Oyunlara en çok ilgi hep erkeklerden gelmiştir. Ancak artık durum biraz farklı... Norveç'in kadın başbakanı bile mecliste Pokemon Go oynuyorsa teknoloji salgını kadınlara da sıçradı diyebilir miyiz?
Norveç'in kadın başbakanı mecliste Pokemon Go oynarken yakaladı! Sizce gamer kadınlar çoğalıyor mu?
Arkadaşım Norveç Medeniyet ülkesi, Suç Oranlarının ve Adli olayların Minimumda olduğu Zengin Ülkelerden, Kişi başına GSMH ile Dünyada İkinci sırada Dert yok Tasa yok... Yazık Sıkılmış... bırak oynasın kadıncağız...=)
bu devirde millet vekili olacaksın arkadas anca çanak büyütüyolar. Oturarak 10bin tl cebe indiriyolar hakkimizi yiyolar nalet olsun kapitalizm sistemine
adamlarda pkk yok, feto yok, ışid yok, yobaz yok, tayyip yok. polis katledip serbest bırakılan zengin piçleri yok, kafalar rahat tabi. laf olsun diye meclise geliolardır.
Norveç dediğin ülkede bana bir sorun bulsana ya... Kafaları rahat başkanı da oynar başbakanı da oynar sokaktaki çocuğu da oynar. Çünkü bunun için zamanları var. Çünkü her şey yoluna.
herkesin havasi tavan etmis bakin "pokemon go oynayanlar gamer mi olur" "o oyun berbat igrenc kim oynar onu". ona bakarsaniz sizde burda sorulara cevap veriyosunuz profesörsünüz sanki
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Oynadığım oyunda kadınlarda var. Bir Türk guildindeyim ve TS de bazen kafamız şişiyor. Pvp de dedikodu yaparken, bizim hatamız yüzünden ölürlerse azarlıyorlar hahahahahha
Şimdi daha iyi anliyorum avrupanin gobegindeki bir küçük ulke neden ve nasil dunyanin en pahali akaryakit fiyatlarina sahip adamlar kendi liderlerini tayyiple takas etmek istemesinde ne yapsin :)
Gamer olmak, dozajını kaçırmazsan iyidir. Arada, kafayı dağıtacaksın. Beyni farklı şeylerle oyalamak, iş konusunda motivasyon artışı sağlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ahhahha:D iyiymiş bende oynuyorum çok zevkli oyun suç kadında değil ki oyunun fazlasıyla bağımlılık yaratmasında :) ve neden olmasın? kadınlarda bu dünyada yaşıyor ve bence teknolojıyı takıp etmelerı normal :)
@isimsiz05 Türkiye app storedan indiremezsin. Kendi app hesabından çıkış yap. Yeni hesap aç yap ülke Abd seç üyelik oluştur işte.. Ondan sonra o hesaptan Pokemon GO indir. Sonrasında o hesaptan çıkıp kendi hesabına girebilirsin oyun sorunsuz çalışır
Olabilir ya. Başka ülkelerde başbakanlar ne kadar doğal, neşeli mutlu.. Türkiye'de makam demek, güç demek. Sıradan insanlar gibi olamazsın. Ne kadar saçma. İmreniyorum mütevazi insanlara.
En İyi Cevaplar