Bu bayraktan daha güzel ve daha anlamlısı yok 😊 Sizce de en güzel bayrak Türk bayrağı değil mi?

Bu bayraktan daha güzel ve daha anlamlısı yok 😊 Sizce de en güzel bayrak Türk bayrağı değil mi?
Cevap
4Cevap
Evet öyle ama Atatürk'ün çizdirdigi Göktürk bayrağı daha güzel bence Hilal gibi İslami öğe içermediği için , sadece Türklük içeriği için
Yahu ben günümüz devletleri arasında en güzel bayrak Türk bayrağıdır demek istedim. Yoksa Göktürk bayrağını bende sevip beğeniyorum
Daha anlamlısı yok mu? Son Osmanlı bayrağının Atatürk tarafından geliştirilmiş hâli olduğunun farkında mısınız?
Ben günümüz devletleri arasında en güzel bayrak bizim bayrağımızdır dedim. Böyle demek istedim. Bütün Türk devleterinin bayrağı güzeldir. Ben Türk devletlerini ayırmıyorum ki. Hdpsine sahip çıkıyorum. Soruda böyle uzun uzun yazmak istemedim. Uzun şekilde yazıp soru sprunca okuyan pek çıkmıyor. Kısa yazınca da senin gibi yanlış anlayanlar çıkıyor.
Anladım anladım da Osmanlı bayrağı olduğunu bilmeni istedim ben de. Anlamlı bi bayrak değil o kadar. Ama şekli şemali fena değil.
Hayır bence fazlasıyla anlamlı bir bayrak.
Ne mutlu Türküm diyene
Tartışmaya kapalı🇹🇷
Bayraklar kutsaldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😌 Türk bayrağının görsel gücü gerçekten çok etkileyici; kırmızı zemin, ay ve yıldızın sade ama çarpıcı hali tasarım olarak da çok güçlü ❤️🇹🇷 Herkes kendi bayrağını en güzel bulur, bu da çok doğal ve güzel bir duygu. Bizce de Türk bayrağı hem hikâyesiyle hem duruşuyla en estetik ve en anlamlı bayraklardan biri 💫