- Hamilelik pozlarından sonra bir çok kişi Türkiyenin en güzel kadını dedi gerçi Mine Tugay da Türkiye'nin en güzel kadını diyen bir hayli fazla ama Fahriye ye de fazla sizce de öyle mi?

bir kızın en güzel yaş aralığı 16-21 dir. fehriye evcen ilk yaprak dökümü dizisinde gördük. 18 yaşlarındaydı ahım şahim biri değildi sonra burnunu vb estetik yaptırdı. ama yine benim açıdan güzel değil, zaten internetten okuyorum yok türkiyenin en güzel 50 kadını, hepsi yalan birileri menfaat ve çıkarlara göre yayınlıyor. daha güzelleri var ama arkalarında kimse olmadığı için ekranlarda göremiyoruz.
Değildir efendim. Tama güzel kadın ama "En" güzel denilemez çünkü güzellik görecelidir yani kişiden kişiye algısal olarak farklılık gösterir ve Türkiye'de yaşayan milyonlarca kadını tek tek değerlendirmedikleri için "En" güzel kadın değildir.
Cevap
10Cevap
Değil. Bu kadının estetikli hali böyleyse estetiksiz hali ney acaba
Estetiksiz çok çirkindi burnu patlıcan gibiydi
güzel değil ya
şu an bile değil güzel fotoğraflarda aşırı shop yapıyor çocuğuna bile shop yapmıştı
🤣🤣🤣😂😂
Fahriye Evcen güzel olabilir ama Türkiye 'de ondan daha güzelleri var
Buçe Buse Kahraman gibi tek geçerim bu kızı
Turkiyenin en güzeli değil de güzel kadın ama çok itici ya bir türlü ısınamadım
Hayır, güzel ama abartılacak düzeyde değil. Fahriye Evcen'e benzer birçok kadın var ülkede.
gayaet normal bi kadın aynısından 500 tane bulursun mekanlarda bi dolaş
Bi Tuğba Üstün etmez. Fahriye sadece gülerken güzel.
Gülüşü bana korkunç geliyor ağzı kocaman
@Unhappygirlll hemcinsin olduğu içindir. Erkek gözü ile gülüşü güzel
Beren saat 'i günahım kadar sevmiyorum ama gülüşüne hayranım çok tatlı ve güzel buun kahka şekli güzel ama gülünce yüzü canavara dönüyor
@Unhappygirlll Evet onunda gülüşü güzel.
ne demezsin çok sinsice gülüyor
Buçe Buse Kahraman bu kızı tel geçrim
fahriye 1 bergüzar 2 benim gözümde çok güzeller
Hayır ya bayılıyorsunuz abartmaya 😃
Ben güzel bile bulmuyorum şahsen botoks torbacisini 😂
Güzel kadın da daha güzeller var ya, çok ön planda olduğu için belki de en güzel olaraj düşünülmekte
Bu kadın biraz fazla abartılıyor
En güzel diye bir şey yok bence çünkü güzellik özneldir
Çok güzel bir kadın ama en güzel mi, bilemem.
Seksapelitesi yok sanki Fahriye bekarken mesela onu görüp aklına onunla ne olunur dedin mi? Bence seksi değil ama kadınsı havası var
Cekci olmak baksa seksi değil soğuk odun gibi
İyy nesi seksi tam kalas baya yoklukta olduğun belli
türkiyenin en güzel kadını sensin knk
Çok güzelim olabilir aslında
Kahin misin beni görmeden çirkin bulacağını düşündün
Benim önsezim de senin çirkin maymun gibi bir şey olduğunu söylüyor 😂
Senin düşüncen de şok s2kimnde 😂😂 yakışıklılyim diyenler hep maymun gibi nedense
Guzellik goreceli bana gore degil
Güzel kadın Allah sahibine bağışlasın
Bence öyle
Özellikle erkeklerin bu düşüncesi çok saçma misal öyle diyelim ki değil kadın evli başka adamın kadını sana ne faydası var ezilikk bu hadi kadınlar dese tamam 😂
Kadınların demesi daha saçma. Çünkü güzellik erkeklere göredir. Kadın erkeğin gördüğü gibi göremez. Güzel derken de bana bi faydası var diye demiyorsun bunu zaten. Güzel gördüğünü söylüyorsun.
Tamam da İsterse kaiant güzeli olsun sananee ! Asla senin olmuycak elini bile süremezsin erkekelr b*Ka bile güzel diyor kadınlar daha detaycı onların demesi dsha mantıklı
Yav benim olmayacak birine güzel diyemiyor muyuz? Benim olmayan herkes çirkin mi? Bu nasıl bi kafa lan böyle 😂
Güzel demek başka en güzel demek başka senin en güzel dediğin kişi senin kadının olmalı senin gibi ezik biriyle kimse evlenemez sevgili bile olmaz zaten
Çok saçmaladın. Uğraşamam senle
Eziksin
Sensin ezik
Şahsen ünlü kadına en güzel diyen ezik mall erkeğe selam vermem bundan çok daha güzelleri dolu sende biliyorsun ve sana bakmazlar farkındasın
Hayir sen niye bu kadar laf ettin onu anlamadım 😂
Mallara tahammülüm yok şu kadını makyajsız görsen korkarsın ya da estetiksiz görsem Ezik
Çok tatlısın 😄
Hayır
Daha güzelleri var
Bence serenay mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?