Bıyıkları ve kol kılları var tenide kapkara çok bakımsız bir kadın nesini beğeniyorsunuz?

Bıyıkları ve kol kılları var tenide kapkara çok bakımsız bir kadın nesini beğeniyorsunuz?
Victoria Secret Mankeni, Playboy dergilerin de baş kapak resmi olmuş. bir çok sinema filmin de oynadı Holywood yıldızları. Arasına girdi.
Boyu 1.80 Kilo 55
Bu zamana kadar En az 2 bin erkek ile cinsel ilişkisi var.
Şimdi sen tutup da Bu kadının kılları var demen🤣🤣🤣
Bu kadının yaptığı mesleği buna engel.
Ünlü ayrıkı milyoner biri
Dünya nın en güzel Kadını değil En zengin ve en popüler hâle getirilmiş birisi.
Ben bir kadını ilk gördüğümde kollarına ve yanaklarına bakarım.
Kollları kebapçı maho gibi mi, faulleri var mı diye.
Erkeklere dişil enerji diye diye gömüyorsunuz. Ama kadınların doğasında olsa da, kıl kadındaki erilliği artırıyor ve erkeği soğutuyor.
Boş yapma ya kıllı hâli bile hepinizden daha güzel. Bu kadar kıskanç olmayın kendiniz olun artık. Ayrıca kendinizi kendinizle eşit kişilerle karşılaştırın. Eşitlik derken statü olarak. Karşındaki kadın dünyanın en büyük modellerinden birisi.
Onun en büyük modellerden birisi olmasının sana ne yararı var peki? Bu kadar savunduğuna göre
Cevap
13Cevap
Bir şey düşünmem.
Müdür olarak atandım.
Gizli saklı ezik kendi haline bak
Seni evine tuvalet temizlikçi olarak almaz
Dünyanın en iyi mankenlerinden birine teni kapkara ve bakımsız dedi lan
Mükemmel bir kadın kaymak gibi olan tüm türk kadınlarına bedel
Bir Tane Türk kızında ufacık kıl görseler Kezban, bakımsız diye linç ediyorlar. Ama o Adriana Lima kıllarıyla bile güzel onlara göre
Yorumlarda görebilirsin o kişileri 😂😂 komik cidden
Güzelim bu kadının varlığı yeter. Aslında çoğu erkek abartı olmadığı sürece kıl durumuna bile takmıyor. Biz abartıp her yerimizi almaya yelteniyoruz
Bu sitede sarı ayva tüylere bile laf edenler var bırak allah aşkına
Onlar da dönüp maymun gibi olan kıllarına baksın
Sonunda Onu da mı kıskandın yani pes
Onun gibi kıllı olmadığım için kıskandım evet
Artık lazer her şeyi çözüyor pürüzsüz bir cilt oluyor ama onu insanlar teli için değil fiziği için duruşu için hareketleri için aurası için beğeniyor
Elinde her türlü imkan varken böyle olması kendine saygısı olmadığını gösterir bakımsız bir insan kötü koktuğuna yemin edebilirim
Peki sen niye kendini onunla kıyaslıyorsun Sen nasıl bir kadınsın sevgilin sana değildi ona mı daha çok ilgi gösterdi
Konunun benimle alakası yok.. sitede sarı tüye laf edenler bu kadının kıllarına hiç bir şey demiyor garip olan bu
Yani o laf edenlere bakma sen bir kadın her şeyiyle bir kadındır sadece tüyü sadece gözleri sadece kalçası değil bakışları duruşu Kendine güveni inanış önemlidir sarı tüyü var diye eleştirenlere bakma onlar belki de hiç kadın bile görmemişlerdir
tabikide çok iyi
Amazon ormanı
doğal güzelliği var kıskanma türk kızları gibi aşırı makyaj yapmiyor
Kadın doğal kıl olup olmaması önemli değilki
tm knk bıyık bırakalım o zaman bizde doğal olalım ama laf etmek yok?
Onun kadar güzel ol sakal bile bırak
Bu kadın orman olsa bile önemsiz
Bana çekici gelmedi
Sen makarna tikinmaya devam et abla
Ne alaka ben bakımlıyım en azından
110 kolo bokomlo
173 boya 64 kiloyum kendin nasılsın acaba amazon ormanı
Yanlışın var dünyanın en guzel karisisiniz hanimefendi 😂 yersen jaka kalkmis Adriana Lima yi begenmiyor klasik türk tatlısı işte hahaaa
Ben sarışınım bembeyaz tenim var bu karanın nesini beğeniyim kömür madeni gibidir
Dedim ya dünyanın en güzel karisisiniz diye 😂😂
Mükemmel bir kadın
olsun cok iyi
Kıllara rağmen mi
Kadının duruşu yeter
Benden az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?