Diğer Fazilet Hanımın Kızları'nda oynayan Çağlar Ertuğrul bence meslektaşları Kerem Bürsin ve Burak Özçivit'ten daha seksi. Sizce? meltemfırtına Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çağlar Ertuğrul Evet katılıyorum, ikisinden de daha seksi. Kerem'den seksi fakat Burak daha seksi. Burak'tan seksi fakat Kerem daha seksi. Hayır katılmıyorum, ikisi de bu adamdan daha seksi. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fazilet Hanımın Kızları'nda oynayan Çağlar Ertuğrul bence meslektaşları Kerem Bürsin ve Burak Özçivit'ten daha seksi. Sizce? Cevapla Meslek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hayıııııııııır Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Tvda bir programda görmustum, bayagi okudugu bölum sayesinde havali havali konusuyordu gözumden dusmustu o an.. 0 0 Yorumla
Gızlıadam346147 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Burak daha iyi fakat keremden bu adam daha iyi dağ 1 de gordum bunu ilk olarak 1 0 Yorumla
melankolibulutu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Evet katılıyorum, ikisinden de daha seksi. ;-) 2 0 Yorumla
esmaa9 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Buraktan yakışıklı olamaz kıyaslaman bile hata kardeşim 0 0 Yorumla
kryylc Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl Burak'tan seksi fakat Kerem daha seksi. :-) 1 0 Yorumla
redhead_ Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Ben bayılıyorum bu adama ya çok da sempatik biri 2 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 17,3b cevap paylaştı. Beğenmiyorum itici geliyor 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar