Bugün yöneticime sunum yaptıktan sonra fikrimi çok beğendi. Bunu ilgili ekibe iletmemi istedi ama ilgili ekipte zaten ben çalışmak istiyorum 😄 orada kadro açılması çok zor dedi, ilanları takip etmeliymisim. Ben de senin gibi işe yeni başlamışken geliştirme fikirlerimi iletirdim dedi. Yani o bu aşamaya böyle böyle geldiyse ben de mi onun gibi olacağım? Sen de bakarsın yarın benim yerime geçersin falan dedi. Çünkü sen burada emek verdiğin bu şirkette olduğun sürece yetkinliklerini de uyumlu olursa tabi ki bir yere geleceksin, sonsuza kadar burada kalmayacaksin dedi 😆 kendisinin de ilk ve tek şirketi burasiymis. O yüzden buraya gönülden bağlı. Ben de şu anki ekibimi ve yöneticilerimi de çok seviyorum zaten. Özellikle bugün toplantımız olan yöneticimi abla olarak görüyorum. Bilmiyorum belki de deli dersiniz. Bugün farklı bir yöneticim de kariyer hedeflerim konusunda deneyim ve bilgisiyle bana rehberlik etti ve takip de edecek. Yani kendime mentör bulmuş gibi hissediyorum.
Iş hayatında kurumsal şirketlerde böyle mi yürüyor işler?
Bazen diyorum start up olsa şimdiye yönetici olmuştum.. ama onun da kendi dezavantajları var. Start up olduğu için batabilir ya da küçülmeye gidilebilir..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslinda böyle yurumesi lazim ama Türkiye de yalakalik kazaniyor herzaman
Herkese yalaka deniyor ama. Örneğin yalaka diye sürekli samimiyetsiz iltifatlar edene, sürekli yöneticiye bir şeyler ikram edip getir götür yapana denir bence. Ama azıcık yöneticiyle sohbetin olsun hemen yalaka olmakla yaftalanabiliyorsun..
Yukselmek icin samimiyet yetmiyor ama
Sana göre yetiyor olması lazım 😆
Benim kastettigim samimiyet degilki
Nedir
Patronlarin dibinden ayrilmamak, her işlerine kosmak, diger elemanlari gambazlamak kotulemek, seninde ozetledigin gibi samimiyetsiz iltifatlar. Birilerinin uzerine basarak yukselmek, patrondan cok patroncu olmak
Aynen işte yalakalık bu.
Bende onu kastediyordum hep😀