Buzznet adlı internet sitesinin "Dünyanın en güzel 30 kadını" başlığıyla açtığı oylamanın sonuçları belirlendi. 7 milyon insanın oylarıyla belirlenen "Dünyanın en güzel 30 kadını" listesinde Fahriye Evden 9'uncu oldu. Listenin ilk 10'u şöyle: 1. Beyonce 2. Priyanka Chopra 3. Taylor Hill 4. Emma Watson 5. Dakota Johnson 6. Hillary Clinton 7. Margot Robbie 8. Angelina Jolie 9. Fahriye Evcen 10. Alexandra Daddario "Dünyanın en güzel 30 kadını" listesinde 9'uncu olan Fahriye Evcen'i siz güzel buluyor musunuz?
"Dünyanın En Güzel Kadınları" listesinde yer alan tek Türk Fahriye Evcen'i siz güzel buluyor musunuz?
Umarım 6’daki hillary clinton bildiğimiz clinton değildir :)
Fahriye evcen de çok güzel bir kadın denilecek kadar güzel değil bu arada. Güldüğü zaman bambaşkalaşabilen bir kadın ancak sesini güzel bulmuyorum, maskülen bir tarzı var gibi.
Listeye bakinca cok ciddiliye almamak gerek, sıkıyorlar FHM, maxim gibi Dünyaca ünlü dergiler de adini gösterisin! Hayir güzel bulmuyorum burnu çok kötü
Güzelliğini bilmem ama karakteri hiç yok. kendisini yüksek görmeler milleti alcaltmalar. bir haftalar egolar. kendisini ünlü diye herşeyin merkezinde üstünde sanıyor. gecen bile bunlara dair haberler çıkmıştı. severdim ama artık nefret ediyorum.
Çok güzel bir kadın beğeniyorum fazlasıyla. Ama kesinlikle aşırı bir estetik var yüzünde doğal bir güzellik olduğunu düşünmüyorum şu an için bu halinin. Oynadığı eski bir dizide ki haliyle karşılaştırılınca gerçek bariz ortaya çıkıyor.
Bence o kadarda güzel değil ama güzel çünkü allahın yarattığı herşey güzeldir ben allahın yarattığı herşeye sevgiyle saygıyla terbiyeyle ve insanca yaklaşırım
Güzel kadın haketmiş ona laf yok ama kendni beğenmiş diye duydum kaprisi çokmuş mütevazi değilmiş. Keşke karakteride yumuşak olsaydı o zaman 10 numara 5 yıldız olurdu🤓
burnumdan baloncuk falan çıkar mesela 🤢ağzımdan salyalar 🤮 yerde bacakları açar otururken ellerimle bacaklarımın arasındaki boşluğa yani yere vururum arada.☺️☺️☺️
En İyi Cevaplar