- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle iş senindir. Ancak dikkat etmelisin yine de. 3. mülakatta mini demo gibi bir ortamda değerlendirmen yapılabilir. Genelde böyle yapıyorlar. Eğer o süreci geçmişsen ki geçmemen lazım daha erken, birlikte çalışacağın direk bağlı olduğun yöneticinle görüşürsün. Yani mesela X şirketinin senin bulunduğun şehirdeki yöneticisi gibi. Her şirketin sıralaması farklı. Ancak endişe etme artık. Genelde 3. mülakat garanti mülakattır. Sanırım 4. mülakat da olur ve o mülakat artık işin formalitesi veya resmi tanışması anlamına geliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Birlikte çalışacağım kişilerle görüştüm yönetici olarak ilk görüşmede, ikinci görüşmede daha genel anlamda yönetime hakim olan kişilerler görüştüm, :) Şirketin çok aşamalı olduğundan mülakat süreci her ne kadar bu son mülakat olsada öyle densede belki farklılaşabilir insan ister istemez heyecanlanıyor, çok yol kat edildi kısa zamanda çünkü son anda olumsuz sonuçlanması çok üzücü olabilir :)
- +1 yıl
Son demişlerse tamamdır. Belki bir demo değerlendirme hani o da formaliteden veya ''artık beraber çalışıyoruz'' demek içindir bu sonuncu.
- +1 yıl
Belirsizlikler hakim diğer mülakatlarım kısmen ingilizce olmuştu bu full ingilizce olacakmış tek farkı bu sanıyorum ki :) benzer sorular gelebilir.
+1 yılüçüncüde çok yaklaşmış olsan bile senden başka adaylar olduğunu da unutmamakta fayda var. daha önceki görüşmelerdeki konuşma ve davranışlarınla tutarlılık sergilemelisin. ilk iki görüşmeden zaten ne aradıklarını anlamışsındır, o portrede devam etmelisin kendini satmaya
12 Yorumla- +1 yıl
Bir de şöyle bir durum var pozisyon genel bir pozisyon, farklı alanlara çekilebilir birden fazla aday olsada, ilgili kişilerle görüşürken sorunca bana şirket içi çok fazla yer değişikliği olduğunu pozisyonu önemsememi, ya genel merkezde ya da fabrika da ya da depodaki pozisyonlar üzerine olacağını söylediler, ya planlama, ya tedarik zinciri, ya da lojistikte :) birden fazla pozisyon var ^_^, tutarlılık göstermek gerek haklısın ama öte yandanda belirli şeyleri ezberlemiş gibi davranılmamalı bence
- +1 yıl
evet tutarlılık derken o anlamda değildi zaten. rahat olmak da çok önemli son olarak desperate görünmemelisin görüşmelerde, bizzat kendim yaşadım. ne kadar relax o kadar iyi
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uzmanlığınla alakalı şeyler, pratik getirebilirler.
15 Yorumla- +1 yıl
Olabilir, fakat genelde bu firmada klasik mülakatlardaki sorulara hiç rastlamadım nedense bu da beni şaşırttı açıkçası.
- +1 yıl
Geçmişte yaşadığım ve çözüme kavuşturduğum, karşılaştığım ve olası karşılaşabileceğim problemler üzerine, katıldığım grup çalışmaları üzerine :>
Şirketle ilgilide, pozisyonla ilgilide hiçbirşey sorulmadı, ya da neden x şirketi, sizi diğer kişilerden ayıran özellikleriniz falan :) sorulmayan sorular arasında. - +1 yıl
Heyecan artıyor :) İnternette çok faydalı olmuyor. Fakat bence iki ihtimal var, ya çok olumlu tek aday benim elenmemiş olan ya da bir veya daha fazla benimle aynı aşamada kişi daha var son seçimi o görüşeceğim kişi yapacak :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok kapitalist işler, para için kendimizi satıyoruz. "Mülakat" dediğin kendini pazarlamak. Kendini ne kadar cafcaflı gösterirsen, o kadar öndesin. Duruşundan el kol ağız hareketinden inanılmaz anlamlar çıkarılıyor. Şansın bol olsun
21 Yorumla- +1 yıl
Genelde dediğin bir yere kadar doğru ama kendini pazarlayabilmende karşındaki kişilerin buna imkan vermesiyle alakalı, mülakatı gerçekleştirdiğin kişiler belirli konularda seni sıkıştırırsa pazarlama şansın çok azalabiliyor. Beden dilinden geçtim en son görüşmemdeki yöneticilerden biri buna özlelikle vurgu yaptı hareketlerimin doğallığından bahsetti mülakata gelen b ir çok kişinin sahte göz teması kurduğundan sahte mimikler kullandığından bahsetti :) teşekkürler
valla ben birçok şirketin mülakatına girdim.birkaç tanesi sigorta şirketiydi en çok mülakata girdiğim şirket ki 4 mülakat geçirdim en çok 1 ay dayandım :) diğerine 6 ay dayandım.söyllemem şu ki amcan dayın varsa rahat edersin.yoksa kırk mülakat da geçirsen nafile.piyasada düzgün iş az.
13 Yorumla- +1 yıl
Dediğin torpil olayları bir çok şirkette olsada burada yok :) insanlar çok farklı aşamlarda eleniyor, online kişilik testi şirket kltürüne uyumsuzsan eliyor, uyumluysan yetenek ve zeka testine çağrılıyorsun :) oradan da iyi bir sonuç alırsan mülakat için arıyorlar, torpil işlemesi zor şirket çok kurumsal bir kültüre sahip.
- +1 yıl
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3. mülakatta iş teklifi ederler genelde öyle olur iş teklifi edecekler sana
13 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı işallah :) Ama zorlayıcı bir mülakatta beni bekliyor olabilir bu esnada :) suprizlere hazırlıklı olmak gerekli
- +1 yıl
yani birde deneyimsizsen yandın sana orada paso baskı yapacaklar hazır ol hatta seni orada psiklojik olarak taciz bile edecekler bazı şirketler eleman adaylarında kişisel amaclı tacizde bulunur bakalım saldırganmı yoksa itaatkarmı diye
- +1 yıl
Şirket içten terfi sistemi uyguladığından sadece yeni mezun alıyor, deneyimin olsun olmasın :) çok arkadaşça çok samimi bir ortamda geçti mülakatlar, diyebilirim ki şuana kadar gördüğüm en güler yüzlü yöneticiler ve çalışanlara sahip, görüştüklerim ve görüşme öncesi etrafımda gördüklerim :)
+1 yılbir sürü kıldan tüyden sorular sorarlar. tecrübeli kişilere sorman lazım.
azmini kaybetmemeye çalış.11 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli kişilere ulaşmak çok güç internetten arattığımda genelde 1. mülakatta elenen, ve de genelde yapılan testlerde sonra mülakata bile çağrılmayan kişiler çoğunlukta :)
+1 yılSende gelecek var adamım. Kendine güvenmen yeterli olacaktır. Yetkinlikle ilgili sıkıntın olduğunu sanmıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Kendime güveniyorum, lakin bu mülakatlar öncesinde de iki basamaklı sınavdan geçirdiler zaten belirli bir kitle buralarda elendi muhtemelen, fakatbazende in sanın kendine çok güvenmesi iyi birşey değil :) İşallah olacak gibime geliyor ama bakalım nazar değmezse, süreç gerçekten çok hızlı ilerledi çünkü.
- +1 yıl
Sonucu buradan açıklarsan sevinirim.
bizim için ülkene ihanet eder misin derler herhalde :D
11 Yorumla- +1 yıl
Olası :)
+1 yılBu hangi şirket ?
teknoloji şirketi mi merak ettim ?11 Yorumla- +1 yıl
FMCG Sektöründeki bir şirket :)
+1 yılkendine güven. bildiklerine evet de bilmediklerine adam gibi haır de bilmiyorum de. daha gözde olursun.
10 Yorumla
+1 yılhakkında hayırlısı inşallah istediğin gibi olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı işallah :)
+1 yılbilmiyorum :( umarım güzel geçer :)
17 Yorumla- +1 yıl
İşallah :)
- +1 yıl
hadi bakalım beğenmişsin olsun :)
- +1 yıl
Cuma da başka bir büyük firmaya gidiyorum =)
- +1 yıl
hangisi iyise o olsun o zaman :)
- +1 yıl
Hayırlısı bakalım gönlümden geçen burası tabi =) yoksa hemen hemen şartlarıda aynı ama biri uluslar arası arenada daha çok nam salmış bir firma, bir diğeride Türkiyenin önde gelen holdinglerinden birine ait bir kuruluş sektörleride farklı :)
- +1 yıl
gönlünce olsun :)
- +1 yıl
nerden ?
+1 yılnet cevp ver ..pırısık olma :D
23 Yorumla- +1 yıl
Net cevap vermek yetersiz olabilir :)
- +1 yıl
olmaz de ozmn :D daha net olur :)
- +1 yıl
Bazı zorluklar mevcut ve öngörülemezlik :)
+1 yıl:D inş. olur kardeşim..
00 Yorumladönmezler sana geri,dönerlerse sen bize dön :)
06 Yorumla- +1 yıl
1 hafta sonunda aradım, 1 hafta daha gerekli olduğunu söylediler, İnsan kaynakları yöneticisi yurtdışındaymış geçen gün sordum, hiç kimseye dönüş yapılmamış her halde bir hafta daha bekleyeceğim, sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum dedi ve yanıtsız bıraktı sorularımı konuştuğum kişi, zaten IK dan değildi aradığım kişi potansiyel iş arkadaşım :D Olumlu dönüş olacak muhtemelen çünkü 2. görüşmede konuştuğum müdürlerden kıdemlisi bizi seçmezsen kuyturuk bir firmada başlama demişti :)
- +1 yıl
Öte yandan bu esnada başka bir firma ile de 2 görüşme yaptım ve de yakın gelecekte iş teklifi bekliyorum en son referans kontrolu yapacaklarını bildirmişlerdi bir kaç gün önce ;) Sorun şu ki, ikinci firmadan teklif gelirse bu başlıkta bahsettiğim firmadan gelebilecek teklifi bekleme riskini alamayabilirim :)işallah ikinci firmada 2 haftaya kadar teklif vermez :)
- +1 yıl
Şirket her aşamada eliyor, önce online test 100 e yakın soru =) şirket kültürüyle örtüşüyormusun diye ^_+ belirli durumlarda ne yapacağını soruyorlar sana seçiyorsun. Ardından uyumluysam normal yazılı teste çağrıyorlar analatik sorular matematik soruları gibi düşün hafif zorlayıcı, şekil soruları :) ve de uzun uzun paragraflı sorular zaman kısıtlı bunu da geçersen görüşmelere başlıyorlar.
- +1 yıl
Ardından da görüşmelerdeki performansına göre değerlendiriliyorsun. En son görüşmemede benimle ilgili 10 dan fazla kağıt vardı görüştüğüm kişinin önünde, daha önce görüşme yaptığım kişilerin notları, testleler ve diğer bilgilerim :D Hayırlısıyla işallah olur,her bir basamak ayrı stres, en üzücüsü son aşamada elenmek olur,yada diğer teklifleri reddedip buradan da olumsuz sonuç almak ki şuan teklif gelmesini beklediğim diğer firmada sabancı holding in bir firması,ondan reddetmekte beklemekte zor
Neden tiyatro?
11 Yorumla- +1 yıl
Pek açıklayıcı değil :>
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat