Kendisi Kürt olduğu için böyle bir şey yapmasına şaşırdım açıkcası ama çok hoş beğendim :D

Avrupadaki bir türk bunu yapsaydi hain olurdu satılmış olursu. Örnegin fransız yazsaydi gavur olurdu. Ama Kürt yapınca sorun yok. Benliklerini kaybetmeleri gerek değil mi?
kürtlükle ne alaka kimliğinde tc vatandaşı yazıyor. Olayları farklı yerlere çekmeyin.
ne alaka ya? sen uzayda yaşıyorsun herhalde, Türkiye'de kaç Kürtte gördün bu dövmeyi
bunu yapan laz da olabilir alevi de olabilir, bende kürdüm orama burama dövme yapmasam bile her eşyamda türkiye bayrağı var. Adam kürt diye kürdistan ile ilgi bir şey yapsa tepki üstüne tepki toplar. ne güzel türk yazmış daha ne istiyorsunuz anlamıyorum
önemli olan kendisini Türk hissetmesi. Helal olsun çocuğa
Bizim Can zannettiklerimiz Hans çıkabiliyor bazen oda var
ahaha haklısın Modum
Cevap
8Cevap
Adam kendini Türk olarak görüyo demek ki. Bir şey diyemicem. Reklam ya da prim. amacli olduğunu düşünmüyorum. Gercekten isteyerek ve severek yaptirmis olmali
Kürt yazsa başına neler gelecek biliyor... Dövme güzel yakismis
Kürt çerkez laz falan filan hikaye. HEPİMİZ TÜRK'üz. Atamızın kurduğu bu vatanda yaşayıp nimetlerinden faydalanıyorsak soyumuz ne olursa olsun hepimiz bu vatanın evlatlarıyız.
İsterse k*çına yazsın gene de bizden değil :D
Kendisini Türk hisseden herkes Türktür, siz biz yok
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Türk kürt ne farkeder, kalleş olmasın yeter 😉
Göğsünü gere gere göstersin
Bu topraklarda yaşayan herkes Türk'tür ☺️☺️
Kürt diye bir şey yok zaten onlarda Türk
bunu yapmasında bir mana vardır
ne mutlu türküm diyene :)
Yapılacak en güzel dövmeyi yapmış.
reklam kokan hareketler bunlar
Hep şov amaçlı