O listede Hadise'de var İnternetteki the richest adlı site dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı ülkeleri sıraladı. Sonra da bu ülkelerin yerlisi olan ünlülerden örneklerle konuya açıklık getirdi. Sitenin sıralamasında Türkiye 14'üncü sırada yer alıyor. Türk insanının güzellik söz konusu olduğunda kendini küçümsediğini belirten site ünlü şarkıcı #Hadise'yi de Türk güzelliğine örnek olarak gösterdi.Hadise'nin uzun saçları ve düzgün fiziğiyle Türk güzelliğinin iyi bir örneği olduğu belirtildi. Uzun saç mı? Biz başka Hadise mi görüyoruz acaba..
Bence güzellik olarak başak bir ünlü olabilirdi. Siz ne düşünüyorsunuz? Beğeniyor musunuz? Sizce hangi #ünlü örnek olarak gösterebilirlerdi? Tamam sustum!
O listedeki en güzel Türk: Hadise! Hadiseyi beğeniyor musunuz güzellik olarak?
hadise mi? tamam gençken güzel kadındı ama ünlendikçe maymuna benzedi yüzü makyajdan geçilmez oldu. tuba büyüküstün hande erçel filan örnek verilseydi daha yerinde olurdu
Hadise mi.. rabbim affetsin ama, kendisini her gördügümde tiksinti duyuyorum.. badana makyaji, sisman vücut.. binlerce güzel kadin var türkiyede. Bu kadin hatta cirkin ünlülerde basi ceker. tövbestagfirullah
Yawww neresi güzel bunun.. Yüzündeki boyayı söksen ne olduğu ortaya çıkıyor Türkiyede yaşayan ondan kat ve kat daha güzelleri varken... Makyajla güzel olana güzel demek... Peehhhhhh
Hadise yi hiç sevmiyorum sesini sanatını müziğini sevmiyorum abi açılıp saçılarak bir yere geleceğini sanıyor ki gerçi geldi yani ama sevenleri var demek ki bir şey diyemem bergüzar korel beren saat olabilirdi
Hadisede Türk tipinden ziyade avrupadaki ünlülere benzer tip olması gözlerine daha yatkın gelmistir bu yüzden onu begenmislerdir.. Türkiyedeki güzellik kavramına uyduğunu sanmıyorum bize sorsalarmıs ya :D
Boya badana yapılmış bir suret, ışıltılı takılar ve kıyafetler ne zamandır güzellik oldu? Bir kova su dökseniz neredeyse eriyecek kadar yapay bu kadın...
Ülkedeki en overrated kadınlardan biri bana sorarsan. Ünü arttıkça avrupai havasını bırakıp çiğ sarı saçları, apağır makyajı, Beyonce'den aparma tarzı ile vasatlaştı.
Roberto carlos gibi bacaklı orantısız vucudu kilosu ozenti olması Beyonce kendimi göstermeyi seviyorum diyor hadise de aynisini kuruyo cümlenin aynısını ünlü olmayan ondan kat kat güzel Türk kızları var sisirmeyin şunları
Hadise en güzel Türk değildir elbette ama tipi tam türk tipidir. şimdi türk güzelliğine örnek olarak kalkıp da Avrupai tipi olan birini koyacak değiller ya.
hadise ne ya küfür gibi sdfjsj oyunculardan örnek verselerdi ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Var guzeller iri gozlu dolgun dudak belirgin elmacik kemigi olan guzelik standartlarina uygun cok guzelimiz var medyatik olmuyan Benim kuzenim kiz turkan sorayin kopyasi gibi
En İyi Cevaplar