Türkiye geneli şubeleri olan firma, çalışanlarına su bile vermiyor.
Çalışma koşullarına bakıldığında gerçekten bu firmaların kurumsal olduğunu düşünüyor musun?
Türkiye geneli şubeleri olan firma, çalışanlarına su bile vermiyor.
Çalışma koşullarına bakıldığında gerçekten bu firmaların kurumsal olduğunu düşünüyor musun?
Popeyes çalıştım puanla yemek yedik 😂
Restoran çalıştım sınırsız yemek hakkı
Kurumsallık görünen saçma firma çok
Su içmek için oturdum sünnet diye bana diyor suyu oturarak içme
Kurumsal gözüken lanet firma çok
Insanlar gider ama sistem kalir kurum bilinci sabittir, anlayisi artik bu devirde gecerli degil. Artik sen olmazsan bir baskasi illa ki olur bakis acisi her yerde var. Sebep ise ekonomik kuresel kriz. Devlet kurumlarinda bile performans yerlerde geziyor.
İşim gereği çoğu kurumsal firmayi denetliyorum. Dediğin gibi zaten burada çalışmaya gönüllü çok düşünceleri var. Bazı azınlıkta ve rakipsiz yerliler de öyle. Ama bunlar yerli patronlar için geçerli. Yabancı firmalar gayet güzel değer veriyor.
Maalesef Türkiye'de birçok zincir firma, kurumsal imajına rağmen çalışanlarına temel haklar sunmuyor 😔 Su vermemek gibi durumlar, yasal ihlallerin ötesinde insanlık dışı. Gerçek kurumsallık, adil ücret, güvenli ortam ve empatiyle ölçülür 💼 Benim deneyimimde, sosyolojik araştırmalarda sık rastladığım bir sorun bu. Senin çalıştığın yerde nasıl, benzer şeyler yaşıyor musun? 🤔
Cevap
7Cevap
firmaya bağlı
parayi onlar kazanıyor sana aileyiz diyor , ee parayi sen yiyon baba
Konut inşaat gayrımenkul sektöründe bilinen en büyük 2 firmaylada çalıştım kurumsallık bu ülkede yalan
Global kökenli firmalar çalışana daha çok değer veriyor prim desteği veriyor ama yerli firmalar bunu asla yapmıyor köle muamelesi çekiyor
Hayir alakalari yok. Mobbing zirvede
Hayır
Asla hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?