insanların tercihine saygı duyun arkadaşlar
Türkiye'nin i̇lk erkek makyaj vloggeri Arda Bektaş hakkında ne düşünüyorsunuz?
insanların tercihine saygı duyun arkadaşlar

Erkeklerin çok rahat para kırdıklarını düşünüyorum. bir tane de conchita wurst vardı, kadın kılığına girip makyaj yapıp şarkı söyledi, marjinal olunca erovision’u kazandıydı. O yarışma bitince herhalde canı sıkılmış olacak, aşırı kaslı, it gibi bir herife dönüştüydü. Arda’nın makyaj yapmasından ziyade kadınsı bir makyaj yapması ve kadınsı konuşma biçimi, kelimeleri ağzında yuvarlaması ve el hareketleri bir kadın olarak bana itici geliyor. Yoksa erkek oyuncular da makyaj yapıyor ama itici durmuyor ve sürme çekmek de sünnet bildiğim kadarıyla. İtici gelmesinin sebebi de içgüdüsel sanırım. Kadın kendisini diğer erkeklerden koruyabilecek, ona sahip çıkabilecek erkeği çekici bulur. Erkekler ne hissediyor bilmiyorum. Ama onun dışında zeki bir çocuğa benziyor, konuşmalarını dinleyince. Ona karşı bir garezim yok, sadece itici geliyor o kadar.
Arda'yı çok seviyordum tatlı biri ve şuana kadar kimsenin cesaret edemediği bir şeyi yaptı tebrik ediyorum. Arda da ki cesaret ona hakaret edenlerde yok ona laf söylüyorlar acıyanlar falan var asıl acınacak olanlar onlar haberleri yok
aynen öyle
aslında çok iyi bisey bakımlı erkek ön yargıları felan umursamıyor burası turkiye olduğu için bazılarının babası izin verse küpe felan takardı iste burası turkiye çekemeyen boş yapar anca herkesin özgür iradesine kimse karışamaz
işte ihtiyacımız olan zihniyet süpersin 👍
rica ederim :)
Kendi hayatı, istediği yapmakta özgür. Rahatsız olanlar izlemek zorunda değil.
helal 😉
Cevap
32Cevap
Kimse karisamaz Ben yakistirmiyorum ama özgür bir dünyada özgür vatandaslar olmasi gerektigini savunuyorum. Bu yüzden istediğini yapsin kimsenin de begenip begenmemesine ihtiyacı da yok diye düşünüyorum. herkes kendinden sorumludur sonuçta 😊
kesinlikle katılıyorum :)
Arda bana ders versin benden daha başarılı bu konuda...
ahahahaha :)
Merkür'ü beğeniyorum 😄Benden daha güzel makyaj yapıyor
ahahaha merkür can :)
Eveettt merküru seviyorum bende cok samimi
Kimsenin hayatına herkes karışamaz ben sevmiyorum bu tipleri bakmıyorumda videolarına yani ilgim dışı
Yaptığı işte gördüğüm kadarıyla gayet iyi. Başarılı bir arkadaş, iyi bir hayatı var, mutlu, hayatta bir yerlere gelmiş. O halde bize de b*k yemek düşer.
ahahahah aynen :) :)
sinir bozucu. escinsellere kızmıyorum ana seslerini eşek sesi gibi yapıp itici hareketler yapmaları sinirimi bozuyor. zaten anormal dikkat çekmek için eseklesmelerine gerek yok
Kendisinden pek hazzetmiyorum, makyaj konusunda pek başarılı değil bana göre. Merkür Can daha iyi.
İlgimi çekmiyor. Yaptığı makyajlar erkeklere yönelik değil.
Çok mantıklı konuşuyor izliyorum bazen ve kaptırıyorum kendimi, özel biri
ilk defa duyuyorum tercih mi metabolik bir hastalıkmı bilemiyorum Öyle yaratılmış ne diyim
Son derce homofobik bir insanım escinsellige karsiyim ama bu cocuk izlettiriyor kendini.
Bulut Altuğ "GAGA BULUT" vardı Hangisi ilk geldi bilmiyorum. Ama tek değil.
Bir şey düşünmüyorum, fakat yaratıcı ve yetenekli makyaj yapmak herkesin işi değil.
Ama MERKÜRCAN DAHA BAŞARILI VE SAMİMİ ^^
Çok güzel bişey diyecektim vazgeçtim. Burda bazı avcılar yüzünden yazı yazamaz oldu kısaca bişi israfı işte
Ben özür dileyerek söylüyorum yüzüm buruşuyor görünce :/
Utanmiyo msn dedi erkek adam youtube de yuzunu gozunu boyar mi dedi 😂 erkek adam sgdjnfs
Kadınlar yapsın...
Transeksüeller de yapsın...
Ama, erkekler mümkünse yapmasın.
bende sana başarılar diliyorum..
teşekkürler
Biz karışmıyoruz zaten.. Kendi haline bıraktık..
Güncellemen için cvp veriyorum... Çünkü erkekler abaza gibi görünseler de, kızlar daha azgındırlar... Hem erkeklerle hem de hemcinsleri ile yatmayı isterler. Bu nedenle falza eleştiri yapmak istemezler. Ama normal bir erkeğe başka bir erkekle sevişmek itici gelir. Zayıf karakter olarak görürler.
bunun kızları abaza olması ya da olmaması ile alakası yok bence kızların tahmmül ve hoşgörü seviyesi daha yüksek biz kızlarla yatmayı düşündüğümüz için değil ona saygı duyduğumuz için ole davranıyoruz bu gay olsa da saygı duyarız genel olarak amacımız onla yatmayı düşünmek değil sonuçta
kız zayıf erkek güçlü konusuna katılmıyorum burada feminizm davasını açmaya niyetim yok konu sapar erkeklerin kadınlar kadar zeki olmaması belki de nedeni
şöyle bir tabir var bilirsin kullanılmayan organ körelir sizin en çok kullandığınız organ beyin olmadığiı için körelmesi normal..
bak ben de onu diyorum kullanmaya ihtiyaç duymuyorsun ve körelip gidio ki bizi diğer canlılardan ayıran fark siz de kalmıyor
eyvallah :)
gelişmişlik bunu gerektirir😏
iyi de bu erkek değilki... cinsiyetsiz bişey lan bu
lütfen bunlara erkek demeyin onlar penisi olan (varsa) kadınlar
ben merkür can seviyorum :D o daha samimi.
Mk salagi erkeklik elden gidiyo
onu dert etmiyor bence
Büyük bir cesaret, tebrik ediyorum.👏
Psikoloji mi bozuyo bunlar erkeklerden tiksindiriyo
bir erkeğin böyle davranması normal mi sence?
ona göre normalsa bizi bağlamaz bnce
eğer bir toplumun geneli bu hareketi normal karşılamıyorsa bunu meşrulaştırmaya çalışmanızın alemi yok, her bireyin kendi seçim hakkı vardır fakat seçimlerinden hoşlanmadığımız insanlara senin seçtiğin şeyi sevmedim demek ne ahlaksızlık nede yobazlıktır.
sevmeyebilirsin sevmek zorunda da değilsin ama saygı duymak zorundayız toplum olarak herkes yapıyır diye ben de ole düşünmek zorunda değilim
arkadaşım, bu seçimi olması çok normal birşeymiş gibi topluma dayatmayın ben bunu söylüyorum yoksa onun homo veya heteroseksüel olması kimseyi ilgilendirmez lütfen söylediğimi iki kez okuyunuz.
çünkü çok normal.
bu senin düşüncen, bana göre doğaya tamamen aykırı bir durum ayrıca islami olarak bakacak olursak zaten içler acısı bir hal, şahıs olarak kendisini tanımam belki iyi bir insandır belkide kötü ama dilerim Allah bu arkadaşa hidayet verir.
kulluğu zaten onunla Allah arasında seçimi de yapmış
biraz özel bir soru olacak ama müslüman mısınız?
evet müslümanım
peki müslüman bir hanım olarak bana söyler misiniz, zaten büyük ölçüde bozulan toplumumuzda eş cinselliği onaylıyor musunuz?
müslüman bir ülkede değiliz herkes özgür ben dinimi yaşarım o da kendi dinini yaşar inanıyorsa kulluğu Allaha beni ilgilendirmez
evet söylediklerinde haklısın ama sen bu durumu onaylıyor musun?
onaylıyorum nasıl mutluysa oyle devam etsin mutsuz yaşayacagına istediği hayatı yaşasın
peki burada sana katılıyorum ama bu kadar aleniyete dökülmesine karşıyım sadece bu
Evlat olsa sevilmez bune ya 😂
babası da senin gibi düşünüyormuş zaten 😒
adama neden yazık olsun çocuğun kendi hayatı
hakkını helal edip etmediğini nerden biliyorsun? Ki insan evladı biraz farklı diye ona hakkını helal etmezse bnce babada sıkıntı var
tüm kitapları okumadım senin de okuduğunu zannetmiyorum onun hislerini bilemezsin kendini sizler gibi hissetmemesi normal ve kulluğu onunla Allah arasında seni beni kimseyi bağlamaz..
belki Allah onun kaderini boyle yazdı ve bununla sınanıyor ne biliyorsun?
haramlar zaten başlıca sınanma nedenizmiz değil mi ole olmasaydı haram olmazdı adı
Seviyom ama takipcisi degilim
allah belasını versin
sebep?
Kendi tercihi makyaj yapması, beni ilgilendirmez
Saygı duyuyorum gayet; )
Tebrikler saygı duyarım ama itici.
Bu nasıl bir tiptir ya 😒
Evlat olsa sevilmez diyen aşağılık yaratıklardan..
Kiyamet kopacak la yakinda su tiplere bak
İzledim abone oldum gayet başarılı 😒😒
Saygı duymak lazım...
Dusunecek bisey yok benim icin
Allah bizi helak olmaktan muhafaza etsin.
Babası doğduğu güne lanet ediyordur kesin
umrulda değil napıyorsa yapsın millet
Tebrikler
Ama bana ne karışmıyorum
Başarilar dilerim
Çok şirin
kafasına göre
İlk kez duydum
Bişey dusunmuyorum
İğrenç bıktık bu kadınlardan
süper helal olsn
Onu görünce midem bulanıyor