Çok uluslu şirketlerin 3. mülakatında adaya neler sorulabilir?

Oldukça büyük bir firmada 3. Mülakata kaldım bunun son mülakat olduğu belirtildi. Bu aşama için ne gibi bir hazırlık önerirsiniz. Sayısız mülakat deneyimim olsada en fazla 2. mülakatı görmüşlüğüm oldu bir çok çok uluslu şirkette, bu bir ilk olacak benim için =)

ilk görüşmemde orta düzey yönetici + IK

İkinci görüşmem 2 adet üst düzey yönetici ile oldu

son görüşmem sanırım daha üst bir yöneticiyle olacak, nelere dikkat edilmeli, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle bir paylaşımda da bulunayım mülakatlarım bir gün arayla oldu ve 3. mülakatımın gününü 2. mülakatımla aynı günde aldım :) Burdan da sürecin ne kadar hızlı ve olumlu gittiğini öngörüyorum, çünkü bir çok kişiye internetten araştırmama göre haftalar aylar sonra dönüş olmuş :) Fakat her an herşey ters ivmelenebilir ondan bu kaygı herşey bu kadar iyi giderken :)
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşme yine uzun sürdü 2 saate yakın :) Görüştüğüm kişi yabancıydı kendisine bağlı çalışan 70 kişi varmış, görüşme tamamen ingilizceydi, en geç 1 hafta içinde dönüş olacağımı söylendi benim hakkkımda bir kaygısı endişesi olup olmadığını sordum herşey bence öyle bir durum yok dedi, bana göre iyi geçti ama hayırlısı ve de bana uygun gördükleri yer fabrikada olacak sanıyorken genel merkezde olacak ki taksiyle 5 dakika bile sürmüyor oturduğum yere =) Paylaşımlarından dolayı herkese teşekkürler ^_^
Güncellemeler
+1 yıl
Bir güncelleme yapmak istiyorum iş teklifi geldi :D
Çok uluslu şirketlerin 3. mülakatında adaya neler sorulabilir?