Biri Fahriye Evcen Türkiye'nin en güzel kadınıdır aksini iddia eden etmesin! Demiş sizce de öyle mi?

Bana kalırsa güzel kadın ama şimdi Allah var buna güzellikte 10 tur atttircak çok kız var Ülkede. Abartılcak kadar güzel gelmiyor bana
Biri Fahriye Evcen Türkiye'nin en güzel kadınıdır aksini iddia eden etmesin! Demiş sizce de öyle mi?

Bana kalırsa güzel kadın ama şimdi Allah var buna güzellikte 10 tur atttircak çok kız var Ülkede. Abartılcak kadar güzel gelmiyor bana
Güzel ama en güzel değil
Hatta türkiyenin en güzeli o bildiğimiz ünlülerde değil sokakta bazen denk geliyorum yok böyle bişey diyorum
Yani bu ünlülerin öyle bi albenisi yok
Cevap
2Cevap
Aslı Tandoğan tekler.
güzel bulmuyorum. o kadar kariyeri var evlendi iki çocuk yaptı bos boş oturuyor
Deniz akkaya varken çok ayıp olur
O ne be yaşlı ülkede onca gencecik kız varken örneğe bak 😄
Git başımdan gizli deniz akkaya şarap gibi kadın benim ergenliğim ne güzel karesi olur kadın erkeğin teninde ne yapar onunla öğrendiydim
Kanka artık buruşuk muşamba oldu ya o eskidendi
Yav ben çok mu gencim allah allah illa konuşturcanız adamı yav
Yaşın 31 ise ona göre baya gençsin
Ablam senin amacın ne bana güzwl birini mi ayarlıycan şimdiden sòyleyeyim fahriye olmaz adını sevmiyom bakışları sinsi
Fahriye bende beğenmem zevksiz insanlar beğeniyor genelde. Evet sinsi ve içten pazarlıklı biri gibi
Güzel birini bulirsan üç kez digi digi digi de ben gelirim kendine populer davran
Abartılmış
Bu ülkede bu kadına güzellikte 10 tur attıracak bir kadın göster saçımı sıfıra vurduracam mk
Dolu, a101 de bile var. En büyük örnek ünlü isim vereyim Pınar deniz, Pelin akil bin basar buna
A101 ne alaka mk bir tane ergen A101 kasiyerleri güzel dedi diye güzel olmuyor İstanbul'da yaşıyorum bir tane bile yüzü fiziği güzel a101 çalışanı görmedim
Pınar deniz pelin akil olabilir ama halktan birinin bundan daha güzel olabileceğini sanmıyorum
Ben gördüm, Rus gibiydi bebek gibi yüzüne kız halimle baka kaldım üstelik Fahriye Evcen yüz nakli oldu Estetikle halen aşırı güzel değil burnu patlıcan gibi gözler çekik ciks zevkin çok kötü kanka
Abartma istersen...
Öyle ama Gözlere bak yok gibi çekik, burnu patlıcan gibi halktan bundan çok daha güzel kız dolu spor salonu, cafelere gitmediğin belli asosyal seni
Aynen kanka gitmiyorum ben a101 çalışanları daha güzel tamam 🤣
Bu kadın cidden güzel değil. Cidden bak sadece bakımlı
Tm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?