılar dunyayı kurtardıgını dusunuyo bazıları buna sinir oluyorum yok zoru basarırım imkansız zamanı alır turu cumleler :D
- +1 yıl
Onların içine katma beni mesela ben toplantiya katilmadim katılmak zorunda değilsin sacma sozler sarf etmedim yanimda edenide görmedim bak diyorum iste yine ön yargilisin :)
Soran+1 yılBenim gorduklerim boyle kusura bakma sen :D
- +1 yıl
Seninle konusurduk aslinda gizli olmasan
Soran+1 yılne icin
- +1 yıl
Daha cok yardımcı olabilmek adına
- +1 yıl
kardeşim kız bundan bahsediyor işte. istemediği halde yakasına yapışıp bunaltmak nedir? şahsın adına konuşmuyorum yani bu işin içindeki herkes çok ısrarcı ve sevdirmek için şekilden şekile giriyor. sadece merhaba merhaba kadar muhabbetim olan adam bile ağzımın içine bakmıştı belki bir gün ikna olurum diye. görebileceğin en iyi ekiplerden sunum aldım, şu an en büyük takımlara sahip kişiler bu arkadaşlarım ve enes olgun seminerine kadar katıldım fakat yok yani olmuyorsa ısrar etmenin anlamı yok. dediğim gibi şahsın adına alma bu eleştirimi ama ısrar etmenin anlamı yok. kıza saçma gelmiş, kafasına yatmamış, bu işi yapmak istememiş olay bitti yani herkes zorla yapacak diye bir şey yok. kaba bir üslup kullandıysam kusura bakma, iyi günler.
- +1 yıl
Sende beni anlamamissin kardeşim ben kimseyi zorlamiyorum... İkna etmek yok idrak ettirmek var...
- +1 yıl
Ahaha hadi ordan😄
- +1 yıl
@jackass gayet iyiydin :)
- +1 yıl
@turunchanim Nasi anlamadım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayali bir ürün. boşuna para veriyorsun. sonu en iyi dostlarını para ve saadet için satacaktır. ya da o yatırdığı paranın içine edip hayatına devam edecek. bu iki seçenek var. hangi yolda bulduğun insanı üyeliğe ikna edeceksin? sadece arkadaş ve akrabalarını satarsın :)
07 Yorumla
Soran+1 yılArkadasımdan sogudum bu yuzden
Cevap sahibi+1 yıltahmin etmiştim. benimde öyle bir okul arkadaşım var. çocuk öve öve bitiremedi. sonunda biz ayrıldık yanından. tiksindik. sen nerede kalıyorsun? benim bildiğim sadece hamburg'da var. bir iki türkün açtığı dolandırıcılık şirketi...
Soran+1 yılTurkiyede cok yaygın bu su an
- +1 yıl
Dostum dolandırıcılık şirketi demişsin neye göre kime göre? ayrıca hayali ürün dersen ortada bir ürün olmaz Megada ürün var ayrıca sen duydugun kadarını biliyosun yani bir b*k bilmiyosun aptal aptal burdan atıp tutmayın o kadar cahilsiniz ki anlatamam adamlar saadet diyor saadet ne demek dye sorsam mal gibi kalıcaksınız 2-3 ay önce Atv eko pazara çıktı genclerin yeni umudu diye bu hafta ülkü tv cıktı ve sürekli gazete cıkıyor akıl var mantık var dolandırıcı olsa sence bugüne kadar işlermi bu iş aptal herifler sizi Devlete vergi dahi veriyo adamlar git vergi dairesine Mega Grup Bilişim sorgulattır yasalmı değilmi aklınıza her geleni yazmayın cahil insanlar
Cevap sahibi+1 yıl@alsyd hemen küfüre kaçma. ben bu holding'i biliyorum ve sattıkları sadece insanların para hakkında kurdukları hayal. senin gözünde iyi birşey olabilir. belki kendinde buradan menfaatini buluyorsun. sadece benim çevremde arkadaşların bazıları para için birbirlerini satmaya başladılar. arkadaşlık diye birşeyi bozuyor.
sattıkları ürün 915$ a internet sayfası ve seminerler. benim gözümde buna değmez. hem burada insanlar düşüncelerini paylaşıyorlar. reklama gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl1) ben senin dostun değilim.
2) pazarlamada öğretmedilermi sana "küfür ile değil tatlı dil ve arkadaşlık numarası ile ürününü satarsın" diye?
3) insana hakaret ediyorsun ve anlayış bekliyorsun
4) bu tür şirketleri biz almanyada çok gördük. almancılar zengin diye sakallı dindar rolü oynayarak camilerde hisse satan çok oldu. en güzel örnek kombassan. para akımı (cash flow) kalmayınca iflas gösterdiler.
5) zamanında dindar rolünü faiz yüzünden oynadilar. şimdi ise insanlar faizden korkmuyor ama hayal aynı: "oturduğum yerden para yapmak".
şimdiki rol ise kariyer sahibi insanların orada insan nefsini gıdıklamak :)
Diğer konusunda 432 cevap paylaştı. Mecidiyeköy simitçi Taksimdeki oteller az mı gördü beni oralarda.. Beni işe almak için çağırdılar adamları işten soğuttum. benimle tartışamadılar bile. arkadaşlarıma çok anlattım haklısın ama güzel para kazanıcaz dediler bundan 2 sene önce. ve şu an hepsi o işten çıktı, en az 20 arkadaşım ve 4 farklı gruptu. hepside pişman çıkanların hesaplarıda ellerinden alındı ucuza satmaya çalışıldı yakın dostlar birbirlerine sözdü saydı kısacası hayatlarına mega bir kazık girdi..
00 Yorumla
+1 yılparanın yüzde 75i dışarıya gidiyor yüzde 25lede bizimkiler yetiniyor siz bana bulun siteyi ben size de sizin altınızdakinede aynı paraya bulursanız beşyüzer tl veririm :D maliyeti max adamlara 50tl dolandırılma fiyatı 2000tl
00 YorumlaBen çalışıyorum Mega Holdingste 2 hissem var burdan anlatmak yerine özelden yaz bana sana herseyini anlatayım cünkü burada bilgisi olmayan insanlar atıp tutmayı cok seviyor
00 Yorumla
+1 yılGirmeyi düşünen varsa neşeli hayat filmini tavsiye ederim. Kadir kirişçi de güzel anlatmış onuda dinleyebilirsiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılİkisini de bilmiyorum :D
- +1 yıl
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp :D İzle öğren katılmayı düşünen arkadaşların varsa tavsiye et geç olmadan vazgeçsinler
Soran+1 yılkatıldılar bile zaten soyledim katılmayın diye bana eksi sozluk okuyup konusma falan dediler :D
- +1 yıl
Hiç karışma o zaman uğraşsın dursunlar kendi düşen ağlamaz :D
+1 yılModern Saadet zinciri. Çevren çok genişse, takıldığın adamlar paraya ilgiliyse azimliyse çok para kazanırsın, haa bunlar yoksa hiç bulaşma
04 Yorumla
Soran+1 yılYa kredi cekip giriyolar bu ise 2000 tl buyuk para bir ogrenci icin ama inanıyolar giriyolar sonu ne olur bilmiyorum.
- +1 yıl
Dediğim gbi, ben 7-8 kişilik sağlam bir ekip kurarım diyosan hiç durma gir, ama ben bu işi koşturamam , sağlam ekip kuramam diyosan salla, altına iyi çalışacak ve bu işe senn gbi para bağlıyacak adamlar lazım
Soran+1 yıl7-8 kisiden sonra peki bir suru kisi bulman gerekmiyo mu milleti para olarak goruyolar karaktersizlesiyolar sevmedigi insanla kanka oluyolar zengin olsan ne olur :D
- +1 yıl
yani. kısacası girilmez :)
piramit sistemi tamamen dolandırıcılık üzerine kurulmuş potansiyeli zayıf bir iş ve maalesef zayıf karakterli insanların tercih ettiği bir iş
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadasım da oyle gozunu para hırsı burumus resmen ve cok inanıyo zengin olacagına.
+1 yılBenim kuzenim ve arkadaslarim yapiyor. Beni de sokmaya calistilar bu ise ama ben girmedim. Onlar baya para kazandi şuana kadar ama ben güvenmiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kazandılar mesela ne kadar zamanda
- +1 yıl
Kuzenim bir iki yildir yapiyor baya adami var ama alt kollari yani. Tam olarak ne kadar kazandi bilmiyorum ama 2 bini geçik o kesin
Soran+1 yılYa zaten 2000i sen yatırıyosun afedersin salak mı bunlar onca cabaya yatırdıgından biraz fazlası nedir baska is yapsan daha iyi.
- +1 yıl
2 bin demiyorum 2 bini gecik ddiyorum. minimum 2 bin tam bilmiyorum salladim
- +1 yıl
sen 2bin alıyorsan dış sermayeye 8bin gidiyor rahat
+1 yılkendi paranı yıllar sonra tekrar alıyosun mantık bu diye biliyorum. oda alabilirsen tabi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSacmalık hala nasıl inanıyolar bu ise
- +1 yıl
akıllı sandıkları için kendilerini çevremde bikaç kişi var
Geeec iki is arkadasmida soydular dolandrici bunlar
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok Çalışman Gerekiyor Özgüvenin Yuksek OLması Gerekıyor Ben 4 Aydır Yapıyrum Bu işi Kendi İLimizde 3 arkadas Öfis Bile Kurduk
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum da hani simdi calısıyorum 3 yıl sonra emekli olacam diyolar 2 ev 2 arabam olacak falan diyolar dogru mu :D
Cevap sahibi+1 yılkardesmm cok calısırsan hersey olur özgüvenin yuksek olsun umutsuzluga kapılma
+1 yılaslinda guzel bir is ama girişken birisi olman gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBence yuzsuz olman gerek
- +1 yıl
benim o ise girme sansim cok oldu ama tercih etmedim giren cok arkadasim oldu şu an iyi durumdalar maddiyat olarak isin ozude suki zengin olmak istiyorsan yuzsuz olacan hilekar olacam ama cok sukur öyle bir istegimde yok
Git soygun planla daha mantikli ve olabilitesi yuksek
10 YorumlaBende yakın zamanda başlamayı düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılbaslama bence yorumlara bak
Soran+1 yılCok ugrasman gerek kazanmak icin sen bilirsin de millet parasını kurtarmak icin en yakınını kazıklıyo sahit oldum.
network marketing falan aman diyim uzak durun
12 Yorumla
Soran+1 yılBen uzak duruyorum da arkadaslarım isin icinde :(
- +1 yıl
Arkadaslar bu kadar. kormaniza gerek yok. network marketing dunya capinda guclu bir sektor. kriz zamaninda %100 buyume saglayan tek sektor. he dersenizki dolandirici bunlar. evet dolandirici sirketler cok. insanlarim guvenini somuren firmalar cok. aa sunu unutmain bu konuda yazili bir. dunya kitap var bu sektoru anlamaya yonelik. hatta bizim ulke de sayili universitelerde dersleri veriliyor artik. bu bilgileri bilmeden once bende goz ardi. ediyordum. ama biraz arastirmak lazim
Ooo holding alırım bir dal.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha
İçini karartacak bişey
12 Yorumla
Soran+1 yılUzaktan bakınca bile kararıyo :D
+1 yılGirdi battı olursun sonu falan bu işte
02 Yorumla
Soran+1 yılBatmayan yok mu :D
- +1 yıl
Ben duymadım
Mecidiyeköy simitcide mi:-) :-) :-)
02 YorumlaBen katıldım
01 Yorumla
Soran+1 yılNe durumdasın su an
işin amacı ney?
01 Yorumla
Soran+1 yılLiderleri falan var sana sunum yapıyolar simitcide :D kafana yatarsa 2000 tlni alıp sana site veriyolar sonra sen de yeni 2000 tl verenler bulucan ki para kazanasın onlar da birilerini bulacak zincir seklinde devam ediyor :D
+1 yılGünah
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de.
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDolandırıcılık ya
00 Yorumla Ben o isin icindeyim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği