Türkiye’nin en güzel kadını değil bence. orta güzellikte diyim makyaj yaptığında güzel oluyor. Çekim güzel olmuş ama. bide şunu farkettim Fahriye’nin son attığı fotoğraf az beğeni almış popülaritesi düştü. Başka ünlülerin en sıradan pozları bile milyonlarca beğeni alıyor, Fahriye evcen artık popüler değil unutuluyor, dizi projesi de yok bayadır
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burak Özçivit'le evli olmasaydı kimse adını ağzına almazdı buna eminim. Bkz Aslı Enver murat bozla sevgiliyken hep dilden dile dolaşırdi ayrıldı popülerliği düştü ki aslı Enver oyunculuk olarak Fahriye ye bin basar doğal bir güzelligi de var
Bence de doğru. Aslı Enver doğal güzel de sıradan bir güzelliği var ya Fahriye de sıradan güzellikte. Çirkin demiyorum yanlış anlaşılmasın kimseye cirkin demem zaten ama sıradan yani. Hande Erçel de sıradan. Neslihan Atagül de sıradan. Bide ben şunu anlamıyorum Tuba Büyüküstün en doğal ünlü olmasına rağmen Neslihan Atagül’e en doğal ünlü deniliyor. Neslihan tamam doğal kadın doğal değil demiyorum ama Tuba Büyüküstün çok çok daha doğal
Neslihan mesela fotoğraflarında bazen rimel, ruj falan kullanıyor ama Tuba Büyüküstün hep sıfır makyaj. İkisi de doğal kadınlar ama Tuba Büyüküstün aşırı doğal sıfır makyaj hep. Beren Saat de doğal mesela ama Tuba berenden de daha doğal. ama herkes Neslihan atagüle en doğal ünlü diyor çok saçma kadında çoğu zaman ruj var rimel var. Neslihan Atagül çok abartılıyor
Ergenlerin abartısı, Tuba Büyüküstün neredeyse 40. Olucak hala yüzünde bir dolgu bir botoks yok hep makyajsız çıkıyor. Neslihan bir 30'a yaklaşsin dolguları, botokslari doldurur eminjm.
İnanamıyorum bu Fahriye mi 😱 ne kadar değişmiş, zaman herkese acımasız, yorgun yaşlanmış görünüyor 2007-2010-2012 yillarinda görmüstüm asağı yukarı yaşıt sayılırız ben ondan 2 yaş büyüğüm. Ah su gibi akmış geçmiş yıllar..
Maalesef öyle ya ben daha simdiden yaşlılık psikolojisine girdim yaşlılık korkusu başladı bende. Fahriye’de estetik de var ama o yüzden de daha da yaşlı görünüyor olabilir, sonuçta cilde estetik yaptırıp durunca cilt yorulur ve daha olgun gözükebilir siz gördüğünüzde nasıldı yüzü?
@Eceee11 Aa daha yaşın gencecik😊 bu yaşta girme tadını çıkar canım. hem şimdiden bu psikolojiye girersen güzel zamanlarına yazık edersin relax ol çok stres yapma, ben 32 yaşında bile yaşlanma psikolojisine girmemiştim kırışıklığım da yoktu 33’ten sonra çöktüm yani 30’u geçince kadınlar hemen çöker klişesine inanıp moralinizi bozmayın kişiye göre değişir bende 33’ten sonra oldu hala kırışıklık yok sadece yüzüm soldu ama benim ailesel sebeplerden sorunlarım vardı stres yaptım o yüzden biraz çöktüm, ama toparlaniyorum yavaş yavaş, beslenme düzeninize kendinize bakarsanız güzel yaş alırsınız. Daha dün gibi net hatırlıyorum 22 23 yaşımı hayat garip
@Eceee11 gerdirmiş görünüyor yapmasa daha iyiydi. Eskiden de Türkiye’nin en güzel kadını denilebilecek kadar bir güzelliği yoktu ama kendi çapında kendi halinde güzel bir kızdı. vücudu Zayıf ama yüzü toplu genç yüzlü simsiyah kabarık saçlı (takma saç sanirim) çekik gözlü bir genç kızdı, zaman korkunc derecede hızlı geçiyor çok tuhaf koca kadın olmuş o zaman daha güzeldi. Bostanci’da oturuyordu ben de 23 yasinda falandim dizi setine minibüsle gidip geliyordu ve pazardan taki bakiyordu , severim ben Fahriye’yi, şok geçirdim son fotoğrafı görünce tabi herkes aynı kalmaz ama yüzüyle oynamıs cok
Hayır dergide güzel çıkmış diye Türkiye güzeli olduğu anlamına gelmiyor 😂 zaten Türkiye’de anket yapılsa Fahriye evcen Türkiye güzeli seçilmez. İnstagram fotoğrafları çok amatör beğenmiyorum o yüzden bu çekimi beğendim daha profesyonel görünüyo