Arkadaşalar Mega Holdingin enayilerin parasını yeme sorumlusu olan Enes Olgun un yalanlarından birinin fotografı aşağıda :) Siz ne düşünüyorsunuz bu enayi paratoneri şirket hakkında?
holding nedir alt şirketleri alt projeleri olan bir çatıdır tüm şirketlerin tüm projelerin 1 çatı altında yönetilmek üzere tonlandığı yerdir. bu holdingler eleman almaz personel çalıştırmaz. atıyorum koç holding örneği verelim arçelik firması beko firması her firmanın buzdolabı çamaşır makinesi onu bunu ford otomativ ortaklığı migros tanşaş marketleri yani say say bitmeyecek şirketlerin tek çatıda toplandığı kurumdur. holdingler
megaya gelelim mega holdings yani holding değil sonda s var s koyup bunu bir isim yapmışlar ama holding değil bu ufak aldatmaca kos koca holding bize güven veriyor hissi içindir ama yalandır hepsi çünkü dolandırıcılık sistemidir. web sitesi kurmaya dünya para alıyorlar ama wordpress sistemine gir bedava temalar paralı temalar herşey mevcuttur en basit bedava temayı al alan adına 8 9 dolar ver al sana web sitesi ve megacıların yapıyorum dediği sitelerin milyon katta güzelidir. kısaca gir dolandırıl diyorum sana
İnsanları kandırıyorlar ve bunu EQ ile yapıyorlar Yani duygusal zekaya karşı konuşuyorlar Kaç defa kapıma geldi arkadaşlarım uyardım Bankadan kredi çekip girenler var bir şekilde kazanıyorlar artık kimi kandırırlarsa Yazıklar olsun dediğim bir şrket Sözde network diyorlar her türlü ota b*ka kılıf uydurmayı severler
Cok enayiler bide oraya her giren yapiskan gibi. Liseden tanidigim bir kiz vardi gecenlerde ekledim sonra birbirimizin durm foto begenmeler derken mesaj attim naber diye iyi senden falan dedi sonra direk konuya girdi ne is yapiyosun simdi falan. Dedim calismiyorum sen baktim diyo ben cok guzel bir is yapiyoruk ve cok guzel ekibe sahibim allah herkese nasip etsin falan filan sonra basladi gel bir gorusme ayarliyim sana demeye 1 ay boyunca hergun mesaj atti gel gorusek gel gorusek diye
Enes olgun un kim oldugnu neler cektigni kac kitap yazdgni kac tane universte bitirdigini 8 sene yurtlarda kalip evleri hacizlikken bu ise basladigni 7 senede 200 bin kisilik ekip kurdugnu biliyormuydun arsatirmadan bilmedigmiz seyler hakinda konusmayalim lutfen😠✌⭐💡💣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
banada teklif getirdiler kabul etmedim dolandırıcı bir şirket
En İyi Cevaplar