Güncellemeler
+1 yıl
Biliyordum böyle insancıkların gelip sorumu anlamayıp hemen üstüme tutuşacağını… ben bayrağın öneminden değerinden bahsetmiyorum tasarım üzerine konuşuyorum anlama kapasitesine sahip olan insanlar cevap versin sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tasarım? Dkdölss tasarlandı mı sanıyorsun sen Türk bayrağı
düşünülmeden araştırılmadan sormak için sorulmuş cevaplamak bile zaman kaybı utandım adına
O zaman cevapla da öğrenelim neymiş doğrusu. Ben tasarımından konuşuyorum öneminden değerinden değil
tasarım olduğunu kim söyledi 😄
Ne yani değilmi
her şey tesadüf değil :)
Anlatır mısın merak ettim. Kendi kendine oluşacak değil ya
benden değil git tarih kaynaklarına bak araştır demiştim zaten ilk
En mantıklı konuşan sen oldun teşekkür ederim bakıcam şimdi
Paşam nasıl tasarım istetsiniz o bayrak için cok kan aktı
Saygım var saygısızlık edenide vururum ama tasarım olarak beğenmiyorum
Komıksın
Almanyada yaşıyorum ben buranın bayrağı bile daha güzel
orada YAŞA AWK
Ksıkanma
Ya Bi sg git awın oğlu
Ağlatırım böyle işte seni
İmkan verilse buraya f16 gibi uçarak gelirsiniz yalan mı şimdi gelmiş burada bana türk milliyetçiliği yapıyorsun
ee bize ne
Sana sormadım zaten işine bak
soru sormamissin zaten karsim isim bu sorulara gorus atmak
Yani benim gibi olan var mı onları merak ettim
Sevmiyorsan giiit?
Nereye gidicem? Zaten yurt dışında yaşıyorum. Profilimde almanya bayrağı var çünkü onun tasarımını daha çok seviyorum
suriyeye gidebilirsin
Araplardan da nefret ederim ıyy
Aen onlara layiksin gotu boklu
Senin kapasitene başlarım şimdi 😂
Olduğum yerden memnunum ama gördüğüm kadarıyla sizin suriyeyle farkınız kalmamış yılda 1 defa trye geliyorum havalimanından indiğim gibi türk insan bulmak zor
Canım bende Almanyadayım
Tamam o zaman sende türkiyeye git madem türk bayrağını çok seviyorsun tasarımını ne diyim sana
Gitmeyeceğimi kim söyledi
Temelli değil ama kalıcı git ben nasıl sevdiğim bayrağın altında yaşıyorsam şimdi sende sevdiğin bayrağın altında yaşa
Benim adıma daha neleri karar vermeyi düşünüyorsun?
Demek ki bayrak sevgin bu kadar yeterli değilmiş….
Ben almanya bayrağı altında yaşamaktan mutluyum ve burada doğup büyüyen biri olarak kendimi alman gibi hissediyorum milliyetçiliğin çoksa git türkiyeye
Canım türkiyeye gideceğim yazmadım mı az önce? Sana almanyanın bayrağının anlamını burada bana almanaca anlat desem anlata bilirmisin almanyanın gururu 😂
Sen türk bayrağının anlamını anlat da ben anlatırım.. tamam o zman gec kalma erkenden gitt
Türk bayrağının anlamını semde biliyordum hani? Allah aşkına bi kes yaaaa sen bırak almanyayı rüyanda bile kendini almanyada göremessin. Türkiyenin sadece birşeyini beğenmeyen varsa yallaaaaah suriyeye gidebilir hain velet
Was meinst du? Ich meine das ernst. Ich spüre, dass du Sorgen hast. Ich befinde mich in Deutschland. Ich rate dir dringend, zum Arzt zu gehen. Du hast auf meine Frage nicht geantwortet.
Bağırarak soruyorum neden hala sorumu yanıtlamıyorsun? Anlamdan kastim mana değil kıymetinden bahsediyorum
Bırak bu ayakları öyle bir kopyalamıssın ki büyük küçük virgül nokta hepsi olması gerektipiği gibi ama türkce yazarken bunları yapmıyorsun 😂
Ich warte
Auf?
Ich kann nicht mehr. Mir ist langweilig. Das ist genug für heute. Pass auf dich auf. Tschüss
Acıdım sana, ciao
Hahaha türkçe yazmak için klavye değiştirdiğimi ve hızlı yazarken bazı harf atlamaları yaptığımı tahmin edemiyorsun değil mi? Her zaman şimdi ki kadar yavaş yazmıyorum çünkü kimse yavaş yazılacak kadar değerli değil benim gözümde. Neyse güle güle ablacım.. Gesundheit🤷🏻♂️
Birde mümkünse bir daha yazma bana zaten yarın tüm boşşş yorumlarınızı silecegiğm
Senin beynin boş
Neyse güle güle ablacım ve sonunda Gesundheit ne alaka? Almancada birisi hapşırdığı zaman gesundheit denilir 😄
Şaşırma ifadesi olarak kullanmadım beni o kadar güldürdün ki gül gül öldüm burada ondan 😂😂 long live sister al sana ingilizce
Sanada gesundheit kardeşim
👍🏻👍🏻😂😂