+1 yılMalum kuklacıların yaptığı sözde sığınma yardımı ne çok vermekle Suriye halkına, ne çok almakla Türk halkına yaradı.
Besle kargayı oysun gözünü diyenler olmuş. Hayır! O insanlar Türkiye'ye geldiğinde bunca mükafat karşısında ne tepki vereceğini şaşırdı; kimi şımardı kimisiyse hakkından fazla verilen mükafatlar karşısında "hakk'a girme" ezikliği yaşadı (muhatap olduklarıma dayanarak söylüyorum)
Diyeceğim o ki "bizden alınıp, aşırıya kaçılarak Suriye halkına fazlasıyla verilmesine halkımızın tepki göstermesinden sonra Türk/Suriye çatışması çıktığından dolayı millet birbirine düştü.
Gerçekten de hiç garipsemedim görseli. Hatta o görselde bı de sinsi çoban eksik.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılABD de yaşayan kısmı çok önemli.
00 Yorumla
Gündem konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiçbir ülkenin yapmadığını bizim ülke yaptı ne yani şimdi biz mi canavar olduk? biz üniversite okurken kyk da parayla kalıyorduk onlar ücretsiz kalıyordu. Toplum taşımaya ücretsiz biniyorlardı. Sağlıktan para alınmıyordu biz veriyorduk. Biz 1 lira burs alıyorsak onlar 3 kat burs alıyorlardı. Onlar sınavsız güzel bölümlere gittiler bizim alnımız çatladı. Resmen ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördük ülkemizde ama bu kadar şeye rağmen iyi hoştu şimdi iş göndermeye gelince mi cani olduk? 37 milyar tl yatırım ne demek? Herhangi bir getirisi ve vergisi olmadan bu kadar yardım yapıldı.
372 Yorumla- +1 yıl
Sonunaaa kadarrr ka ti li yo rummmmm
+1 yılYediği kaba pislemek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Gündem konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yallah Suriyeye desek yanlış olmaz sanırım
110 Yorumla
+1 yıllan jacoup kamılı !!! senın vatandasların sımdı su an kumsalda cadır kurmus nargıle keyfı yapıyor ıttoglu ıtt !! abd de yasayacagına gıt vatanını devletnı koru gott lalesıı senı!! yattıgı yerde gottunu yaymıs ahkam kesıyor mıllete davar senı!!! o abd ye soyle kendı alsın sıgınmacıları pezemenkk!!! hastane okul unıversıte ıs yerlerı ıstedıklerı gıbı fınk atıyorlar burda senın ınsanların daha ne ıstıyorsunuz anasını avradınıııııııı neyse senınle sonra oynıycam ben !!! rezıdans dancıng yapcam senle at agazlı senı !!!
10 YorumlaSığınmacıların güllük gülistanlık halde olduğunu düşünmek büyük yanılgı. Ne çektiklerini önceden zaten gördüğüm gibi, çalışma alanım gereği çok çok net görebiliyorum. Kimsenin düşüncesini değiştiremiyoruz maalesef. Bu konuda upuzun yazdığım bir entry vardı sözlükte ve aldığım saldırgan mesajların haddi hesabı olmamıştı o gün. Hümanist pıtırcık lafının da hastasıyımdır zira insan tarafının hatırlatılmasının rahatsızlık verdiğini görüyoruz bu ithamı yapanlarda (:
O yüzden rengimizi belli edip gidelim.00 Yorumla
+1 yılBesle kargayı oysun gözünü
Çürük tahta çivi tutmaz
Menfaati bittiyse nankörlüğüne hazır ol
Duvar yapıldıktan sonra duvarcı unutulur
Besledik büyüttük danayı, şimdi tanımaz oldu anayı
Yani Atalarimız hep uyarmış bizi biz ne yaptık dinlemedik atalarımızı...40 Yorumla
+1 yılArkadaşlar ırkçılık yapmayın, bunu yapan sadece bir kişi. "Bütün Suriyeliler aynı!" demek kadar yanlış bir şey yoktur. Mutlu akşamlar hepinize.
Çok haklısınız^^
Karikatüristin söylediği çok doğru,
o dişi olan ay bizim "suriyeliler nargile içiyor gitsinler" diyen vatandaşlarımız,
o buraya sığınıp sonra "onları çok güzel ağırladığımızı görüp (!)" kaçanlarda suriyeliler.
Bu şekilde bakarsak, çok doğru.10 Yorumla
+1 yılOldum olası arap sevmem. Nefret ediyor, tiksiniyorum. Bir arapa asla yardım etmem. Ölse bir yudum su vermem. Kaldı ki bu hainleri ülkemize aldık. Tarihte bize ihanetlerine bakıp ders almamız gerekirken hain arapları ülkemize aldık. Durun siz daha, bunlar ne sorunlara yol açacaklar. Bekleyin görün.
10 YorumlaSuriye iç savaşı öncesi gelip te Türkiye'ye yerleşen, ticaret yapan insanlara diyecek bir sözüm yok. Ancak savaştan kaçıp gelip, insanların malına mülküne, namusuna gözdiken insanları bile parçalamıyoruz. Evet, aile müessesesini ve milletleri parçalayan bir devlet var ama o da USA dır, Türkiye değil. Doğru görmüş, yanlış tasvir etmiş.
00 Yorumla
+1 yılHollanda'da Suriyelilerle alay edip köpek gibi yerlerde süründürdükleri görüntülere de karikatür çizmiş mi acaba bu arkadaş? 1915'teki arap zihniyetinin aynısı işte. O zaman arkalarında İngiliz vardı, şimdi de aynı b. kun lacivert-kırmızı versiyonu var... :)
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSuriye düşmanlığı besleyen kim varsa da Kürt, Arap, Boşnak, Arnavut vs vs kökenli.
Arkadaşlar burası Turkiye Cumhuriyeti. Suriyelilere üstünlük taslamak size düşmedi yani.
Bu Amerikan uşağı Suriyelinin de alacağı olsun. Turkiyeye gelsin insalık görsün hayvan oğlu hayvan.07 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda gördüğüm en gözlemden uzak en saçma yorum. Ayrıca Atatürk' ün medeni bilgiler kitabında o saydığın etnik kökenlerin hepsi için Türk olduklarını fakat eski baskıcı kralların zorbalığıyla asimile olduklarını yazar. Hiç bir bilgi birikimin olmadan kendini herhangi bir role sokmaya çalışma bence git bak dışarı hangi Türk istiyor suriyelileri oturduğun yerden boş kafanla bilgi türetmişsin
- +1 yıl
Ayrıca suriyelilerden rahatsız olan bir arap görmedim ben hepsi memnun
- +1 yıl
@asgardlı00 aynen kardeş hepsi Türk bu saydıklarımın. 2019 yılındayız farkında misin? Türkiyede fazlaca etnik çeşitlilik var. Bu aşikar. Ayrıca Türklerden de Suriyelilere düşmanlık besleyen var, bunu inkar edemem zaten.
- +1 yıl
Neyse dna testi yaptır öyle konuşuruz sen şimdi "safkan" Türk' üm de dersin
- +1 yıl
@asgardlı00 benim ne demek istediğimi anlamadin herhalde. Ben üstünlük kabul etmem Türk, Kürt, Arap vs bunlar benim gözümde eşittir. Anlatmaya çalıştığım herkesin kendi geçmişini unutması. Sonuçta göçmenlerin dedelerinin de başına ayni şey geldi. Bu yüzden Türkiyede yasayan farklı bir etnik kökenli birey gelip de Suriyeliye üstünlük taslayamaz. Anlatmaya çalıştığım şey bu.
- +1 yıl
Ya cidden boş yapıyorsun bu ülkeyi kurarken araplar çeteler kurup Türk avlarken Kurt, Türk, Laz, Çerkes, Boşnak Kurtuluş Savaşında savaştı farklı etnik köken diyor bir de hala bu saydıklarımın hiç birinin arasında etnik fark yok hepsi uzun zamandır bir arada ve sürekli evlilik yaptılar. Atatürk bu savaşın baş komutanıydı ve yukarda bahsettiğim sözünü boşuna söylemedi.
- +1 yıl
Ben eşeğim diyene semer vurma meraklısı çok olurmuş...
Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ay : suriyeliler.. yildizin yerinde de bizler variz.. İstanbul artik şam. Turkleri dislayip kovduklari semtler var.. aksaray vs.. ve bizi somuruyorlar.. suriyeliler tarih boyunca hainlikleri ve kaypakliklariyla taninmis bir millettir.. burada rahat rahat bu karikaturu cizebiliyorsa oldukca rahati yerinde demektir.. taş... basmış derler askerde.. ayni o hesap.. bu herifin sinirdisi edilmesi dilegiyle.. gitsin esad in yaninda cizsin boyle , goreyim erkegi.. srfsz..
01 Yorumla
+1 yılŞu an Türklerin onlara yapmak istediklerine bakılınca, haklılar be abi :) Ben "Suriyelileri denek olarak kullanalım" diyenleri gördüm. Yakalım diyenleri duydu bu kulaklar. Kalmalarında bize zarar veren şeyleri konuşalım, ama nefretimize bakılırsa karikatür haklı baylar bayanlar.
00 YorumlaGüncelleme de çok saçma konuşulmuş adam bayragimizla dalga geçiyor hala suriyelileri savunuyorsunuz hepsi ayni bokun mavisi sarisi laciverti siyahi bu zamana kadar suriyelilerden ne haberler duyduk ne apartmanda ses yapip kiracilari kaçirip kendi akrabalarini yerlestiriyorlar plajlarda timsah gibi milletin bacisini kesiyorlar resimliyorlar bedava yasiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsene 1979 babam sağ sol olayları sebebiyle almanyaya kaçak olarak gitti kalsaydı amerikadan alınan talimatlar doğrultusunda ülkücüydü kendisi solcu öldürmek zorundaydı ama o bunu istemedi şimdi aynısı suriyeliler için geçerli abd suriye yi 2 ye böldü birbirini kapıştırdı.
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimse onlara gelin demiyor aksine buraya gelmesinler istemiyoruz hem bizim bayrağı kötülemeye ne hakkı var. Kendi liderleri savaş çıkartıyor suçlusu biz oluyoruz çok meraklıysa suriyelilere ve ülkesine yaşamasın ora da nazik totosunu kaldırsın ülkesinde savaşsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeterince iyilik yaptık artık denize atma vakti geldi demekki. Bu bunun göstergesi bence. Kendi ülkemizde misafir gibi yaşıyoruz bunun gibiler yüzünden. Burası suriye değil. Hiçbiri Türk değil. Türk vatandaşlığı verilenlerde geri alınmalı. Hak etmedikleri bir kimliği taşıyolar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ulkede 8 mılyon ıssız var gencler bunalımda 37 mılyar dolar harcadık dıyıo hukumet yazık degılmı bu kadar paraya elın suudılerı bıle ulkelerınde bu kadar para harcamadı bız daha bu bayragı gorup kızıyoz ben bır turkıye cumhurıyetı vatandası olarak hakkımı helal etmıyorum hukumete gaddar degılım madem kamplarda baksaydık ulkenın her yanına beden aldık bu kadar gocmenı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkpliler şunu anlamıyor işte biz yardım edioruz din kardeşi diyorlar ama bu adamların genlerindede kanlarındada vefa denen bişe yok!!! Nankörler!!! Bak bitanesi amerikaya gitmiş ordan köpeklik yapıyor. Sırtını döndüğün anda bıçağı saplarlar. Peygamberin adam edemediği ırkı biz düzeltemeyiz. Ülkelerine dönsünler artık yeter bu kdr!!!
00 Yorumla
+1 yılsuriyeli kendince yorumlamıs ama savas var diye kucak acan turkiyeye gelip bayramda 1 ay suriye de kalmak manidar geliyor bana madem suriyede yasanabiliyor neden turkiyeye kactınız madem turkiyede yasayacaksınız adam gibi türklerin kurallarına uyacaksınız uymazsan sonucunı cizerek anlatırsın boyle
00 YorumlaKarakter genellikle genlerden gelir şaşırmadım. Bu gün Twitter’da gördüm ve kişinin profilini biraz inceledim. Türk düşmanı ve Amerika’da yaşatan bir Suriyeli.
20 YorumlaSütü bozuk it,
Danimarka'nin mültecilerin elindekilere zorla el koymasına da konuştursa ya sanatıni.
Adı Mustafa
Ama kafası ingiliz gavuru gibi
Aha da mankurt budur işte.20 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşmanın ırkı olmaz abd de yasayan türkler de var ülkemize hakaret eden hepsinin cani cehenneme biz dünyanın en merhametli ülkesiyiz tarihi en temiz milletiyiz bunların bizim için anlamı yok
20 Yorumla Beğenmiyorlarsa defolup gitsinler
Bizde kurtuluruz onlarda kurtulur
Zamanında ülkenin vatandaşından çok hakka sahip olurken canım Türkiye şimdi işler bozulunca saçma çizimler ile kendilerini acındırıyorlar.00 YorumlaGündem konusunda 491 cevap paylaştı. Ulan adamlar bizim ülkeye çöreklendiler ama biz onları yiyoruz sanki. Kendileri iitlik yapıyor, adam gibi durmuyorlar. Zaten ülkesini arkada bırakıp kaçan adamları s*keyim, kendi ülkelerine hayrı olmamış bizim ülkeye mi hayrı olacak bu deyyusların.
00 Yorumla
+1 yıl50 milyar dolar harca sonra bunu çizsinler akıl alır gibi değil.
Türkiye deki süriyeliler aynen görseldeki gibi
00 Yorumla
+1 yılSuriyeli mültecilere sosyal medya da her türlü hakareti eden, linç girişiminde bulunanların, bu soruya da hakaret dolu cevaplar vermesi gülünç olmuş. İçimizdeki nefreti dışa vurmanın adını "medeniyet müsveddeliği" olarak tanımlayabiliriz.
00 Yorumla
+1 yılBöyle karikatür çizmesi normal , çünkü devlet kabul etdi ama insanların çoğu kısmı kabul etmedi hep dışladı hep hor gördi hep ayrımcılık yaptı. maşlesef ekranlardan bunu gördük
10 YorumlaAlgı operasyonu...
Bu kadar enayilik yeter bize. Azcık da sizler açın kapınızı. Öyle bir karikatür çizmekle olmuyo. Al, besle, ülkende yer ver sonra konuş! Şimdi susacaksın!13 Yorumla
+1 yılAdi köpeklere bak sen. Benim vergilerimle yattığı yerden maaş alıyor beleşten sağlık hizmeti alıyor birde vatandaşının çizdiği karikatüre bak haram zıkkım olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan tek adam yüzünden tüm suriyelilere yükleniyorsunuz, Adamın bunu çizme amacı zaten kargaşa çıkarmak. Kendi amerikada hiç bir zaman refugee olmamış bir esad destekçisinden bahsediyoruz. Zaten Türkiyeye kaçan suriyelilerden nefret ediyor, çizdigi resimle bizi nefret ettirip kargaşa çıkarmaya çalışıyor
16 Yorumla- +1 yıl
Ulan hangi suriyeli iyi mausm bu sacma hümanistlik tavirlarinizi kendi milletinizide gösterseniz keşke suriyeliler geldiginden beri ülke ateş yeri heryerden şikayet geliyor kaç evladimizi öldurdüler kac bacimiza taciz etmeye kalktilar senin abin kuzenin araplarin ulkesinde şehit olurken onların enikleri plajda nargile icip bacına yavşiyorlar hala gelmişsiniz onlaru savunuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@kimeor1 Belliki olaya önyargısız bakamıyorsun. Ilk olarak herkes savaşmak zorunda degil. Ikinci olarak, her ülkenib taciz edeni, sapığı , psikopatı veya katili olur. Bu bahsettigin olaylar zaten suriyeliler gelmeden önce de oluyordu. O yüzden bütür sureyililere genelleme yaparak konuşman saçma ve alakasız. Birde şu var böyle yorumlar yapan insanlar kalkıpta avrupa birligine neden giremiyoruz diye konusmasın, çünkü avrupa birligine göre de biz suriyeliyiz ve onlarda senin gibi dusunuyor.
- +1 yıl
Boş konuşma canım Sizdeki bu Arap Yalakaligini anlamiyorum Ulan akrabani yolda görsen selam vermemek için yolunu uzatirsin askere gitmemek için liseyi ünvi 10 okuyan adamlar kalkip elin arabini savunuyor olay tek adamla bitmiyor CAHIL bu nasil mantik önceden de oluyordu diye bir mantikmi var sen ne canım cıktın ya gizli kullanıcı birde canım şuana kadar adam akkili ekmeginde suriyeli yok bedava yaşiyorlar senin babanin vergeriyle yasiyorlar senin baban dükkan borcunu nasil öderim niye iş yapmiyor bu dükkan diye kara kara dusunurken onlar bedava dukkan işletme açiyorlar vergisiz sen binbir zorlukla ünv okurken üstelik kyk borcu da var onlar bedava sınavsız giriyorlar kazaniyorlar biz iş bulamuyoruz adam iş yeri açiyor ve türke iş vermiyor yabanciya iş vermem kendi milletime veririm diyor adam sen hala gelmis gerzeklik yapiyorsun arap iti
- +1 yıl
Bu kadar da arap yalakasi olunmaz hümainst olucaksan kendi milletinden başla adamdaki beyine bak ya öncedende suç vardi diyor suriyeliler geldi geleli tecavuz hirsizlik öldürme cinayet hizla arti be adamlar kendi topraklarımizda rahat vermiyor kaç çocugumuzu topraga verdik kaç hayvani öldürdiler zevkleri için boş gevezelik etme
- +1 yıl
Asil senin şu gereksiz tavırların saçma suriyeli leri koruma çapan saçma Cahillik zaten her millete sapik katil olur kelimen ergen oldugunun kaniti ulan bu bir yazgimi heryerde olur nedir onlar geldi geleli huzur kalmadi be vatanda sapiklik cinayet arti adamlar komando bicaklariyla geziyorlar satırlarla birbirlerini kesiyorlar daha şimdiden kafa kesmeye başladilar gelmiş gerzeklik ediyorrsun be
Cevap sahibi+1 yıl@kimeor1 kardesim suriyeliler vergilerinle mi yasiyor saniyorsun, avrupanin verdigi para fonu var, daha fazlasini vermeleri gerekiyor ama veremiyorlar cunku, anayasamizda suriyelileri refugee olarak gormuyoruz bilmedigin cok sey var
Bütün suriyeliler böyle düsünmese bu sekilde resme dökülmezdi k. bakmasinda bu ülkenin evladi onlarin topraginda sehit duserkwn onlar burda keyif yapiyorsa bunuda cekecekler
00 YorumlaVefasızlar. Bir keresinde bir yakınım suriyelilerle konuşurken suriyeliye biz sizin durumunuza düşseydik siz bizi alır mıydınız demiş adamda biz sizi niye alalım ki aptalmıyoz demiş
00 YorumlaEline sağlık, duygularımıza tercüman olmuş. Doğru bir çizim.
Türkiye burası, kimsenin g*tü başı ayrı oynamasın. Hiçbir devlete millete benzemeyiz biz. [C*]00 Yorumla
+1 yılbu çizimin sahibi amerika'da yaşayan bir suriyeliymiş, adamın bir provokatör olduğu kesin. çok yanlış ve talihsiz bir çizim, bizim buradaki suriyeliler umarım katılmıyordur buna ne diyeyim.
00 Yorumla
+1 yılBe mına koduğum suriyelisi. Amerikadan ahkam kesmek kolay.
O en önde ki adamın ne işi var Türkiye de. Gitsin savaşsın ülkesinde. Senin ne işin var Amerika da diye sorarlar adama..16 Yorumla- +1 yıl
@Kekre__ kendi ülkesine karşı savaşıyor.
- +1 yıl
@Kekre__ niye savaşayım bir sürü sebep yok savaşmak için. Vakit kaybı.
- +1 yıl
@Kekre__ benim dediğim olmadı ama yine de sen bilirsin.
+1 yılbuna gereken yapılacaktır bu nedir biz canavar mıyız bide gitsinler bakalım avrupaya avrupalılar ne yapacaktı bunlara nankör bunlar yediği tabağa sıçan millet
00 Yorumla
+1 yılizmitte sıradan bir pastane
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu gorunce aklima bir bakkal geldi 10 tllik sigarayi suriyelilere 30 liraya kaktiran 😄
İsrail araplara saldırmayınca : Ottoman kötü olmak ottoman bizi kullanmak ühühühühühü
İSrail araplara saldırınca : Türkler bizim gardaş yardım edın bıze ühühühühü00 Yorumlasimdi buraya birsey yazardim ya ban yerim. Şerefsiz evladı 1. bu amerikan bayragi degil uzerinde degisiklik yapamazsin hele karikaturize etmek nedir. 2. Lan ne hain adamsiniz alayini postalamak lazim.
00 Yorumla
+1 yılSktirsin gitsinler lamk sen gel bir de Türk halkına sor ne çekiyor bu itlerden. Defolup gitsinler ülkelerine 🤬🤬🤬🤬
10 Yorumla
+1 yılNe zaman ülkeye girmeye çalıştınız da biz bu şekil de davrandık. Zaten kendi ülkemizde mülteci biz olduk çizdikleri şeye bak reziller.
10 Yorumlaİllaki olacak bunlar olmasa olmaz aldırış etmeyiz
Adam abd de yaşıyor
Dönsün ülkesine köyüne geri gitsin10 Yorumla
+1 yılvatanını savunmak var iken niye türkiyede keyif yaptıklarını sormak lazım
20 YorumlaS*ktirsin gitsin yapacağı karükatüre... Ulan buraya geldiler huzur bırakmadılar ülkemde suriyeli istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz abd den aylık ücret karşılığı satılmış 😡 ona öyle bir karikatür çizerimki kendini birebir içinde görür 🥊👊🏻
00 Yorumla
+1 yılDua edeceğine bir de hakaret ediyor. İste bunlar nankör. Avrupa gibi almayacaksin ülkene boyle konuşuyorlar mi
00 YorumlaGündem konusunda 818 cevap paylaştı. Türkiye olmasa gidicek yerleri yok bunların. Ne avrupa istiyor bunları nede ırkdaşları olan araplar istiyor herkes postayı koymuş bunlara.
00 Yorumla
+1 yılbir suriye vatandaşı, ülkesini katleden ülkede yaşıyor. böyle bir karikatürü paylaşmasını yadırgamamak lazım. gurursuzluk kanına işlemiş.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın be kardeşim yanlış yaptık. Sizi yatağımız da beslememiz gerekiyordu.
Umarım bir an önce defolursunuz00 Yorumla
+1 yılAmerika'dan klavyeyle sallamak, algı yapmak çok kolay. Gelsin de yüzümüze söylesin bakalım. Besle kargayı oysun gözünü misali.
00 YorumlaSende onunla beraber mi çalışıyorsun, bu adamın biri karikatür yapmış bende öyle paylaşım ayağı değil hani
00 YorumlaErkek denen mahluk yine önde kaçıyor anne topuk çocuk gelir bir ara bunların zihniyetinden ne olur nankör herifler
00 Yorumla
+1 yılNankör aşağılık bir millet olduklarını biliyorduk zaten.
Çatır çutur yedikleri haklarımız zehir zıkkım olsun.00 YorumlaGündem konusunda 613 cevap paylaştı. Onun haddi değil bu tür paylaşım cevabını alır yakında. İt sürüsü. Çok istiyorlarsa onlar alsınlar görelim ne ler oluyor o ülkede.
00 Yorumlagelmeyin o zaman abi :D gezmeyin beleşe heryeri. almayın yattığınız yerden maaş :D bunları hiç konuşmuyolar ama :D ya boşuna demiyolar deveye diken insana dürten diye. madem böyle düşünüyolar neden dönmüyolar acaba "memleketlerine"
00 YorumlaBu karikatürü, onları kabul etmemek için ülkemize para veren avrupa ülkelerine çizecek bir cesareti olmadığını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel düşünmüş sıkıntısı olan meydana çıkıp bir protesto falan yapsınlar bir şey deneyeceğiz
10 Yorumla
+1 yılİstemiyorum onun karaikatürü sadece defoluğ gitsinler
10 Yorumla
+1 yılSavaştan kaçan ödlek bir millet o bayrağın değerini nerden anlayacak madem Türkiye gerçekten böyle davranıyor defol git sana hangi avrupa ülkesi kapı açmış insanlık yaparsın böyle yaparlar.
00 YorumlaSuriyede bim kartı ekmek kartı varmıymış vergi alınmıyormuymuş birde onun karikatürünü çizsin bizim halkımızdan daha iyi durumu çoğunun bizim haklarımız daha az
00 Yorumla
+1 yılonlar bizi yedi hey yavrum hey. Virk vırk dogurup çoğalıyolar yakinda bizim nüfusumuzu geçerler
00 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat