Hepsi güzel, hepsi seksi, hepsi yetenekli... Onlar, aynı ekranı paylaştıkları en parlak yıldızların yanında bile kendi ışıklarını yansıtabildiler. Kısaca ekranın yeni Kıvanç, Beren, Bergüzar’ları...2017'de yıldızı parlayanlar JÜRİ Elçin Yahşi - Televizyon yazarı Ceren Şehirlioğlu - Televizyon yazarı Aslı Barış - Stil editörü Selim Akçin - Kelebek Yayın Yönetmeni Hakan Gence - Gazeteci
Hürriyet gazetesinin seçtiği 7 oyuncudan, sizin beğendiğiniz yetenekli bulduğunuz oyuncu kim? Hangisinin geleceği parlak görünüyor? #Meczup
Miray Daner (18) Kariyer: Oyunculuğa ‘Papatyam’ dizisiyle başladı. Yıldızı, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrolünde oynadığı ‘Vatanım Sensin’le parladı. ‘Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar’ ödülünü kazandı.
Afra Saraçoğlu (20) Kariyer: Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerinde olduğu ‘İkinci Şans’ isimli sinema filmiyle kendini gösterdi. Yıldızı ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisiyle parladı.
Kubilay Aka (23) Kariyeri: Milas Havalimanı’nda bilet kestiği günlerden birinde keşfedildi. İstanbul’a geldi ve ‘Vatanım Sensin’de rol aldı. Yıldızı, ‘Çukur’ dizisindeki ‘Celasun’ karakteriyle parladı.
Melis Sezen (20) Kariyer: İlk dizisi ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ ile sektöre girdi; ‘Siyah İnci’ ile tanındı.
Serhan Onat (23) Kariyer: ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘Bodrum Masalı’nın ardından bu sene ‘Meryem’ dizisinde adından söz ettiriyor.
Merve Çağıran (25) Kariyer: İzmir’de dört sene tiyatroculuk yaptı, ardından ‘Akademi 35.5’tan eğitim aldı. İlk kez ‘Tatlı Küçük Yalancılar’da boy gösterdi. ‘Kalp Atışı’ kırılma noktası oldu.
Alp Navruz (27) Kariyer: ‘Arkadaşlar İyidir’ dizisinin ardından ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisiyle tanındı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye'nin yeni Kıvanç'ları yeni Beren'leri! Hepsi güzel, hepsi seksi! Hangisinin oyunculuğunu beğeniyorsunuz?
Benim favorim Merve Çagıran Tatlı Küçük Yalancıları bilmem ama onu Aşk Laftan Anlmaz dizisinde tanıdım şuanda Kalp Atışı dizisinde hem güzel hem tatlı hemde çok iyi bir oyuncu ikinci olarakta Alp Navruz var onu söylediğin gibi Arkadaşlar İyidir dizisinde tanıdım bakmıyorum ama denk geldim Fazilet Hanımın kızlari dizisinde görünce şaşırdım Arkadaşlar İyidir dizisi çok iyi bir dizi bitmemesi gerekiyordu
Yeni nesil yeteneksiz oyuncu bozuntulari... Hangisinin bir dizisi ya da filminden bir replik aklinizda kaldi? Oysa Şener Şen'ler, Nevra Serezli'ler gibi unlulerin filmini bir kere bile izlediginizde 30 yil sonra bile unutmaz ve 40 kere izleseniz bikmazsiniz. Simdikiler oyuncu degil sarlatan.. Kicini basini iki oynatan oyuncu oluyor gunumuzde...
Miray Daner'in Vatanım Sensin'deki Hilal olduğuna inanamadım. Keşke görmeseydim. O kız ne kadar saf masum duruyor. Bu fotoğraftaki halleri resmen fettan.
Hicbirini tanımıyorum. Sima olarak hatirladiklarim olsa da isimler çok yabancı. En güzel en yakisikliya oy veriyim demiştim onu da bulamadım. Vasat tipler. Ben bu yıl "sektöre yeni girenlerden "oyunculuk anlamında kimseyi başarılı bulamıyorum açıkçası. Görüntü olarak dilan çiçek deniz hoş kız. Aytaç şaşmaz da iyi çocuk. Onun dışında gözüme batan biri olmadı.
En İyi Cevaplar